Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (1 tema(31))

Ok
Vakariene seimai paruosiu
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 09, 13:11)
nu nieko blatno nei vienoj neizsiurejau ax.gif

dekui 4u.gif vis nuotraukas perziuriu ir vis daugiau trinu doh.gif tuoj nieko neliks doh.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 05 09, 13:13)
Parodysiu viena foto,su ja pries nepilnus metus ejau i pazengusiuju skyreli ax.gif Kaip tik dabar tinka musu temai
Žalias ant žalio-

bigsmile.gif tai ka vis dar cia veiki ?
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 09, 14:15)
visai faina mirksiukas.gif tik noretus dar ir ryskiu tu priekiniu koju thumbup.gif na bent man thumbup.gif  bet vis tiek patinka

Ir man noretusi tu kojiciu,bet va tik pries kelias dienas paskaiciau,kad cia visu tu close-up padariniai,tik viduriukas ryskus buna doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2009 05 09, 14:19)
bigsmile.gif tai ka vis dar cia veiki ?

Nesupratau klausimo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 09, 13:21)
Nesupratau klausimo? unsure.gif

na, ne vieta pas pradinukes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 09, 15:08)
ryskumo zonos didesnes reiktu bigsmile.gif

O galima ja kaip nors reguliuot? nes man kazkodel fotografuojant macro visada maza ryskumo zona gaunasi g.gif nesuprantu kodel blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 09, 14:29)
O galima ja kaip nors reguliuot? nes man kazkodel fotografuojant macro visada maza ryskumo  zona gaunasi g.gif nesuprantu kodel blush2.gif

diafragmos pagalba mirksiukas.gif
Atsakyti
Perdariau prie islaikmo1/60
Trys daiktai
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 09, 14:26)
na, ne vieta pas pradinukes  blush2.gif

Nebuvo dar sitos temos tada,neturejau pasirinkimo,o fotografuoti mokintis noras buvo.Nu ir ka nuejau parodziau pora foto,papykau uz komentarus,pakarpiau ausim,nieko nesupratau ir daugiau nejau.Kai pabuvau sitoj temoj,tai jau turiu supratimo,kad ta Pazengusiuju tema ne mano nosiai,kad as jai dar nesubrendau ir nezinau ar subresiu is viso.Ten neuztenka tik augaliukus rodyti.Todel as ir likau cia,nes puikiai zinau savo sugebejimus ax.gif
Atsakyti
Niu va dar viena mano macro ne i tema, bet apie ryskumo zona kalbant, tai cia ji man kazkokia irgi keista g.gif Gal cia nuo objektyvo viskas priklauso unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2009 05 09, 14:33)
Perdariau prie islaikmo1/60
Trys daiktai

dabar geriau 4u.gif bet tavo vietoje dar pabandyciau perdaryti tvirtai fotika pasidejus ant stalo ar stovo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 09, 13:35)
Nebuvo dar sitos temos tada,neturejau pasirinkimo,o fotografuoti mokintis noras buvo.Nu ir ka nuejau parodziau pora foto,papykau uz komentarus,pakarpiau ausim,nieko nesupratau ir daugiau nejau.Kai pabuvau sitoj temoj,tai jau turiu supratimo,kad ta Pazengusiuju  tema ne mano nosiai,kad as jai dar nesubrendau ir nezinau ar subresiu is viso.Ten neuztenka tik augaliukus rodyti.Todel as ir likau cia,nes puikiai zinau savo sugebejimus ax.gif

tai ka kalbet apie mane... bet po perversmo stengsiuos ten nors paskaityti, kazkaip kiek patebejau ten komentarai aiskesni blush2.gif o cia l.tempai greiti dabar... bet dar mokytis ir mokytis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 09, 14:37)
Niu va dar viena mano macro ne i tema, bet apie ryskumo zona kalbant, tai cia ji man kazkokia irgi keista g.gif Gal cia nuo objektyvo viskas priklauso unsure.gif

Noretusi bites daug arciau.O siaip,tai macro labai sunku nesujudinus nei truputelio nufotografuoti.Dazniausiai del to ir buna tas nezymus neryskumas.Visose knygose rekia,kad butinas stovas arba pagalvele .
Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2009 05 09, 14:44)
tai ka kalbet apie mane... bet po perversmo stengsiuos ten nors paskaityti, kazkaip kiek patebejau ten komentarai aiskesni  blush2.gif o cia l.tempai greiti dabar... bet dar mokytis ir mokytis  unsure.gif

Na as ten visada skaitau ka jos raso,bet ka nors joms parodyti deja neturiu verysad.gif
Atsakyti