Įkraunama...
Įkraunama...

Kokių imtumėtės priemonių užkirsti kelią

Ne viska perskaiciau,gal jau buvo pamineta?Apie tai kad ta pacia nuotrauka ne galetu kitur dalyvauti.Man atrodo tai ne sazininga kitu mamu atzvilgiu.

Apie vagis. blink.gif Jis visada gali pakeisti nika ir toliau dalyvauti. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 08 gegužės 2009 - 21:09
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 05 08, 22:05)
Ne viska perskaiciau,gal jau buvo pamineta?Apie tai kad ta pacia nuotrauka ne galetu kitur dalyvauti.Man atrodo tai ne sazininga kitu mamu atzvilgiu.
konkursai juk ne tik keliuose jau paminėtuose forumuose vyksta. Kaip susekti kas kur su kokia foto dalyvavo.
Atsakyti

Kodėl nesąžininga? Kitoms mamoms ir nemamoms to daryti niekas netrukdo taip pat smile.gif Nesąžininga riboti kur tu gali pati viešinti savo darbą wink.gif
Atsakyti
Apie vagis. blink.gif Jis visada gali pakeisti nika ir toliau dalyvauti. doh.gif

Senasis nick'as matosi cituotose ir redaguotose žinutėse smile.gif Be to, lieka ir prašymo pakeisti nick'ą žinutė, tad pakeistas nick'as turbūt ne itin didelė bėda. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2009 05 09, 10:21)
Senasis nick'as matosi cituotose ir redaguotose žinutėse  smile.gif Be to, lieka ir prašymo pakeisti nick'ą žinutė, tad pakeistas nick'as turbūt ne itin didelė bėda.  smile.gif

galima išsiregistruoti ir vėl prisiregistruoti
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 09, 13:42)
galima išsiregistruoti ir vėl prisiregistruoti

prieš išregistruojan yra tikrinama kas ir kaip.
šiaip sau prisidirbusios nebūna išregistruojamos, kad galėtų švarios vėl čia dalyvauti.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 05 09, 15:50)
prieš išregistruojan yra tikrinama kas ir kaip.
šiaip sau prisidirbusios nebūna išregistruojamos, kad galėtų švarios vėl čia dalyvauti.

bet galima ir neissiregistravus kitu nicku prisiregistruot, o sena tiesiog pamirst ir viskas unsure.gif
kas nores sukciaut tas budu visas ras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2009 05 10, 11:52)
bet galima ir neissiregistravus kitu nicku prisiregistruot, o sena tiesiog pamirst ir viskas  unsure.gif 
kas nores sukciaut tas budu visas ras  doh.gif

tas tai faktas...

tikėkimės, kad to bus kiek įmanoma mažiau, ir nereikės visiškai atsisakyti konkursų...
Atsakyti
va, aš čia pakartosiu savo pasiūlymą uždėti SM logo ant nuotraukos, jau dalyvavusios konkurse... jei tai nėra technologiškai sudėtinga, gal kaip nors automatiškai galima... bus truputėlį saugiau dėl foto pernaudojimo, o kas svarbiausia - neims vaikų foto į kur nors... nes jau kai vaiką paima, tai iš viso nejauku unsure.gif

QUOTE(Noelle @ 2009 05 08, 11:09)
Pradžioje šiam konkursui buvau įkėlusi kitą atviruką. Ruošiau jį su spec. programa.

parodyk 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,cia diskutojama vis apie nuotraukas internetines,pavogtas ,perdarytas, fotosesijos ir tt... isimti ,bausti...
Man kilo klausymas visai kitoks,kaip jus ziurit i tai, jej dalyvis dalyvauja fotokonkurse ir noredamas ji labai laimeti sukuria n niku,ir laimi. Kaip i tai reaguojama g.gif ?
As turiu omeni konkursa su gyvunais kur justina20 laimejo 2vieta,lig pora balsu pritruko iki pirmos vietos,
AG@TA buvo 5vietoj,
tai si persona justina20, AG@TA yra tapati Mamulka10 ir jos n... sukurtu niku ,itariu kad tie nikai buvo tam panaudoti doh.gif
O dabar jie naudojami visai kitiems tikslams blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 25 birželio 2009 - 07:25
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 25, 08:17)
Sveikutes,cia diskutojama vis apie nuotraukas internetines,pavogtas ,perdarytas, fotosesijos ir tt... isimti ,bausti...
Man kilo klausymas visai kitoks,kaip jus ziurit i tai, jej dalyvis dalyvauja fotokonkurse ir noredamas ji labai laimeti sukuria n niku,ir laimi. Kaip i tai reaguojama  g.gif ?
As turiu omeni konkursa su gyvunais kur justina20 laimejo 2vieta,lig pora balsu pritruko iki pirmos vietos,
AG@TA buvo 5vietoj,
tai si persona justina20, AG@TA yra tapati Mamulka10  ir jos n... sukurtu niku ,itariu kad tie nikai buvo tam panaudoti  doh.gif
O dabar jie naudojami visai kitiems tikslams  blush2.gif

pasidomėsiu, jie tikrai taip yra, pašalinsiu nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 25, 08:17)
Man kilo klausymas visai kitoks,kaip jus ziurit i tai, jej dalyvis dalyvauja fotokonkurse ir noredamas ji labai laimeti sukuria n niku,ir laimi. Kaip i tai reaguojama  g.gif ?
AG@TA buvo 5vietoj,
tai si persona justina20, AG@TA yra tapati Mamulka10  ir jos n... sukurtu niku ,itariu kad tie nikai buvo tam panaudoti  doh.gif
O dabar jie naudojami visai kitiems tikslams  blush2.gif

labai gali būti... sprendžiu tik iš nuotraukos, aišku, tai mano subjektyvi nuomonė, bet pamenu daug kas buvo šoke nuo antros vietos, aš taip pat... visgi kas tuomet tiek ir nubalsavo, juk dauguma balsavusių pasisako ir temoje... suprantu, kad fotkė išskirtinė savo idėja, paprastumu, bet dažniausiai tokio tipo nuotraukos pasiekia kokią 5, max. 4 vietą... tiesiog pastebėjau tokią tendenciją... jei klystu, tai atsiprašau...
Atsakyti