Bandau iš kitur kelt
QUOTE(linksmuciuke @ 2009 05 10, 14:03)
Bandau iš kitur kelt
Manau, gerai.
O Solo paskutine - i trecia daikta tai man neaiski. Paskutinis daiktas kazkoks per sviesus isejes, kazin ar nebus fokusas i fona nusokes? Paziurek pas save visu dydziu nuotraukoje.
sveikos. nu bet ir tempai čia, net labai norėdama nespėju skaityti, tad tik karts nuo karto įkišiu savo trigrašį
tarzaniuke, pabandyk padaryti didesnius tarpus, kad aiškiau matytųsi skirtumas. dabar 2-oje foto sunku išskirti kur fokusas, o 3-ioje panašu, kad fokusas sienoje.
solo, taip pat pažaisk su atstumais tarp daiktų, kaip ir wyshnia sakė. ypač jei fotografuojat su muilinukėm, nesiplauna tas fonas taip gerai ir nesimato aiškaus skirtumo, jei atstumai nedideli. o paskutinėj taviškėj man atrodo, kad fokusas sienoj
rds, geras tavo fotoaparatas junkis drąsiai, jei tik noro turi.
linksmučiuke, manau, kad galima užskaityti
tarzaniuke, pabandyk padaryti didesnius tarpus, kad aiškiau matytųsi skirtumas. dabar 2-oje foto sunku išskirti kur fokusas, o 3-ioje panašu, kad fokusas sienoje.
solo, taip pat pažaisk su atstumais tarp daiktų, kaip ir wyshnia sakė. ypač jei fotografuojat su muilinukėm, nesiplauna tas fonas taip gerai ir nesimato aiškaus skirtumo, jei atstumai nedideli. o paskutinėj taviškėj man atrodo, kad fokusas sienoj
linksmučiuke, manau, kad galima užskaityti
Žalia kitaip (su PS apdirbta ir išdeginimais )
Kitap žalias medis
Paskutiniai ND 2 ir 3 nuotraukose 2 ir 3 objektai pagauna fokusus. Pabandykite dar... Nors bendrai - jau neblogai Šaunuolės, spačiai einat
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 10, 11:07)
o ten pirmoj zinutej kur surasytos pamokos, tai pastebejau, kad keliu truksta ar ju nebuvo niekada?
Ju yra visos, tik ang.k., tai tiesiog tiek buvo iversta i liet.k.
QUOTE(rds @ 2009 05 10, 13:14)
laba
vis paskaitineju temas kur mokosi fotografuoti, taip noretusi ir man ismokt tik mano fotikas muilinė Canon PowerShot A510 ar su tokiu geriau net nelist i jusu tarpa kazkaip gaila pinigeliu naujam foto kol nemoku fotografuot
vis paskaitineju temas kur mokosi fotografuoti, taip noretusi ir man ismokt tik mano fotikas muilinė Canon PowerShot A510 ar su tokiu geriau net nelist i jusu tarpa kazkaip gaila pinigeliu naujam foto kol nemoku fotografuot
na mano tai visiska muiline, bet visvien kiek sugebu, tiek ir spaudziu is jos.
o cia tiesio irodymas kad paplaukusi fona galima ir is muilines isspaust, nuotraukai nieko nedaryta, zinau kad ir triuksmu daug, tiesiog diziaugiausi,kad vis atrandu kazka savo fotike, kad dar nevisos galimybes isbandytos. , kazkiak tinka ir savaites temai
QUOTE(Peledike @ 2009 05 10, 15:13)
kai ismoksiu fotografijos paslapciu, isigysiu geresni
QUOTE(liamuna @ 2009 05 10, 15:38)
na mano tai visiska muiline, bet visvien kiek sugebu, tiek ir spaudziu is jos.
kad isspaust ka nors is muilines reikia daug moket
dekui uz priemima, tai junguosi ir as prie jusu, ir mokysiuos, mokysiuos ir dar karta mokysiuos
Sveikos
Aš čia kaip iš dangaus įgriūsiu Bet nenoriu pražiopsoti trečio šanso Sekiau temą kažkada pačioj pradžioj, bet tada neturėjau laiko daryti ND ir atidėjau vėlesniam laikui, nors buvau prifotografavus daugybę vandens lašų Po to sekiau kai įvyko pirmasis skilimas... po to buvau primiršus šias temas O dabar, o dabar noooriu jungtis ir mokytis, nors to laiko taip pat nėra bet tikiuosi prisirašius kaip nors surasiu laiko, nors ir daug darbų turiu... tai su terminais sunkoka ką nors žadėti... Ar priimsit?
Bandau savavališkai rašytis į sąrašiuką
Edeva - Olympus E420 - V
Navi - Olympus E-510
-Khereja- Olympus E-420
Superbaba - Canon PowerShot S5IS
Pamaiva- Canon EOS 350D - V
ich - Canon EOS 450D
Tin-tin - Canon Powershot sx110 is
tarzaniuke- Canon Powershot SX100 IS
Julieta - Panasonic DMC-FZ7
solo - Panasonic Lumix FZ28
akimirka77-panasonix DMC-FX100
liamuna- Panasonic DMC FX07
Owly - Panasonic Lumix DMC TZ2
*Citra*- Fujifilm finepix f47fd
špoka Nikon D 90 V
Padangė - Nikon D300
eufrozina - Nikon D50
Fizė - Nikon D40
Nomika - Pentax K10
linksmuciuke - Pentax K200D
Aš čia kaip iš dangaus įgriūsiu Bet nenoriu pražiopsoti trečio šanso Sekiau temą kažkada pačioj pradžioj, bet tada neturėjau laiko daryti ND ir atidėjau vėlesniam laikui, nors buvau prifotografavus daugybę vandens lašų Po to sekiau kai įvyko pirmasis skilimas... po to buvau primiršus šias temas O dabar, o dabar noooriu jungtis ir mokytis, nors to laiko taip pat nėra bet tikiuosi prisirašius kaip nors surasiu laiko, nors ir daug darbų turiu... tai su terminais sunkoka ką nors žadėti... Ar priimsit?
Bandau savavališkai rašytis į sąrašiuką
Edeva - Olympus E420 - V
Navi - Olympus E-510
-Khereja- Olympus E-420
ich - Canon EOS 450D
špoka Nikon D 90 V
Padangė - Nikon D300
eufrozina - Nikon D50
Fizė - Nikon D40
Nomika - Pentax K10
Edeva - Olympus E420 - V
Navi - Olympus E-510
-Khereja- Olympus E-420
ich - Canon EOS 450D
špoka Nikon D 90 V
Padangė - Nikon D300
eufrozina - Nikon D50
Fizė - Nikon D40
žmogiukas - Nikon D 80
Nomika - Pentax K10
Kaip saunu, kad tiek daug naujoku jungiasi
Dedu i tema ''Zalia'' ir kita be temos, nes siandien su dviraciu vazinejom ir negalejau nenufotografuot
Dedu i tema ''Zalia'' ir kita be temos, nes siandien su dviraciu vazinejom ir negalejau nenufotografuot
Grazu
o kaip cia tuscia
net keista matyti kad
nariu 0
muset visi laukia i tema zalias fotkina
o kaip cia tuscia
net keista matyti kad
nariu 0
muset visi laukia i tema zalias fotkina
ich, man spalvos nepatinka, vidurdienį fotkinai?? trūksta sodrumo ir ryškumo.