Sveiki gal kas galėtų patarti kurie iš odontologų šeškinės poliklinikoje yra geri, gal kas taisėtės dantukus . O gal kas buvot pas gyd.odontolog.Kosinskienę ,kokie atsiliepimai,ruošiuosi eiti ir nežinau baisu ar gerai taiso.Galvoju gal privačiai jeigu kur nelabai brangu ,bet ir ten gali suploti pinigus ir po metų iškris.

QUOTE(Ingutė26 @ 2007 03 29, 15:51)
Sveiki gal kas galėtų patarti kurie iš odontologų šeškinės poliklinikoje yra geri, gal kas taisėtės dantukus . O gal kas buvot pas gyd.odontolog.Kosinskienę ,kokie atsiliepimai,ruošiuosi eiti ir nežinau baisu ar gerai taiso.Galvoju gal privačiai jeigu kur nelabai brangu ,bet ir ten gali suploti pinigus ir po metų iškris. 

Aš vaikščiojau pas gyd. Maciušonienę, tai jos sudėtos plombos iškrito 1 mėn . bėgyje

Kiek teko girdėti, tai nėra ten gerų odontologų...

Ne odontologai o SIAUBAS

Jei norite labai pigiai ir tikrai neblogai, eikite i Zalgirio poliklinika, pas studentus, o ne i visokias kitas poliklinikas

Sveiki!
Norėčiau sužinoti ar įmanoma gerai išgydyti dantis poliklinikoje?
Labiausiai domina Antakalnio poliklinikos odontologai

QUOTE(jukka @ 2009 05 08, 10:57)
Sveiki!

Mane irgi ten domintu

QUOTE(Eglita_L @ 2009 05 08, 11:51)
Mane irgi ten domintu
Bet as esu lb didele bailiuke, tai bijau eit pas visus
niekaip neprisiruosiu uzsirasyt, galvoju privaciai geriau jausciuos, bet visvien neprisiruosiu 

As viena karta buvau poliklinikoje, tai visai ten visa aparatura normali pasirode. Bet man ten nieko negyde, tai ir nezinau kaip ten viskas istikruju. Kaip daktarai, ar yra geru

Na, su odontologais poliklinikoje, tai ne kas. Aparatūra jau nebloga, kainos - juokingos, bet.... Didžiausia problema yra laikas. Labai daug užrašymų, todėl vienam pacientui lieka kokių 15 minučių. Taigi, odontologė net nespėja užšaldyti danties. O ir pats darbas vyksta paskubomis, todėl tenka kęsti skausmus, o plomba būna jau po kelių dienų iškrenta.