Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (1 tema(31))

QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 09, 19:10)
Spokulia, labai grazus lelius  wub.gif ir foto tokia paslaptinga  rolleyes.gif man patinka, nors apie fotografija kol kas nieko neismanau  doh.gif

Aciu uz gera zodi 4u.gif ( ir man nieko, nes nieko neismanau . Gal tikrai neverta mokytis, gi paskui vos ne visos foto nepatiks, prarasim dar viena dziaugsma gyvenime- grozetis nevisada tobulomis nuotraukomis doh.gif ) Pasvaigau, einu mokytis toliau. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 09, 19:19)
norisi kontrastingesnio lelliaus, nors labai jau grazios akutes smile.gif ir sarpo ir triuksmu per daug - matosi labai  smile.gif

o kodel gali but sarpo daug ? unsure.gif Nesarpinau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 05 09, 20:17)
man per pilka  ax.gif ir triuksmo daugoka  4u.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 09, 20:19)
norisi kontrastingesnio lelliaus, nors labai jau grazios akutes smile.gif ir sarpo ir triuksmu per daug - matosi labai  smile.gif

o kaip tas triuksmas atrodo nu as kolkas nieko nematau doh.gif
man grazus lelius ir tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
Spokulia -man irgi spalvota geriau,grazios akytes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Padangė @ 2009 05 09, 19:33)
o kaip tas triuksmas atrodo nu as kolkas nieko nematau  doh.gif

triuksmas dar vadinamas grudas smile.gif kai daug grudo buna tai kaip apsnigus nuotrauka smile.gif nzn ar suprasi,bet nzn kaip kitaip paaiskinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A.M: 09 gegužės 2009 - 20:38
QUOTE(špokulia @ 2009 05 09, 19:21)
mh, o jei spalvota?

techniskai viskas cia labai gerai - beda kompozicijoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 05 09, 21:41)
techniskai viskas cia labai gerai  - beda kompozicijoj 4u.gif

o kokia beda? ax.gif labai idomu isgirst visa nuomone biggrin.gif ar apslapciu neisdavinesi kol kas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 05 09, 19:38)
Spokulia -man irgi spalvota geriau,grazios akytes  smile.gif

aciuka

QUOTE(wyshnia @ 2009 05 09, 19:41)
techniskai viskas cia labai gerai  - beda kompozicijoj 4u.gif

Aciu 4u.gif
Pamaciau ir as jau. Kai pasakei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo špokulia: 09 gegužės 2009 - 21:01
špokulia, man labai grazi spalvota rolleyes.gif Gaila, kad vienos rankutes nesimato, bet vis tiek man labai grazu smile.gif
Atsakyti
Na jus cia graziu zalumynu pridejot bigsmile.gif

spokulia- koks lelius wub.gif Nors as kaip nespalvotu foto labiau megeja,tai man pirmas variantas graziau. Nors nieko nesuprantu apie triuksmus, ryskuma ir pan doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 09 gegužės 2009 - 22:20
špokulia, spalvota graži, tik norėtųsi kitaip lelių pasukt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 09, 19:59)
o kokia beda?  ax.gif labai idomu isgirst visa nuomone biggrin.gif ar apslapciu neisdavinesi kol kas? smile.gif

Kad ne paslaptis. va net merginos raso:
QUOTE(ich @ 2009 05 09, 21:12)
Gaila, kad vienos rankutes nesimato, bet vis tiek man labai grazu smile.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 05 09, 22:00)
tik norėtųsi kitaip lelių pasukt  4u.gif

...

Atrodo priejo, nufotografavo ir tiek. Apie kadro uzpildyma nepagalvojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 09, 15:13)
Parodysiu viena foto,su ja pries nepilnus metus ejau i pazengusiuju skyreli ax.gif Kaip tik dabar tinka musu temai
Žalias ant žalio-

Tai cia su close-up tas vabalas?
Cia gal blake, tokia, kuri mazdaug nago dydzio buna? Ir is kokia atstumo ja fotografavai?
Pas mane su supermakro galima is labai arti fotografuoti. Bet gi zinai, is labai arti-bet koks vabalas dazniausiai pabega. doh.gif O kita beda - jei is labai arti fotkinu, nuo objektyvo daznai ant objekto krinta seselis arba uztamsavimas kazkoks.
O kad close-up labai siaura ryskumo zona duoda-tai teks dar ir dar pagalvoti apie jo pirkima. rolleyes.gif

Atsakyti
nu pirmas blynas blush2.gif aciu Sadi 4u.gif wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
laukiu kritikos unsure.gif
Papildyta:
o ten pirmoj zinutej kur surasytos pamokos, tai pastebejau, kad keliu truksta g.gif ar ju nebuvo niekada?
Atsakyti