O gal zhinot kur Avent prekiu yra didzhiausias pasirinkimas geriausiomis kainomis?
Man irgi butu idomu, kur galima viska isigyti vienoj parduotuvej? gal yra internetinis tinklapis?
QUOTE(X-iuke @ 2010 01 27, 14:32)
O gal zhinot kur Avent prekiu yra didzhiausias pasirinkimas geriausiomis kainomis?
Siuo klausimu galiu pagelbeti-kadangi lapkricio menesi buvau Vaiku Salies parodoje,tai buvau priejusi prie ju stendo ir uzklausiau, kur didziausias produkcijos pasirinkimas (ne s visose vaistinese ar parduotuvese, prekybos centruose tik pavienes prekes), tai suzinojau, kad praktiskai visa produkcija visada yra PC Parkas,siaures miestelyje ten yra Gintarine vaistine, tai va joje viska ta pacia diena ir susipirkau,ten ju stendas toks didelis su visom prekem o jei ko truksta, tai uzsako ir dazniausiai kita diena jau gauna Patarciau apsilankyti ten
Papildyta:
QUOTE(X-iuke @ 2010 01 27, 14:32)
Beje, visai pamirsau, parodoje man ten 10 proc. nuolaidu kortele dave Avent produkcijai toje vaistineje, bet manau, kad jei uz nemazai perki, tai gal ten ir taip sutarti pavyktu-vis kazkiek susitaupo Dar man atrodo ir Gintarine vaistines kortele kas turi, gal irgi kokios nuolaidos ten galioja, as kai neturiu tai nelabai ir zinau
Cia kiek supratau Vilniuje randasi, labai aciu, kai busiu VLN teks apsilankyti, nes Marijampoleje nelb kas gero yra nestukems is viso
QUOTE(laūra @ 2010 01 28, 17:55)
Cia kiek supratau Vilniuje randasi, labai aciu, kai busiu VLN teks apsilankyti, nes Marijampoleje nelb kas gero yra nestukems is viso
Taip, cia Vilniuje.Bet jei atvyksit i Vilniu, tai uzsukit ten, tikrai turetumet rast viska ko reikia butent sios firmos
Avent produkcijos didelis pasirinkimas yra Kaune, Sukilėlių pr. 86A, "Gintarinėje vaistinėje". Su nuolaidų kortele daroma 10% nuolaida. Yra didžiulis stendas, pasirinkimo daug
QUOTE(rajola @ 2010 02 09, 23:00)
Avent produkcijos didelis pasirinkimas yra Kaune, Sukilėlių pr. 86A, "Gintarinėje vaistinėje". Su nuolaidų kortele daroma 10% nuolaida. Yra didžiulis stendas, pasirinkimo daug
Turbūt ten bus galima rasti ir kremuko bei aliejuko nuo stirjų? Šeštadienį važiuosiu į Kauną, tai reikės užsukti
Gal neseniai mamytės pirkot šiuos daikčiukus, domintų kokios kainytės dabar jų?
QUOTE(Mistake @ 2010 02 24, 09:19)
Turbūt ten bus galima rasti ir kremuko bei aliejuko nuo stirjų? Šeštadienį važiuosiu į Kauną, tai reikės užsukti
Kainu tai nezinau tik kiek girdejus atsiliepimu tai nelb veiksmingi tie kremukai ir aliejukai, cia labiau tuo pacios odos elastingumo priklauso bet kaip sakant jei pinigeliu negaila, tai tikrai galima bandyti..pakenkt nepakenks
QUOTE(laūra @ 2010 02 24, 14:51)
Kainu tai nezinau tik kiek girdejus atsiliepimu tai nelb veiksmingi tie kremukai ir aliejukai, cia labiau tuo pacios odos elastingumo priklauso bet kaip sakant jei pinigeliu negaila, tai tikrai galima bandyti..pakenkt nepakenks
Tas tai taip, vienoms padeda, kitoms ne. Na bet gal papulsiu į tų tarpą kurioms neatsiras, bent jau sąžinė ramesnė bus, jei ką
QUOTE(Mistake @ 2010 02 24, 17:29)
Tas tai taip, vienoms padeda, kitoms ne. Na bet gal papulsiu į tų tarpą kurioms neatsiras, bent jau sąžinė ramesnė bus, jei ką
Nuosirdziai to linkiu
Mes irgi visa Avento produkcija turim ir sekmingai naudojam. Susipirkom viska is vienos moteriskes, prekiaujancios naujais, tiesiai is Anglijos Avento gaminiais. Mokejom zenkliai pigiau. O radom ja per skelbiu.lt. Man atrodo ir dabar dar jos skelbimu yra. Mums net kelione iki Kauno atsipirko..