Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (1 tema(31))

QUOTE(Edeva @ 2009 05 07, 16:26)
4u.gif sukuriau albumeli prisijungimo vardas : pirmaklases psw nzn ar cia rasyt ar i az  g.gif  http://public.fotki.com/pirmaklases/

tai gal i az, konfidencialumo sumetimais biggrin.gif paskui persiduosim viena kitai.

Bet pasakykit, o kam tas albumelis,jeigu cia keliam savo ND?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 07 gegužės 2009 - 16:30
Peperoni, visų pirma, ačiū už supratingumą dėl naujokų 4u.gif O čia mano ND... (Panasonic lumix fz28):
WB:
Auto user posted image Cloudy user posted image Customuser posted image

3 daiktai:
user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
Keičiant diafragmą.
f/8 - ISO 100 user posted image
f/5 - ISO 200 user posted image
f/2.8 - ISO 400 user posted image

Zoom'inant
(trūksta ryškumo g.gif )
user posted image user posted image user posted image

Artinant fiziškai:
user posted imageuser posted image user posted image

Klausau įdėmiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 07 gegužės 2009 - 16:28
QUOTE(Edeva @ 2009 05 07, 16:26)
4u.gif sukuriau albumeli prisijungimo vardas : pirmaklases psw nzn ar cia rasyt ar i az  g.gif  http://public.fotki.com/pirmaklases/

manau kad pradziai gal cia reiktu, kol mazdaug susirinks grupe, o tada kai pradesim normalius ND daryt, tada pakeisim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 05 07, 16:29)
manau kad pradziai gal cia reiktu, kol mazdaug susirinks grupe, o tada kai pradesim normalius ND daryt, tada pakeisim wink.gif

Arba teisimgai,galim ir taip drinks_cheers.gif
Vistiek dabar sedevru neparodysim biggrin.gif
Atsakyti
Solo, kodel ten kur darei ND su diafragmos keitimu, taip smarkiai keitei ISO? Nesakau kad blogai padarei, bet kodel tai darei? Ar del to kad taip parasyta daryt, bet ar buvo reikalas tai daryt? WB lyg gerai, o del kitu nieko negaliu pasakyt
Atsakyti
aš liksiu ir cia ir ten biggrin.gif
man nepakenks mokytis daug kartu bigsmile.gif
Kokere nuotraukose labai truksta ryskumo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 05 07, 15:21)
Aš turiu daugiau, kurios man patinka smile.gif bet ar jos patinka kitiems  lotuliukas.gif
Bet tikrai, kad fotikas dar ne viskas...

ir ar tie, kam patinka, nusimano fotografijoj ... biggrin.gif
Mano aplinkoj fotografija besidominciu ner, tai jiems bene viskas patinka... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 07, 17:27)
Bet pasakykit, o kam tas albumelis,jeigu cia keliam savo ND?

tai dabar desim cia bet poto bus tokiu temu kad desim i albuma mirksiukas.gif arba va padarai balta balasa ir gali ten det kitas naujokas atejas jau mazdaug supranta ka ir kaip daryt 4u.gif

QUOTE(Eres @ 2009 05 07, 17:29)

thumbup.gif drinks_cheers.gif taigi albumelis yra www.fotki.com prisijungimo vardas: pirmaklases slaptazodis:mokomes cool.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Eres @ 2009 05 07, 17:31)
WB lyg gerai, o del kitu nieko negaliu pasakyt

velnias rimtai mano monikui sakes unsure.gif man cloudy artodo baltas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 05 07, 16:35)
velnias rimtai mano monikui sakes  unsure.gif  man cloudy artodo baltas  unsure.gif

as tai cloudy matau truputi ruzava lotuliukas.gif Kas dar kaip matot biggrin.gif Siaip mano moniturius su spalvom nelabai draugauja doh.gif
Atsakyti
Kiek pirmokių prisirinko ir taip greitai thumbup.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 05 07, 17:24)
na bet vistiek manau kad koki veidrodini su eiline muiline neverta lyginti.  rolleyes.gif Jau ir nemokanciam nupaveikslavus su tuo ir su tuo,jauciasi fotografiju kokybe.

Drįsčiau prieštarauti, kai padariau pirmą kadrą su veidrodžiu ir ne tik pirmą, tai kokybė tkrai buvo DAUG blogesnė negu su muiline. Ir dabar dar kartais kokybe neblizga doh.gif unsure.gif .

Kokere, foto tikrai labai neryškios, aš irgi galvojau kad ISO didelis, bet pažiūrėjau kad tik 100 , labai triukšmų daug unsure.gif .

Solo,
cloudy ir man riužavas matosi biggrin.gif .
Atsakyti
Mano WB
Auto
user posted image
Saulute
user posted image
Custom
user posted image
Gal tie seseliai nelabai, balkone fotografavau, kad butu kuo naturalesne sviesa biggrin.gif
Atsakyti
ich man atrodo nelabai skiriasi g.gif 4u.gif
Atsakyti