Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (1 tema(31))

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 09, 15:33)
ai nu tiesa gi  doh.gif

o jeeee - man patinka  thumbup.gif
nu kokie dar pykciai gali but biggrin.gif as mielai kuom galiu, tuom pagelbeju smile.gif

siaip jis skaitosi prabangus (del savo fiksuoto f/2.8) standartinis objektyvas. jis kitinis, daug neprizuminsi smile.gif bet siaip skaitosi tikrai geras smile.gif

*****,o kiek tas daug neprizuminsi?Nu kokia tiontele as, tai pati saves uz tai nekenciu doh.gif Ir visada galvojau kad kitinis tai kazkoks prastas,bet kiek suprantu tai klydau g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 09, 16:45)
*****,o kiek tas daug neprizuminsi?Nu kokia tiontele as, tai pati saves uz tai nekenciu doh.gif Ir visada galvojau kad kitinis tai kazkoks prastas,bet kiek suprantu tai klydau g.gif

buna kitiniu ir visai padoriu gi, kaip siuo atveju del jo pastovaus f/2.8 ir na ziurint ka tu nori fotkint, gal tau to zuumo visai pakaks ir tiek wink.gif

visada gali pasiziuret cia: http://www.pbase.com...17_55_28_is_usm kaip kuris objektyvas fotkina wink.gif kartais labai gerai susidaryt bendra vaizda, jei nelabai isivaizduojam smile.gif

Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 09, 14:13)
Rasyte,as vel tave noriu pakankinti del objektyvu doh.gif ,nu nepyk mirksiukas.gif
Sakyk,o sitas Canon EF-S 17-55mm f2.8 IS USM,jau toks prie univeraliu skaitosi ane?

17-55mm nepasakyciau kad kitinis,jis toks universalus,daug kas sako kad jis geras,bet turi ir trukumu,labai didele kaina vos ne kaip L klases,ir labai dulkes renka(kiauras kaip retis)tai tas mane ir atbaide smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 09, 15:50)
buna kitiniu ir visai padoriu gi, kaip siuo atveju del jo pastovaus f/2.8  ir na ziurint ka tu nori fotkint, gal tau to zuumo visai pakaks ir tiek wink.gif

visada gali pasiziuret cia: http://www.pbase.com...17_55_28_is_usm kaip kuris objektyvas fotkina wink.gif kartais labai gerai susidaryt bendra vaizda, jei nelabai isivaizduojam smile.gif

Aciu labai:4u: Dabar turesiu ka veikti,spoksosiu i fotkes is tavo nurodyto puslapio bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(A.M @ 2009 05 09, 16:51)
17-55mm nepasakyciau kad kitinis,jis toks universalus,daug kas sako kad jis geras,bet turi ir trukumu,labai didele kaina vos ne kaip L klases,ir labai dulkes renka(kiauras kaip retis)tai tas mane ir atbaide  smile.gif

Apie tas dulkes ir as sakiciau unsure.gif Pakainuoja tai jo,bet as suprantu,kad geras daiktas buna nepigus,bet gal geriau kaina dalinti per puse ir isigyti du objektyvus g.gif Nesigaus jau visai prasti g.gif
Atsakyti
ne... nu sakes.... ne taip viskas paprasta kaip maniau doh.gif perskaiciau instrukcija, permeciau pirmo psl info ir nuorodas, bet jauciu teorija neatstos prakttikos verysad.gif o bandant daryti ta praktika nieko nesigauna... arba as kazka ne taip jungiu.... verysad.gif

einu rasyt sadi i az patarimu cool.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 05 09, 10:19)

Butent pas mane toks objektyvas. Apraminot mane  thumbup.gif
Cia mane apsviete pazengusios Wyshnia ir Peperoni  blush2.gif Gal ir negerai, kad parasiau nikus, bet noreciau , kad ir jos zinotu, kad taip buna  ax.gif

doh.gif As gi visai nepagalvojau, kad kitiniai objektyvai yra su kintama didziausia diafragma doh.gif Gerai gerai, kad parasei, labiau demesi i posta atkreipiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 09 gegužės 2009 - 17:31
Labas sekmadienyj smile.gif
Taigi, neleisiu sau uzsimirst, ko atejau blush2.gif Noriu ismokt bent kiek padoriau iamzint savo vaikus, kad albumu rodyt nebutu geda blink.gif
Siandien nusifotkinom taip :

user posted image
Busiu dekinga uz komentarus ir patarimus blush2.gif
Atsakyti
Spokulia, labai grazus lelius wub.gif ir foto tokia paslaptinga rolleyes.gif man patinka, nors apie fotografija kol kas nieko neismanau doh.gif

o siaip tai siaip ne taip ismucijau 2 pamoka ir ka gi...... man darosi aiskiau bigsmile.gif visas uzduotis pamokos pabandziau ir gavosi thumbup.gif kokybes nera, bet efektas gaunas tas kurio reikia thumbup.gif nu varysiu toliau mokytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(špokulia @ 2009 05 09, 19:42)
Labas sekmadienyj  smile.gif
Taigi, neleisiu sau uzsimirst, ko atejau  blush2.gif Noriu ismokt bent kiek padoriau iamzint savo vaikus, kad albumu rodyt nebutu geda  blink.gif
Siandien nusifotkinom taip  :
user posted image
Busiu dekinga uz komentarus ir patarimus  blush2.gif

man per pilka ax.gif ir triuksmo daugoka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(špokulia @ 2009 05 09, 20:42)
Siandien nusifotkinom taip  :

norisi kontrastingesnio lelliaus, nors labai jau grazios akutes smile.gif ir sarpo ir triuksmu per daug - matosi labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 05 09, 19:17)
man per pilka  ax.gif ir triuksmo daugoka  4u.gif

mh, o jei spalvota?
user posted image
Ant kaire rankytes, matau, triuksmauja kazkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(špokulia @ 2009 05 09, 20:21)
mh, o jei spalvota?

Tikrai spalvota geriau 4u.gif
Atsakyti