QUOTE(pupy @ 2009 05 12, 18:19)
pupy, 12 Geg 2009 - 18:19, parašė:
pupy, 12 Geg 2009 - 18:19, parašė:
Kas turejot Avent buteliuku ir maistelio sildytuva?Nezinau ka daryt ar pirkt is anksto,ar ne.Norejom ir mikrobanges sterilizatoriu pirkt,bet dabar kazkaip sustojom.Seip buvau sios firmos pristatyme,tai gana viskas labai patiko.dovaneliu gavom ciulptuka,pienukui surinkt indeli. 
Kas turejot Avent buteliuku ir maistelio sildytuva?Nezinau ka daryt ar pirkt is anksto,ar ne.Norejom ir mikrobanges sterilizatoriu pirkt,bet dabar kazkaip sustojom.Seip buvau sios firmos pristatyme,tai gana viskas labai patiko.dovaneliu gavom ciulptuka,pienukui surinkt indeli.
Pries 3 metus turejau viska is Avent, po to pardaviau, dabar vel nusipirkau

Man nepasiteisino tik buteliuku ir maistelio sildytuvas. Turint mikrobange, tai jis visai nereikalingas. Kai lelius klykia, tos penkios minutes pienuko sildymui kaip amzinybe. O palikti pastoviam sildymui irgi negali, nes surugs tas pienas. Sterilizatorius super, ypac reikalingas jei turi pientrauki. O pientrauki dabar pirkau is anksto, nes su pirmaja tai 3 paras pieno vargse negalejo istraukt, tai taip alkana kankinosi... grizus namo su tuo pientraukiu piena tiosiogine prasme "islupau". dabar vesiuos i ligonine, maza ka...