Įkraunama...
Įkraunama...

AVENT firmos gaminiai

Turiu pientrauki, zindukus ir antspienius (maitinimui)...viskas super! Tas kremas ruzavas spieneliams irgi neblogas. O vat kremas nuo striju man nepatiko. As ji naudojau nuo 3 nestumo menesio, kiekviena ryta ir vakara tepiau ir nepadejo. Gal kaip kam, bet man matyt visiskai netiko schmoll.gif Neisivaizduoju kaip vasara su maudimuku atrodysiu blush2.gif
Atsakyti
Labas visiems. O koki pientrauki jus rekomenduojate? ISIS? Man reikes retkarciai i sesija vazinet, tai ikrai bus reikalingas ax.gif Ir kiek buteliuku reikes dienai gal kas gali pasakyti? Pirma maitinau pati, tai dabar neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
Sveikutes
niu ka as galiu pasakyti apie AVENT krema nuo striju sumokejau 50 lituku atrodo tepliojau tepliojau,dziaugiausia,ir viena diena ziuriu issimaudzius kad sutrukias uzpakaliukas(kaip per tarka kazkas perejas ji butu) slaunys verysad.gif dabar krutine ir ziuriu sonuose jau ant pilvuko atsiranda sad.gif ir dar ne viskas pora maciau ir ant blauzdu unsure.gif na tai atsiverkiau ,bet cia nieko nepakeisi nori mazo zmogucio tenka aukotis.Bet tik tiek gaila sumoki pinigus tikiesi kazko ir nieko negauni,zodziu jai oda neelastinga joki kremai nepades nei uz 200 nei uz daugiau,jie gali tik siek tiek odai padeti tapti elastingiasniai nestuke.gif
Atsakyti
Kiek teko girdėti iš pažįstamų tai įvairūs Avent kremai ir pan. nėra jau tokie stebuklingi ... schmoll.gif
Avent buteliukais, čiulptukais ir pan. esu patenkinta, o štai rankinis pientraukis man iki galo tikrai pienuko neištraukia ir šiaip jis labai kaprizijasi ... unsure.gif
Atsakyti
as turejau pientrauki Avent, vaikas tik Avent ciulptukus naudojo ir buteliukus, dabar Magic buteliuka thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingulik @ 2009 11 02, 20:37)
Labas visiems. O koki pientrauki jus rekomenduojate? ISIS? Man reikes retkarciai i sesija vazinet, tai ikrai bus reikalingas  ax.gif  Ir kiek buteliuku reikes dienai gal kas gali pasakyti? Pirma maitinau pati, tai dabar neisivaizduoju  doh.gif

Mano viena drauge buvo issinuomavusi Santariskese elektronini pientrauki, dabar tiksliai neatsimenu pavadinimo, bet paciuose Santariskese yra parduotuve, ten visokia medicinine iranga ir galima issinuomoti pientrauki ir nupirkti specialiu maiseliu pienui, su tais maiseliais ir saldyti galima. Drauge l gire, ir ranku taip neksauda sake kaip po mechaniniu pientraukiu. Pati as turejau rankini, pieno turejau trumpai ir nedaug, bet ir tai, spedavau pavargti su to rankiniu pientraukiu doh.gif
Atsakyti
avent kremas speneliam? Kada pradėti naudoti?
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif
Gal jus zinote kur galima isigyti Avent pientraukiui atsarginiu daliu? Baltas zvaigzdutes radau vaistineje, bet vat kur isigyti tokia gumini (isideda i vidu) nezinau :S. Parasykite jeigu zinote
Atsakyti
su pirmuoju vaikeliu naudojau beveik viska avent firmos, labai esu patenkinta, todel manau ir antrajam bus tas pats
Atsakyti
Teko girdeti daug geru atsiliepimu apie sia produkcija.
Atsakyti
Sveikutes bye1.gif kiek mano draugiu naudojo Avent produkcija visos buvo patenkintos good.gif tai ir as nusipirkau buteliuka pradziai, kaip tik dabar MAXIMA 20% pigiau produkcijai naujagimiu, tai galvoju tiek to kad dar ankstoka blush2.gif siaip pasiemiau nuo 6 menesiuku ten kur 2 viename ir buteliukas ir puodelis susikonstruoja, nes tikiuosi turetu pienelio ir pati bent jau iki 6 men maitinti happy.gif kitos produkcijos kol kas nepirksiu, bus aisku po gimdymo ko konkreciai prireiks 2.gif
Atsakyti
Su pirmaja dukryte naudojau daug ka is Avent produkcios-buteliukus, antspienius,vienkartinius ideklus, pieno surinkejus, soskes, garu sterilizatoriu,veliau Magic gertuveles ugtelejusiam vaikui, beje, dabar dukrytei 3 metai ir vis dar naudojam Avent gertuveles tas pacias didziausias-labai patogios ir megiamos thumbup.gif Nu man zinokit AVENT produkcija laaabai prie sirdies wub.gif Dabar, kai laukiuosi antrojo vaikelio, tai krema vien tik Avent nuo striju naudoju (su pirmuoju tai ivairius bandziau)-didele pakuote, malonus kvapas,geras drekinimas (tikrai mazina tempiamos odos niezejima),o dabar dar ir aliejuka isbandziau-tai toks superinis, citrusu kvapo, svelnutis, tik vakar vyras nupirko pasimeginti duso-vonios putas-tai dabar, kai sunkiausias laikas fiziskai tikrai atpalaiduoja, tokios svelnios-relaksacija tikra mirksiukas.gif
O pirkdama kraiteli antrajam mazyliui, visas higienos priemones kudikiui supirkau irgi sios firmos, kaip ir buteliukus, soskes,net pientrauki (nors turejau kitos firmos) Avent issigijau, taip patogu turetu buti, kai gali iskart i buteliuka Avento nutraukti ar i VIA indelius, o kadangi pieno su pirmu netruko, tai si karteli tikrai ir pasisaldyti atsargu ruosiuosi :)Dar vienas vertas demesio pirkinys -Avent mamos kelionine tase(ne kuprine), pastaroji tikrai talpi, pilna skyreliu, kosmetine, termo krepselis yra-zodziu super, susipakavau visa kudikio kraiteli i ligonine i sia tasiuke biggrin.gif(su pirmaja pirkau pigesnes tases, tai teko net tris pakeisti, visos suplysdavo blink.gif ) Beje, mano daktare pasiule isigyti ir Avent krema speneliam ir profilaktiskai paskutini nestumo menesi viena karta per diena spenelius tepti, kad paruosti maitinimui, sake is anksciau pagimdziusiu mamyciu patirties, su speneliu trukinejimu ir jautrumu veliau zymiai maziau vargo buna doh.gif
As tai tik uz sia produkcija, per tris metelius vaikelio auginimo su ja ir augom-man tikrai pasiteisino, tikiuosi taip bus ir toliau thumbup.gif
Atsakyti