Įkraunama...
Įkraunama...

AVENT firmos gaminiai

QUOTE(taniushka.84 @ 2009 08 01, 15:43)
o kam tas pienttraukis reikalingas?

Pientraukis reikalingas, nutraukti piena. Kad kol jusu nebus salia, mazylis gales megautis jusu pieneliu is buteliuko 4u.gif
As naudojau tik Avent produkcija ir man ji geriausia
Atsakyti
QUOTE(asta29 @ 2009 06 02, 14:45)
Man taip pat patiko Avent buteliukai, o vat čiulptukai, tai netiko visai, nes mautei net nosytę užspausdavo, tai pirkau tokius, kad po nosytę daugiau laisvos vietos būtų.

Jau ne pirmą kartą randu tokį komentarą apie Avent buteliukus ir čiulptukus, bet juk yra ant jų parašyta kokio amžiaus vaikučiam tinka ... Ar vis vien per dideli? Aš jau nusipirkau čiulptukus 0 - 3 mėn. amžiaus mažyliam ir buteliuką.
Atsakyti
as irgi pirkau avent cuilptuka,man drauge patare,sake jos vaikui labai patiko.o kad per didelis,tai mazesniu gi yra,ten gi skirtingos ismiros g.gif
Atsakyti
As irgi perkuosi tik AVENT firma,turiu jau ciulptukus pora,buteliukus tris,pirksiu butinai pientrauki ir sterilizatoriu,nes sese naudojo ir labai patenkinta viskuom,be to ciulptukai gi tinkami pvz naujagimiams nuo 0-3m. ten gi visur ismeros ir buteliukuose ir zindukuose,reikia biski atidziau ziureti ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Kol kas is sios firmos turiu tik Avent Moisturising Nipple Cream, visa kita, ka gamina Avent - kitu firmu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taniushka.84 @ 2009 08 01, 16:43)
o kam tas pienttraukis reikalingas?

Pientraukis - nereikalingas pirkinys, o skelbimų gausa apie "nenaudotus ir parduodamus" tik parodo, jog būsimos mamytės dažnai paskuba su pirkiniais .

Juk vaikelis, kurio lauketės, turės mamą šalia wub.gif Tai reiškia, kad mamos pienukas bus visada šiltas ir paruoštas naudojimui.
Atleiskite man už tokį pavyzdį, bet buteliukų, pientraukių, antspenių pirkimas iš anksto, prilygsta ramentų pirkimui, einant į čiuožyklą.

Gražaus laukimo visoms 4u.gif
Atsakyti
AŠ SU PIRMĄJA DUKRELE TAIP PAT NAUDOJAU AVENT PRODUKCIJĄ: BUTELIUKUS, ČIULPTUKUS smile.gif VISKAS TIKO IR PATIKO 4u.gif DABAR TAIP PAT JAUČIU PIRKSIU ŠIOS FIRMOS BUTELIUKUS IR ČIULPTUKUS JEI PRIREIKS biggrin.gif IŠ ANKSTO TOKIŲ DALYKŲ NEPIRKAU PER PIRMĄJĮ NĖŠTUMĄ IR DABAR NEPIRKSIU IŠ ANKSTO schmoll.gif
Atsakyti
ir as ruosiuos pirkti sios firmos produktus smile.gif kiek girdejau atsiliepimu, tai jie thumbup.gif aisku dar kolkas neisigijau nieko, na bet ne problema siais laikais, nueini i bet kuria vaistine ir isigyji, ir ne tik vaistinese.. cia tik palyginimui smile.gif (siuo metu nuo striju kremuka naudoju, kuris man patinka smile.gif striju kolkas nesimato tfu tfu tfu.. dar yra laiko joms islysti doh.gif ax.gif )
Atsakyti
Pritariu, kad is anksto niekada nepirkciau jokiu buteliuku, ciulptuku ar juo labiau pientraukio, nes tai gali buti pinigeliu svaistymas vejais doh.gif
Pientraukio man labai prireike gal tik antra ar trecia diena po gimdymo, kai jau tapo aisku, kad pienelio yra laaabai daug ir teks daznai nusitraukineti, maza maitinimo buteliuka isigijau irgi veliau, kai prireike palikti vaikuti keletui valandu, nes siaip visada pati maitinau, tai nebuvo didelio poreikio buteliukui (o mazoji taip ir neismoko is jo normaliai ciulpti).
Visa produkcija rinkausi AVENT ir labai ja dziaugiuosi thumbup.gif Ypac pientraukiu thumbup.gif Nezinau kaip buciau be jo issivertusi visus metus...

Ai, tik ciulptukai dukrytei labiau patiko kitos firmos, kauciukiniai, o ne silikoniniai tongue.gif

Nestumo metu naudojau ir AVENT firmos kremuka nuo striju, bet antraji nestuma jo nepirksiu, nes susidariau nuomone, kad svarbu odele maitinti/drekinti, o kokios firmos ar konsistencijos tepaliukais, tai nelebai svarbu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristal: 06 spalio 2009 - 10:46
Turiu Avent pientrauki (rankini), tai tikrai liuks dalykas.
Atsakyti
Aš ir pritariu kad Avent produkcija super thumbup.gif
o kas reikalinga, ar ką planuojate naudoti, manau kiekviena mamytė atsirenka pagal savo poreikius ir galimybes.

Sėkmės visoms mamytėms drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 08 11, 18:38)
Jau ne pirmą kartą randu tokį komentarą apie Avent buteliukus ir čiulptukus, bet juk yra ant jų parašyta kokio amžiaus vaikučiam tinka ... Ar vis vien per dideli? Aš jau nusipirkau čiulptukus 0 - 3 mėn. amžiaus mažyliam ir buteliuką.

Tai vat čia ir esmė, kad mano zuikutei net mažiausias čiulptukas nosytę užspausdavo. Labai jau mažai išlenkti jie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta29: 08 spalio 2009 - 14:46