Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (1 tema(31))

sveikos, lieku ir aš kartoti kurso biggrin.gif kas čia dar liko?? gal vistik mums reiktų kažkokio ND, nes nesėdėsim gi visiškai be darbo?? ar norit pačios fokusuot iš naujo ir WB daryt? biggrin.gif
Atsakyti
Oi mergos... Gyveno gyveno sau ir perestroiku uzsimane. doh.gif

Bandysiu per abi palaviruoti. Jei matysiu, kad pas pazengusias visai neisipaisau, grisiu cia ir is naujo namu darbus atlikinesiu... biggrin.gif
Jauciuosi dar nepriaugusi TEN. Ale noriu spyrio i minksta vieta. Nes irgi isitikinau, kad tik bandymai ir kuryba veda i prieki.

Naujokems sekmes. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 05 07, 19:10)
Tai kaip suprantu senbuves jau issikrauste  unsure.gif
o ka mum daba daryt  g.gif kaip su tuo albumu
namu darbus darom tuos paciu ar naujus kokiu sugalvijam?  g.gif

ne ne ne,bent aš tai plesysiuos per abi temas 4u.gif
Atsakyti
Tai gerai kad dar cia kas lieka
o tai nebus kam Nd komentuoti lotuliukas.gif
juk reik boso virs galvos o tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 05 07, 17:46)
Nu zinok sunku ka pasakyt, kaip kitiniam atrodo neblogai. Dar EXIF truksta. Kaip tu mazini internetui nuotraukas? As va tik vos vos sarpo dadejau, na lyg viskas rysku... Gaila neikelei didesnes nuotraukos i koki fotki.com g.gif

user posted image

Idedu viso dydzio i photobucket ir ten pamazinu unsure.gif Jauciu pagadina kokybe, nes kartais ir paciai kompe ziuriu normaliaia, kaip ikeliu i tema ir tik tada pastebiu, kad jau nebe tokia ryski kaip man atrode unsure.gif

Tuoj idesiu viso dydzio truputi pasarpinta i fotki ir duosiu zinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 05 07, 16:48)
Solo,[/b]  cloudy ir man riužavas matosi biggrin.gif .

Hm, man toks "warm" atrodo, kaip ten bebūtų, susivėliau, sunny, ne cloudy doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 05 07, 19:42)
Idedu viso dydzio i photobucket ir ten pamazinu  unsure.gif Jauciu pagadina kokybe, nes kartais ir paciai kompe ziuriu normaliaia, kaip ikeliu i tema ir tik tada pastebiu, kad jau nebe tokia ryski kaip man atrode unsure.gif

Tuoj idesiu viso dydzio truputi pasarpinta i fotki ir duosiu zinot  4u.gif

niekada taip nedaryk... buketas siaubingai vagia kokybe.... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 05 07, 17:42)
Idedu viso dydzio i photobucket ir ten pamazinu  unsure.gif Jauciu pagadina kokybe, nes kartais ir paciai kompe ziuriu normaliaia, kaip ikeliu i tema ir tik tada pastebiu, kad jau nebe tokia ryski kaip man atrode unsure.gif

Tuoj idesiu viso dydzio truputi pasarpinta i fotki ir duosiu zinot  4u.gif

Gerai, nes fotobaketas tai daug kokybes suvalgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 05 07, 16:31)
Solo, kodel ten kur darei ND su diafragmos keitimu, taip smarkiai keitei ISO? Nesakau kad blogai padarei, bet kodel tai darei? Ar del to kad taip parasyta daryt, bet ar buvo reikalas tai daryt? WB lyg gerai, o del kitu nieko negaliu pasakyt

Na, kad parašyta buvo mažinant f, didinam ISO, tai ir didinau, kitų reikšmių mažesnių nebebuvo smile.gif

bonda, aš bandžiau visaip fokusuot į antrą ir trečią, bet nelabai kas gavos (aišku, fotiko padėties nekeičiau visai). Gal čia ne su visais fotikais išeina taip?
Atsakyti
1. Fotografuojam kokį nors daiktą nekeisdami atstumo iki objekto, nezūmindami, tik kaitaliodami diafragmą. Didžiausia, maženė, dar mažesnė... (Mažindami diafragmą didinkit iso).

man ir nesuprantama kam reik didinti iso?
gal senbuves paaiskint gali?
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2009 05 07, 18:46)
Na, kad parašyta buvo mažinant f, didinam ISO, tai ir didinau, kitų reikšmių mažesnių nebebuvo  smile.gif

bonda, aš bandžiau visaip fokusuot į antrą ir trečią, bet nelabai kas gavos (aišku, fotiko padėties nekeičiau visai). Gal čia ne su visais fotikais išeina taip?

turetu iseit su visais
o koks pas tave fotikas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 05 07, 18:50)
turetu iseit su visais
o koks pas tave fotikas? g.gif

Jei turėtų išeit su visais, tuomet kaip tai daryti? Aš darau autofocus, tik ten kur focusing area nukeliu focusą ten, kur reikia, nes su manual focus nieko nesuprantu, mintinai moku sakinius aprašytus, bet nieko nesuprantu schmoll.gif pas mane panasonic fz28
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 07 gegužės 2009 - 18:54
QUOTE(solo @ 2009 05 07, 18:46)
Na, kad parašyta buvo mažinant f, didinam ISO, tai ir didinau, kitų reikšmių mažesnių nebebuvo  smile.gif

''
na o jei po to butu parasyta kad reikia fotika ismest irgi taip darytum biggrin.gif ISO reikia ziuret pagal situacija, jei apsvietimas yra geras, tai net keiciant diafragma ISO kartais gali palikt ta pati smile.gif Kogero labiau cia reikia suprast, kas keicias nuotraukoj keiciant diafragma g.gif Jei klystu kas nors pataisykit g.gif

na buna fotikuose kad ne tik i centra fokusuotu, nezinau kaip pas tave, arba gali daryt kitaip. Pasuki fotika taip kad sufokusuot i krastini daikta. Sufokusavus ka nori, pasukt fotika atgal i vieta, na laikant uzrakto mygtuma paspausta kad laikytu fokusa, ir tada fotografuoti. Man taip visada iseina biggrin.gif

O, mes panasius fotikus turim pas mane FZ30
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eres: 07 gegužės 2009 - 18:57