Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (1 tema(31))

QUOTE(Valetta @ 2009 05 09, 15:42)
dabar geriau  4u.gif bet tavo vietoje dar pabandyciau perdaryti tvirtai fotika pasidejus ant stalo ar stovo  unsure.gif

Fotikas stovejo ant pagrindo o ne rankose buvo blush2.gif
Atsakyti
inesaS, aciu uz patarimus 4u.gif
Per arti bijojau prieiti, o mano objektyvas is arciau net nefokusavo, tai tik tokia pavyko smile.gif , mums, pirmokems, labai pasiseke, kad jus cia likot thumbup.gif
Atsakyti
Na, ir nematau neryskumu Kokeres pirmose 2 foto, paskutinej jau neizlibinu - per toli ir tv trukdo unsure.gif o va jus labiau patyrusios matot unsure.gif
ziuriu tuoj teks ND paciai kartot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 09, 15:21)
Ir man noretusi tu kojiciu,bet va tik pries kelias dienas paskaiciau,kad cia visu tu close-up padariniai,tik viduriukas ryskus buna doh.gif

aneee? tai tada nebenoriu konverterio biggrin.gif noriu objektyvo, bet jis kainuoja nemaziau 2 tukst doh.gif

QUOTE(Kokere @ 2009 05 09, 15:33)
Perdariau prie islaikmo1/60

kaip prie ISO 800 tai sutinku.

bet kaip tau paciai? vistiek noretusi daug aiskiau, arne? wink.gif nieko, iprasi namuose fotkint - kas yra tikrai nepaprasta. as irgi laaaabai vargau kol perpratau visus parametrus, kokius tureciau nusistatyt fotkinant viduj 4u.gif

QUOTE(ich @ 2009 05 09, 15:37)
Niu va dar viena mano macro ne i tema, bet apie ryskumo zona kalbant, tai cia ji man kazkokia irgi keista g.gif Gal cia nuo objektyvo viskas priklauso unsure.gif

tai nuo objektyvo dazniausiai viskas ir priklauso wink.gif na graziu, su placiai ryskumo zona macro be specialiai tam skirtu objektvu, vargiai ar mes isgausim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2009 05 09, 15:52)
ziuriu tuoj teks ND paciai kartot  blush2.gif

zinok ir man jau net niezti rankos paimt fotika ir padaryt, kad butu matyt skirtumas ir kaip mes norim matyt, bet nu taaaip tyyngiuuuu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 09, 15:57)
aneee? tai tada nebenoriu konverterio biggrin.gif noriu objektyvo, bet jis kainuoja nemaziau 2 tukst  doh.gif
kaip prie ISO 800 tai sutinku.

bet kaip tau paciai? vistiek noretusi daug aiskiau, arne? wink.gif nieko, iprasi namuose fotkint - kas yra tikrai nepaprasta. as irgi laaaabai vargau kol perpratau visus parametrus, kokius tureciau nusistatyt fotkinant viduj  4u.gif

Aciu uz paguoda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2009 05 09, 14:47)
Fotikas stovejo ant pagrindo o ne rankose buvo blush2.gif

tai gal tada del didelio iso taip g.gif o fotkiu nekarpei? g.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 09, 14:57)
aneee? tai tada nebenoriu konverterio biggrin.gif noriu objektyvo, bet jis kainuoja nemaziau 2 tukst  doh.gif

gi pas ja ne veidrodis biggrin.gif

cia i zalia tema gal tiks? g.gif blush2.gif ir sena foto ax.gif irgi galetu ryskumo zona but platesne cool.gif
user posted image
Atsakyti
Rasyte,as vel tave noriu pakankinti del objektyvu doh.gif ,nu nepyk mirksiukas.gif
Sakyk,o sitas Canon EF-S 17-55mm f2.8 IS USM,jau toks prie univeraliu skaitosi ane?
Papildyta:
Bonda grazi foto.Duotu kas nors dabar man vabala,tau voratinkli sita,tai is visu galu ir visokiom pozom mes prifotografuotumem,ane? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 09, 15:13)

Bonda grazi foto.Duotu kas nors dabar man vabala,tau voratinkli sita,tai is visu galu ir visokiom pozom mes prifotografuotumem,ane? lotuliukas.gif

bet ir nereiskia,kad ka gautume lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ane? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 09, 15:19)
bet ir nereiskia,kad ka gautume lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ane? lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif ir as apie tai pagalvojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 09, 16:06)
tai gal tada del didelio iso taip g.gif o fotkiu nekarpei? g.gif

Nea schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2009 05 09, 15:29)

Cia naujai isigytas fotoaparatas taip?
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 09, 16:06)
gi pas ja ne veidrodis biggrin.gif

cia i zalia tema gal tiks?

ai nu tiesa gi doh.gif

o jeeee - man patinka thumbup.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 05 09, 16:13)
Rasyte,as vel tave noriu pakankinti del objektyvu doh.gif ,nu nepyk mirksiukas.gif
Sakyk,o sitas Canon EF-S 17-55mm f2.8 IS USM,jau toks prie univeraliu skaitosi

nu kokie dar pykciai gali but biggrin.gif as mielai kuom galiu, tuom pagelbeju smile.gif

siaip jis skaitosi prabangus (del savo fiksuoto f/2.8) standartinis objektyvas. jis kitinis, daug neprizuminsi smile.gif bet siaip skaitosi tikrai geras smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Kokere @ 2009 05 09, 16:29)

nekarpei fotooo?!!!!!! o tai kodel pas jumis tik po 23 kB jos doh.gif taigi sssssss tuomet gaunasi, ne fotke. jos turi uzimt su tavo aparatu bent po minimum 1.5 MB , o fotkinant ant RAW formato ir visus +/- 11MB.

Pasiziurek per meniu koks fotkinimo formatas pas tave uzdetas smile.gif

Atsakyti