Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (1 tema(31))

Dar pora zaliu blush2.gif
user posted image
user posted image
mastau.gif taip blogai? cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 09 gegužės 2009 - 11:01
Sveikos smile.gif

na jau dabar as su savo komentarais biggrin.gif

QUOTE(vugi @ 2009 05 09, 00:32)
"Ir as  po pieva volipjaus"

grazus stiebeliai, bet noretusi aiskaus ryskumo vietos ir kokio nors akcento joje smile.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 05 09, 09:22)
spygliuotis

g.gif na, zinant kaip macro vaizdelis turetu but, tai man sis nea smile.gif

QUOTE(linole @ 2009 05 09, 10:01)
.................. Muilineje macro rezimas yra. Tai ar verta? Noriu tokiu nuotrauku, kad pvz., muses akis per visa kadra butu.

tikrai nebus to rolleyes.gif

QUOTE(ich @ 2009 05 09, 10:17)
Rodau ir as i tema ''Zalias'', tikiuosi tinka g.gif  smile.gif

fainas vabaliukstis ir kadruote nebloga, tik va ryskumo ryskumo ryskumo noretusi smile.gif

QUOTE(Padangė @ 2009 05 09, 10:50)
ikeliu keleta i ZALIA tema

grazi vietove, bet tik tiek smile.gif

QUOTE(Rico @ 2009 05 09, 11:36)
Dar pora zaliu  blush2.gif

va va, pirmasis kadras su lasiukais pats geriausias kol kas is visu siandien parodytu wink.gif

Palauksim, kol Bonda pareis - jau ji tai pasisakys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 05 09, 10:20)

Padange, labai grazios vietoves.  wub.gif
Bet, manau, mokykis isskirti is tos daugybes visumos kazkoki svarbiausia akcenta.  mirksiukas.gif 
Mano irgi tikslas - ismokti fotografuoti kelionese. Bet kol kas visiskai nesiseka.  doh.gif

tai as to ir noriu
ale vis kazko pritruksta
o dar kai su seima atostogauji blush2.gif tai pradeda seimyna pykt kad tik su fotiku bendrauji doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 08, 22:19)
žinok įtariu kad ne pjauna. Koks objektyvas? Dažniausiai objektyvai turi skirtingas minimalias diafragmos reikšmes skirtingiems židinio nuotoliams. Tai pvz jei objektyvas 18-55mm 3.5-5.6f tai kai židinio nuotolis 18mm, jis tau leis nustatyti min diafragmą 3.5, o kai didinsi nuotolį link 55mm, tai ir diafragma automatiškai keisis 5.6 mirksiukas.gif

Dekui bigsmile.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 08, 22:20)
kuo labiau zoomini tuo f didesne darosi wink.gif tiesiog pagal ta f reiksme visos kitos reiksmes automatiskai keiciasi . yra obj kur zoominant f reiksme nesikeicia, jie turi pastovu f, tai ten kitas reikalas. o pas mane pvz. yra f/3.5-5.6, tai prizoominus maziausia f kokia as galiu istempti tai ir bus 5.6 smile.gif

4u.gif
Butent pas mane toks objektyvas. Apraminot mane thumbup.gif
Cia mane apsviete pazengusios Wyshnia ir Peperoni blush2.gif Gal ir negerai, kad parasiau nikus, bet noreciau , kad ir jos zinotu, kad taip buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 09, 08:51)
Man žinok jei toks didelis fragmentas, tai norisi biški platesnės ryškumo zonos, kad viršui spygliukai būtų ryškesni. Arba kirpt  g.gif

QUOTE(linole @ 2009 05 09, 09:01)
Valleta, patiko kaktusiukas. Patiko butent tuo, kad siaura ryskumo zona paimta ir ryski tik virsutine dalis.

dekui uz nuomones bigsmile.gif ryskumo zona tokia ir norejau, kad maza butu, o del spalvu, tai kazka reguliavau blush2.gif
QUOTE(žmogiukas @ 2009 05 09, 09:22)
Valetta, man spalvos kažkaip nelabai... tas fonas labai šaltas. bet gal čia per mano moniką?

4u.gif
QUOTE(linole @ 2009 05 09, 09:43)
Ich, ir as turiu savo archyvuose toki vabala:
user posted image

koks grazuolis rolleyes.gif

kitos foto neuzkabino unsure.gif

dar viena i zalios tema unsure.gif
tik apsimuilino kazkodel sumazinus flickr g.gif unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 08, 23:20)
nebent dedam ir toliau cia savo foto, ir tarpusavy sau komentuojam toliau, o naujokelems zinoma i nauda fotkiu perziuros ir komentarai, kitos iseities tai as nesumastau.

drinks_cheers.gif mums, naujokem, tai tikrai pravers thumbup.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 08, 23:26)
dafai kazka darom  blush2.gif  bigsmile.gif ypac kai ne vienai, ir ne dviem ta pakitusi situacija nelabai patinka blush2.gif

ciai siaip idedu savo  dlia padierzki razgavora lotuliukas.gif tarsykit  beja, fotkyta tai ne siemet, o pernai -siemet zarazos bites neuzskrenda o mano mylima sakura baigia jau nuzydet

Man labai gražu wub.gif Patinka man tokie kadrai.

QUOTE(ich @ 2009 05 09, 10:17)
Labas rytas 4u.gif
Rodau ir as i tema ''Zalias'', tikiuosi tinka g.gif  smile.gif

man trūksta vabalui ryškumo g.gif
Atsakyti
Perfotkinau su kitiniu doh.gif
Diafragma
f5.6
user posted image
F-16
user posted image
F-36
user posted image
Papildyta:
3 daiktai
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
zoomas
55
user posted image
35
user posted image
18
user posted image
Papildyta:
Artejimas prie daikto
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kokere, trys daiktai gerai mirksiukas.gif Na išskyrus kokybę g.gif nesuprantu, kodėl tokios lyg paplaukusios nuotraukos gaunasi g.gif
O kitų darbų nekomentuosiu tongue.gif Jiems dar nelaikas tongue.gif
Atsakyti
Gal fotikui kas g.gif g.gif g.gif g.gif
Fotkinu padejus ant tvirto pagrindo g.gif g.gif g.gif
ISO irgi neuzkeltas g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2009 05 09, 13:24)
Gal fotikui kas g.gif  g.gif  g.gif  g.gif
Fotkinu padejus ant tvirto pagrindo g.gif  g.gif  g.gif
ISO irgi neuzkeltas g.gif  g.gif  g.gif

Labai margas fonas pas tave nuotraukose ir as jau nesusigaudau kur ir kas nerysku.Tas kokybes nebuvimas toks keistas unsure.gif O kai namie ziuri per kompa,neikeltas i interneta,viskas gerai atrodo?
Atsakyti
Kokere, man atrodo gerai, o paplautas fonas ir turi gautis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 09, 14:34)
Labai margas fonas pas tave nuotraukose ir as jau nesusigaudau kur ir kas nerysku.Tas kokybes nebuvimas toks keistas unsure.gif O kai namie ziuri per kompa,neikeltas i interneta,viskas gerai atrodo?

Berods normaliai g.gif g.gif g.gif
Rico, nuraminai- jau galvojau kad fotikui kazkas negerai doh.gif
Atsakyti