Įkraunama...
Įkraunama...

AVENT firmos gaminiai

QUOTE(Prada22 @ 2011 09 25, 15:01)
Tai ir idejau atrodo tvirtai, danteliais i virsu..  doh.gif

Su nuriebintuoju isplauk ir isstrerilizuok, turetu padeti..
Atsakyti
QUOTE(juridine_kontora @ 2011 07 16, 15:23)
Mums patiko aventas. Nei vienu ju gaminiu nenusivyliau. Manau naudosim ir sikart.

Man irgi labai patiko sie gaminiai, abu kartus naudojau Aventa, ir su pirma ir su antra. Man labai patiko ir buteliukai ir soskutes 4u.gif
Atsakyti
aš tik AVENT firmos gaminius,tad pirmagimiui ir pirksiu tik šios firmos gaminius 4u.gif
Atsakyti
mes naudojam avent buteliuka su ipjova, ciulptukus. nenaudojami jau guli pientraukis ir sterilizatorius
Atsakyti

! 
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=684216
Atsakyti
Mes naudojom su pirmąja AVENT, daug pirkom patys ir nemažai dovanų prinešė, tai dar ir išdovanojom kas liko, doh.gif o dabar kai vėl laukiuosi tai žiūriu ne Avent'a prezentuoja bet Tommy Tippe ar pan. Nėštukių šventėje gavau buteliukę ir soskę, žiūriu ir Maximoj yra, ir čia forumuose mamytės perka-parduoda. Tai vat nežinau ar liksiu prie Avento ar TT naujovę išbandysiu o tada pasakysiu kuris geriau
Atsakyti
sveikos:)
gal kuri man gali pasakyt kuo skiriasi avent buteliukai, ant vienu raso PP ant kitu PES g.gif
Atsakyti
Mums irgi Avent produkcija viena is geriausiu thumbup.gif
Atsakyti
mes naudojom pientrauki, soskutes , buteliukus zodziu super smile.gif
Atsakyti
AVENT firmos buteliukus nusipirkau ir čiulptukus ax.gif Tokia patikima firma atrodo, giria visi labai ax.gif
Atsakyti
Kai draugė laukėsi ji norėjo Avento, bet pardavėja sakė, kad Avent atgyvenęs ir daug geresnis Tommy Tippe. Ji pasiėmė Tommy, tai kadangi teko rūpintis nors ir trumpam vaikučiais tiek su Avent tiek su Tommy, tai man labiau tommy patiko, nes jie lengviau plaunasi, ir patys lengvesni. Nors pati galvoju savo pirmagimiui pirkt Aventą
Atsakyti
Su pirmuoju vaikeliu naudojau tik Avent produkciją biggrin.gif
Dabar atsirado konkurentas TT. Svarsčiau įsigyti šios firmos buteliukus, nes soskytė patiko ( primena mamos krūtį ), bet kai pamačiau kad atsirado naujos Avent soskytės Natural, panašaus tipo kaip ir TT, tai negalvodama įsigijau naujuosius Avent buteliukus thumbup.gif
Atsakyti