eres dabar paziurejau (su akiniais) nu turi ruzavumo,bet custom man turi melsvumo
ich man visi melyni
eres kaip tu matai? as jau bijau komentuot negit teks tvarkyt pc jei tai imanoma
QUOTE(Edeva @ 2009 05 07, 16:55)
eres dabar paziurejau (su akiniais) nu turi ruzavumo,bet custom man turi melsvumo
ich man visi melyni
eres kaip tu matai? as jau bijau komentuot negit teks tvarkyt pc jei tai imanoma
ich man visi melyni
na as su ranka uzdengiau ta ruzava, ir lieka auto ir custom, na tada skirtumas matos geriau. Auto matos kad melsvas, o custom baltesnis, gal net pilkesnis sakyciau labiau
QUOTE(Eres @ 2009 05 07, 18:00)
na as su ranka uzdengiau ta ruzava, ir lieka auto ir custom, na tada skirtumas matos geriau. Auto matos kad melsvas, o custom baltesnis, gal net pilkesnis sakyciau labiau
nu dabar pritariu vis tik ziople be akiniu ziurejau matau pirmam melynuma antroj ruzavuma o trecioj gal net kazkiek pilkumo
Ich, na už neužskaityčiau, nes visos melsvos (gali būti nuo staltiesės), o ir custom yra prasčiau nei auto...
as dar neiskeliavau
nesamone kitas su veidrodziu fotkina jau ne viena men ir gerokai blogesnes fotkes nei kitas su muiline tikrai nebus stebuklu, jei nemoki, o veidrodi paimsi
del wb nekomentuosiu -nebent ryt -cia monikas nedraugauja
del fokuso i trys daiktus -tik i pirma gera, antras trecias -ne
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 07, 16:24)
na bet vistiek manau kad koki veidrodini su eiline muiline neverta lyginti. Jau ir nemokanciam nupaveikslavus su tuo ir su tuo,jauciasi fotografiju kokybe.
nesamone kitas su veidrodziu fotkina jau ne viena men ir gerokai blogesnes fotkes nei kitas su muiline tikrai nebus stebuklu, jei nemoki, o veidrodi paimsi
del wb nekomentuosiu -nebent ryt -cia monikas nedraugauja
QUOTE(solo @ 2009 05 07, 16:28)
del fokuso i trys daiktus -tik i pirma gera, antras trecias -ne
QUOTE(špokulia @ 2009 05 07, 16:29)
Turbut tokia galimybe greit nepasikartos, tai jungiuos ir as
wow ... tu iš kur čia dabar? šimtas metų...
kaip mano mylimiausias katinas gyvena?
Na ka, labai gaila, iseinanciu, bet labai dziugu, kad iseina pas mokancius, ir daug jau zinancius fotografus. O as lieku. Pagal galimybe dalyvausiu visuose konkursuose, jei niek neprestarausit, nes maziuke daug demesio reikalauja, tai ir laiko uztenka tik sekti tema.
Sveikos
Bandysiu ir aš mokintis si jumis, nors kol kas dar visai žaliukas esu
Bandysiu ir aš mokintis si jumis, nors kol kas dar visai žaliukas esu
QUOTE(Medona @ 2009 05 07, 10:52)
Wysnia, dedu foto daryta auto peizazams man ir cia nerysku Su foto nieko nedaryta
Nu zinok sunku ka pasakyt, kaip kitiniam atrodo neblogai. Dar EXIF truksta. Kaip tu mazini internetui nuotraukas? As va tik vos vos sarpo dadejau, na lyg viskas rysku... Gaila neikelei didesnes nuotraukos i koki fotki.com
Tai kaip suprantu senbuves jau issikrauste
o ka mum daba daryt kaip su tuo albumu
namu darbus darom tuos paciu ar naujus kokiu sugalvijam?
QUOTE(Padangė @ 2009 05 07, 19:10)
Tai kaip suprantu senbuves jau issikrauste
tai as manau pirma nd o kai jau juos padarysim tada galvosim kokia tema
QUOTE(Edeva @ 2009 05 07, 18:12)
tai as manau pirma nd o kai jau juos padarysim tada galvosim kokia tema
Pirma instrukcijos, paskui pirmam puslapi esantys pirmi 5 ND, o tada jau toliau