Nemanau, kad detalės blogai, nors pati nenaudojau nieko. Jei tai tik detalės, jei aiškiai įdėta ir kažkas savo. Tarkim nematyčiau bėdos jei kokiam vaikiškam internetiniam fone įlipdytas savo vaikas, arba jei prie savo darbo pridėta kokia papildoma detalė (na bet kas : paveiksliukas, maža nuotraukytė dar kas), bet kai visas darbas iš esmės tik "skiautinių menas" iš ne nuosavų darbelių, tai man jau ne. Gražu būtų, kad bent kokia aiški "detalė" ir nuosava būtų...
QUOTE(Rustė @ 2009 05 08, 10:32)
mane kankina dar kita bėda, tai ką darom su dabartiniu konkursu?
jei čia kapstytis, tai dauguma foto su inetinėm detalėm, ir pasiskolintais fonais, akcentasi...ir žodžiais (ne visi, kitos autorius įdėję yra).
jei čia kapstytis, tai dauguma foto su inetinėm detalėm, ir pasiskolintais fonais, akcentasi...ir žodžiais (ne visi, kitos autorius įdėję yra).
nepagautas - ne vagis
bet... yra būdai
laukim rezultatų ir trys pirmosios vietos turės papasakoti, pateikti vaizdinių pavyzdžių, nuotraukų originalų kaip padarė tuos atvirukus, iš kur rinko detales, fonus, kokiom programom dirbo... na nebent jie bus aiškūs visiškai
aišku, gali jau dabar visos pradėti ruoštis, bet jei kuri vagilė ar nesąžininga, tai bent paprakaituos gerai, kad pasimaskuoti, kaip sakoma iš naujo pakurs atviruką be to, juk niekas nežino kurie ten laimės taigi jei kuri vagilė, tai galvodama, kad laimės bent pasinervins, paplušės, pasuks galvą kaip sakoma
QUOTE(gritte @ 2009 05 08, 09:37)
Gal būtų įmanoma, kad prieš pildant paraišką, reikėtų padėti varnelę ties tokiu punktu: Nuotrauka yra mano/nuotrauka nėra vogta.
Neuždėsi varnelės, nepateks nuotrauka į konkursą.
O tos kurios pavogė nuotraukas, negalės pasiteisinti, kad nežinojo, jog negalima dėti svetimų foto .
O tos kurios pavogė nuotraukas, negalės pasiteisinti, kad nežinojo, jog negalima dėti svetimų foto .
va čia tai idėja
jei tik galima įgivendinti
QUOTE(Rustė @ 2009 05 08, 10:36)
galima ir kuriam tai laikui. tarkim parašyti bausmės laiką toje gedos stulpo temoje, nes konkursai nebūna konkrečiomis datomis, visaip čia išsimėto tas laikas.
turėjau omeny, na tarkim "3 konkursams" ar kažką pan.
QUOTE(gritte @ 2009 05 08, 10:37)
Gal būtų įmanoma, kad prieš pildant paraišką, reikėtų padėti varnelę ties tokiu punktu: Nuotrauka yra mano/nuotrauka nėra vogta.
genialu
dar ne tik, kad mano, bet dar plius, kad nuotrauka tik mano arba aš ją apdirbau, išdirbau iš įvairių detalių, ne iš vieno fono, na nebent tasd fonas paprastutis, tarkim žalia spalva, tai čia nesiskaito
Tap kitko, kažkas panašaus ir yra kai kuriuose saituose (facebooke tarkim), kad įkeldamas nuotrauką turi uždėti varnelę su "užtikrinu, kad turiu teisę publikuoti šią foto ir kad ji nepažeižia jokių autorinų teisių" ar kažkuom panašaus. Neblogai.
Taip
I certify that I have the right to distribute these photos and that they do not violate the Terms of Use
čia reikia sistremoje pakweitimus daryti, bandysiu užklausti valdžios.
+2009 05 08, 10:41-->
QUOTE(hi @ 2009 05 08, 10:41)
turėjau omeny, na tarkim "3 konkursams" ar kažką pan.
sutinku ir aš su tiek.
gėdos stulpe paminėtas buv konkursas, nuotrauka, įdėti įrodymai iš kur pasisavino, ir pageidautina autorės prisipažinimas, na bet jei jo ir nebus, neverksim, faktas svarbiausia.
QUOTE(Rustė @ 2009 05 08, 09:46)
gėdos stulpe paminėtas buv konkursas, nuotrauka, įdėti įrodymai iš kur pasisavino, ir pageidautina autorės prisipažinimas, na bet jei jo ir nebus, neverksim, faktas svarbiausia.
tai nuo sekančio konkurso gėdos stulpas
aš bausčiau visas agitatores ir su jau kažkur dalyvavusiom foto. žinoma ir vagilkas. griežtai.
bet tas 'gal palikti kaip yra' -
bet tas 'gal palikti kaip yra' -
QUOTE(l'eau @ 2009 05 08, 10:02)
aš bausčiau visas ir su jau kažkur dalyvavusiom foto.
dėl šito nesutikčiau.
mano foto ir dedu ją kur noriu. nedarau jokio nusikaltimo
nedarot. bet vistiek negražu kitų dalyvių atžvilgiu ir rodo originalumo trūkumą.
QUOTE(l'eau @ 2009 05 08, 10:05)
nedarot. bet vistiek negražu kitų dalyvių atžvilgiu ir rodo originalumo trūkumą.
nu, o ką man daryt, jei nesu aš orginali. arba padariau vieną man atrodantį super darbą ir daugiau nebeišspaudžiu iš savęs? dalyvaut su prastesniu?
ar kaltint save, kad kitos nedalyvauja kituose konkursuise su tais pačias darbais?