Dar pora zaliu
taip blogai?
Sveikos
na jau dabar as su savo komentarais
grazus stiebeliai, bet noretusi aiskaus ryskumo vietos ir kokio nors akcento joje
na, zinant kaip macro vaizdelis turetu but, tai man sis nea
tikrai nebus to
fainas vabaliukstis ir kadruote nebloga, tik va ryskumo ryskumo ryskumo noretusi
grazi vietove, bet tik tiek
va va, pirmasis kadras su lasiukais pats geriausias kol kas is visu siandien parodytu
Palauksim, kol Bonda pareis - jau ji tai pasisakys
na jau dabar as su savo komentarais
QUOTE(vugi @ 2009 05 09, 00:32)
"Ir as po pieva volipjaus"
grazus stiebeliai, bet noretusi aiskaus ryskumo vietos ir kokio nors akcento joje
QUOTE(Valetta @ 2009 05 09, 09:22)
spygliuotis
na, zinant kaip macro vaizdelis turetu but, tai man sis nea
QUOTE(linole @ 2009 05 09, 10:01)
.................. Muilineje macro rezimas yra. Tai ar verta? Noriu tokiu nuotrauku, kad pvz., muses akis per visa kadra butu.
tikrai nebus to
QUOTE(ich @ 2009 05 09, 10:17)
Rodau ir as i tema ''Zalias'', tikiuosi tinka
fainas vabaliukstis ir kadruote nebloga, tik va ryskumo ryskumo ryskumo noretusi
QUOTE(Padangė @ 2009 05 09, 10:50)
ikeliu keleta i ZALIA tema
grazi vietove, bet tik tiek
QUOTE(Rico @ 2009 05 09, 11:36)
Dar pora zaliu
va va, pirmasis kadras su lasiukais pats geriausias kol kas is visu siandien parodytu
Palauksim, kol Bonda pareis - jau ji tai pasisakys
QUOTE(linole @ 2009 05 09, 10:20)
Padange, labai grazios vietoves.
Bet, manau, mokykis isskirti is tos daugybes visumos kazkoki svarbiausia akcenta.
Mano irgi tikslas - ismokti fotografuoti kelionese. Bet kol kas visiskai nesiseka.
tai as to ir noriu
ale vis kazko pritruksta
o dar kai su seima atostogauji tai pradeda seimyna pykt kad tik su fotiku bendrauji
QUOTE(Sadi @ 2009 05 08, 22:19)
žinok įtariu kad ne pjauna. Koks objektyvas? Dažniausiai objektyvai turi skirtingas minimalias diafragmos reikšmes skirtingiems židinio nuotoliams. Tai pvz jei objektyvas 18-55mm 3.5-5.6f tai kai židinio nuotolis 18mm, jis tau leis nustatyti min diafragmą 3.5, o kai didinsi nuotolį link 55mm, tai ir diafragma automatiškai keisis 5.6
Dekui
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 08, 22:20)
kuo labiau zoomini tuo f didesne darosi tiesiog pagal ta f reiksme visos kitos reiksmes automatiskai keiciasi . yra obj kur zoominant f reiksme nesikeicia, jie turi pastovu f, tai ten kitas reikalas. o pas mane pvz. yra f/3.5-5.6, tai prizoominus maziausia f kokia as galiu istempti tai ir bus 5.6
Butent pas mane toks objektyvas. Apraminot mane
Cia mane apsviete pazengusios Wyshnia ir Peperoni Gal ir negerai, kad parasiau nikus, bet noreciau , kad ir jos zinotu, kad taip buna
QUOTE(Sadi @ 2009 05 09, 08:51)
Man žinok jei toks didelis fragmentas, tai norisi biški platesnės ryškumo zonos, kad viršui spygliukai būtų ryškesni. Arba kirpt
QUOTE(linole @ 2009 05 09, 09:01)
Valleta, patiko kaktusiukas. Patiko butent tuo, kad siaura ryskumo zona paimta ir ryski tik virsutine dalis.
dekui uz nuomones ryskumo zona tokia ir norejau, kad maza butu, o del spalvu, tai kazka reguliavau
QUOTE(žmogiukas @ 2009 05 09, 09:22)
Valetta, man spalvos kažkaip nelabai... tas fonas labai šaltas. bet gal čia per mano moniką?
QUOTE(linole @ 2009 05 09, 09:43)
koks grazuolis
kitos foto neuzkabino
dar viena i zalios tema
tik apsimuilino kazkodel sumazinus flickr
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 08, 23:20)
nebent dedam ir toliau cia savo foto, ir tarpusavy sau komentuojam toliau, o naujokelems zinoma i nauda fotkiu perziuros ir komentarai, kitos iseities tai as nesumastau.
mums, naujokem, tai tikrai pravers
QUOTE(bonda @ 2009 05 08, 23:26)
dafai kazka darom ypac kai ne vienai, ir ne dviem ta pakitusi situacija nelabai patinka
ciai siaip idedu savo dlia padierzki razgavora tarsykit beja, fotkyta tai ne siemet, o pernai -siemet zarazos bites neuzskrenda o mano mylima sakura baigia jau nuzydet
ciai siaip idedu savo dlia padierzki razgavora tarsykit beja, fotkyta tai ne siemet, o pernai -siemet zarazos bites neuzskrenda o mano mylima sakura baigia jau nuzydet
Man labai gražu Patinka man tokie kadrai.
QUOTE(ich @ 2009 05 09, 10:17)
man trūksta vabalui ryškumo
Perfotkinau su kitiniu
Diafragma
f5.6
F-16
F-36
Papildyta:
3 daiktai
Papildyta:
zoomas
55
35
18
Papildyta:
Artejimas prie daikto
Diafragma
f5.6
F-16
F-36
Papildyta:
3 daiktai
Papildyta:
zoomas
55
35
18
Papildyta:
Artejimas prie daikto
Kokere, trys daiktai gerai Na išskyrus kokybę nesuprantu, kodėl tokios lyg paplaukusios nuotraukos gaunasi
O kitų darbų nekomentuosiu Jiems dar nelaikas
O kitų darbų nekomentuosiu Jiems dar nelaikas
Gal fotikui kas
Fotkinu padejus ant tvirto pagrindo
ISO irgi neuzkeltas
Fotkinu padejus ant tvirto pagrindo
ISO irgi neuzkeltas
QUOTE(Kokere @ 2009 05 09, 13:24)
Labai margas fonas pas tave nuotraukose ir as jau nesusigaudau kur ir kas nerysku.Tas kokybes nebuvimas toks keistas O kai namie ziuri per kompa,neikeltas i interneta,viskas gerai atrodo?
Kokere, man atrodo gerai, o paplautas fonas ir turi gautis
QUOTE(inesaS @ 2009 05 09, 14:34)
Labai margas fonas pas tave nuotraukose ir as jau nesusigaudau kur ir kas nerysku.Tas kokybes nebuvimas toks keistas O kai namie ziuri per kompa,neikeltas i interneta,viskas gerai atrodo?
Berods normaliai
Rico, nuraminai- jau galvojau kad fotikui kazkas negerai