Su pirmaja dukryte naudojau daug ka is Avent produkcios-buteliukus, antspienius,vienkartinius ideklus, pieno surinkejus, soskes, garu sterilizatoriu,veliau Magic gertuveles ugtelejusiam vaikui, beje, dabar dukrytei 3 metai ir vis dar naudojam Avent gertuveles tas pacias didziausias-labai patogios ir megiamos

Nu man zinokit AVENT produkcija laaabai prie sirdies

Dabar, kai laukiuosi antrojo vaikelio, tai krema vien tik Avent nuo striju naudoju (su pirmuoju tai ivairius bandziau)-didele pakuote, malonus kvapas,geras drekinimas (tikrai mazina tempiamos odos niezejima),o dabar dar ir aliejuka isbandziau-tai toks superinis, citrusu kvapo, svelnutis, tik vakar vyras nupirko pasimeginti duso-vonios putas-tai dabar, kai sunkiausias laikas fiziskai tikrai atpalaiduoja, tokios svelnios-relaksacija tikra
O pirkdama kraiteli antrajam mazyliui, visas higienos priemones kudikiui supirkau irgi sios firmos, kaip ir buteliukus, soskes,net pientrauki (nors turejau kitos firmos) Avent issigijau, taip patogu turetu buti, kai gali iskart i buteliuka Avento nutraukti ar i VIA indelius, o kadangi pieno su pirmu netruko, tai si karteli tikrai ir pasisaldyti atsargu ruosiuosi :)Dar vienas vertas demesio pirkinys -Avent mamos kelionine tase(ne kuprine), pastaroji tikrai talpi, pilna skyreliu, kosmetine, termo krepselis yra-zodziu super, susipakavau visa kudikio kraiteli i ligonine i sia tasiuke

(su pirmaja pirkau pigesnes tases, tai teko net tris pakeisti, visos suplysdavo

) Beje, mano daktare pasiule isigyti ir Avent krema speneliam ir profilaktiskai paskutini nestumo menesi viena karta per diena spenelius tepti, kad paruosti maitinimui, sake is anksciau pagimdziusiu mamyciu patirties, su speneliu trukinejimu ir jautrumu veliau zymiai maziau vargo buna
As tai tik uz sia produkcija, per tris metelius vaikelio auginimo su ja ir augom-man tikrai pasiteisino, tikiuosi taip bus ir toliau