Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (1 tema(31))

QUOTE(Padangė @ 2009 05 09, 09:03)
Tema zalia
o kur nuotraukas talpinti  ax.gif
turiu keleta variantu  blush2.gif  mano akim neblogu  lotuliukas.gif  bet jusu akim ziurit tai kazin  g.gif

Rodom nuotraukas cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Rodau ir as i tema ''Zalias'', tikiuosi tinka g.gif smile.gif
user posted image
Padidinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 09 gegužės 2009 - 09:23
aš irgi atėjau tik pasimokyti normaliau fotkint, ant meno nelaužiu, rimtom foto nežadu užsiimti, tiesiog sau... tai man pas pažengusias išvis kaip primokui pas magistrus... smile.gif

žalia man tinka, šiandien važiuojam į gamtą, tikiuos nelis ir žalios bus biggrin.gif

Valetta, man spalvos kažkaip nelabai... tas fonas labai šaltas. bet gal čia per mano moniką?
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 09, 09:17)
Labas rytas 4u.gif
Rodau ir as i tema ''Zalias'', tikiuosi tinka g.gif  smile.gif

Labai maza foto,niekaip tos zalios neiziuriu lens.gif
Atsakyti
Ich, ir as turiu savo archyvuose toki vabala:

user posted image

InesaS, ano puslapio mano zinuteje liko Tau klausimas apie filtrus. Jei gali, papasakok is savo patirties, kuo jie skiriasi, ir kuri labiau verta. Pvz., kad ir tokiems vabaliukams fotkinti. Taip pat reik pridurti, kad mano muiineje yra macro funkcija.

Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 05 09, 10:43)
Ich, ir as turiu savo archyvuose toki vabala:

Pas tave koks ryskus bigsmile.gif Mano purvinas buvo biggrin.gif
Atsakyti
ikeliu keleta i ZALIA tema
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 09 gegužės 2009 - 09:57
QUOTE(linole @ 2009 05 09, 09:43)

InesaS, ano puslapio mano zinuteje liko Tau klausimas apie filtrus. Jei gali, papasakok is savo patirties, kuo jie skiriasi, ir kuri labiau verta. Pvz., kad ir tokiems vabaliukams fotkinti. Taip pat reik pridurti, kad mano muiineje yra macro funkcija.

Pas mane close-up filtrai.Nemanau zinok kad akis vabalo iseitu per visa ekrana su tuo filtru.Nelogiska,tada tie tikrieji macro objektyvai tiek nekainuotu.Pas mane irgi muiline.Man jie tokie pazaidimui. Del taves siandien paimsiu savo fotika i rankas (siaip tai as su juo susipykus),ie pabandysiu pafotkinti,kad susidarytum bendra vaizda kiek filtras gali pritraukti,gerai? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2009 05 09, 09:48)
Pas tave koks ryskus bigsmile.gif Mano purvinas buvo biggrin.gif

Taviskis irgi neprastas,bet ne tuo kampu nufotografuotas.Reikejo virsaus truputi daugiau paimti mirksiukas.gif
Papildyta:
Padange,grazioje vietoje buvai. wub.gif
Valleta,o man tavo kaktusas patinka.Gal del ryskumo zonos teisybe,noretusi daugiau,bet spalva tai man super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 09, 10:17)
Labas rytas 4u.gif
Rodau ir as i tema ''Zalias'', tikiuosi tinka g.gif  smile.gif
user posted image
Padidinau biggrin.gif

Kaip fainai (trūksta ryškumo tam vabalui, ir norisi apačios biškiuką daugiau). Bet šiaip labai šaunu thumbup.gif

Valetta, norisi daugiau žalios smile.gif

Padange, deja paprastos kelionių nuotraukos, kurių turim visos smile.gif Dabar pradėsi kitaip žiūrėti wink.gif Labai patiko 3 nuotrauką (na ne visai tiesiogiai, kiek potenciliai lotuliukas.gif ), bet iš jos galima būtų 2 kadrus gauti: atskirai gėlias (su ryškumo zona maža), ir kūdra/prudelį su paukščiukais....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 09 gegužės 2009 - 10:17
QUOTE(inesaS @ 2009 05 09, 11:07)
Taviskis irgi neprastas,bet ne tuo kampu nufotografuotas.Reikejo virsaus truputi

Tas vabalas ejo, tai norejosi man jo is sono biggrin.gif Aciu labai uz komentara blush2.gif
Atsakyti
Laba ryta smile.gif
Mano irgi Canon PowerShot SX100 IS, ziuriu ispopuliarejo tongue.gif

pora zaliu turiu, dar begau pafotkint i kiema, gal kas vyke bus blush2.gif

cia lyg noretusi, kad tas pirmas "daigelis" butu fokuse, gal kada perfotografuosiu
user posted image
O cia nezinau kas gerai... nepatinka kazko- bet grazu buvo realybej blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 09, 11:07)
Del taves siandien paimsiu savo fotika i rankas (siaip tai as su juo susipykus),ie pabandysiu pafotkinti,kad susidarytum bendra vaizda kiek filtras gali pritraukti,gerai?

Aciu, InesaS. 4u.gif

Padange, labai grazios vietoves. wub.gif
Bet, manau, mokykis isskirti is tos daugybes visumos kazkoki svarbiausia akcenta. mirksiukas.gif
Mano irgi tikslas - ismokti fotografuoti kelionese. Bet kol kas visiskai nesiseka. doh.gif

Atsakyti