Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (1 tema(31))

QUOTE(bonda @ 2009 05 09, 00:10)
nzn ka pasakytu -nes cia cinkelis yra -ta bite lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ............................. nes negi negalima ir siaip graziai ryskiai nufotkint g.gif  zodziu, dar daug klaustuku man galvoje sukas unsure.gif
o apie veizolus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif baik, motin, dzoukus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif su PGM ir be jokiu ten adapteriu ir pirdapteriu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai zinau kad bitute tai pats kampas wink.gif

as be dzouku - bet noretusi gi, ane? biggrin.gif pati neturiu nieko is macro operos doh.gif , o taip noretusi yapc vasara pagainiot vabaliukstcius biggrin.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 05 09, 00:11)
kažkas siūlė temą Žalia g.gif

zalia tai zalia - dabar zalumos nors vezimu vezk thumbup.gif - tai taip ir padarom gal - nuo dabar ir visos kitos savaites tema - ZALIA

Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 05 08, 23:15)
Aciu uz nuomone.

Objiektas idomus,bet labai sunku tokius graziai nupyskinti,bent man.Ir dar manau,kad tau reiketu polerizacinio filtro ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 08 gegužės 2009 - 23:20
QUOTE(inesaS @ 2009 05 08, 23:19)
Objiektas idomus,bet labai sunku tokius graziai nupyskinti,bent man.Ir dar manau,kad tau reiketu polerizacinio filtro ax.gif

Tikrai tiesa, pries vaziuojant kai pamaciau nuotraukas internete, tai maniau oi kiek bus nuostabiu fotkiu biggrin.gif Viso aukscio nuo pat zemes apimt negalejau , nes begale zmoniu tada nuotraukose.
Apie si filtra jau mastau, ir dar noriu kokio makro ziedo, tik dar nesidomejau, kazin ar yra tinkami kitiniams objektyvams.
dar norejau pasakyt jei planuojat ka nors pirkt is Ebay, tai pasiziurekit ir vokiska, nes is Vokietijos siunciant nera jokiu muitu.Jei reiks kokios pagalbos galiu pabandyt padet.
Atsakyti
Sveikos ir cia.. smile.gif (as ir gi bandysiu visaip: ir cia ir pas pazengusias.. ax.gif )

Tai po ilgos pertraukeles dedu... kaip tik zalumai smile.gif

"Ir as po pieva volipjaus"
user posted image

Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 05 08, 23:32)
Sveikos ir cia.. smile.gif (as ir gi bandysiu visaip: ir  cia ir pas pazengusias.. ax.gif )

Tai po ilgos pertraukeles dedu... kaip tik zalumai smile.gif

"Ir as  po pieva volipjaus"

Man kazkas nelabai patinka tavo zoleje g.gif Noreciau gal is arciau....Galas labai patinka wub.gif ,bet va priekis nelabai.Itariu,kad to ir siekiai,kad tik viduriukas butu ryskus,taip? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 08, 22:19)
aš tokiu pusmetį fotkinau  mirksiukas.gif gal galėsiu ką patart. O instrukciją rusų kalbą tikrai buvau radus internete.
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Sadi, kaip faina, kad tu toki ciupinejus bigsmile.gif ar bus imanoma man cia isspaust ka su juo g.gif o tu pusmeti turejai del to, kad veidrodini isigijai itariu biggrin.gif nu reik ir man taupyt pradet ane lotuliukas.gif O patarimu tai prasysiu ir jauciu, ad uzknisiu tave biggrin.gif
instrukcija rusu kalba jau pas mane kompe, siandien sturmuosiu ja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 05 08, 23:57)
Imetu pora kadru is savaitgalio isvykos:
Kuris rakursas geriausiai ziurisi?

1 schmoll.gif
2 vertikaliai kirpčiau
3 mano akim, lyg ir patiesionti vertikaliai reiktu. Na ir su PS pažaiščiau, nes blanki nuotrauka

Aš irgi nei šian nei ten. drinks_cheers.gif Tai ir čia padalyvausiu, ir ten. Dabar kažkaip nedrąsu "ten" dėti nuotraukas, nors kritika žymiai geresnė, nei buvo biggrin.gif maža nepasirodys lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 09 gegužės 2009 - 07:40
sveiki ax.gif
as irgi noriu ir cia ir ten, tik kaip reiks spet unsure.gif

matau naujoku daug 4u.gif

i tema zalia 4u.gif
spygliuotis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 09, 08:10)
Sadi, kaip faina, kad tu toki ciupinejus  bigsmile.gif ar bus imanoma man cia isspaust ka su juo  g.gif o tu pusmeti turejai del to, kad veidrodini isigijai itariu  biggrin.gif nu reik ir man taupyt pradet ane  lotuliukas.gif O patarimu tai prasysiu ir jauciu, ad uzknisiu tave  biggrin.gif
instrukcija rusu kalba jau pas mane kompe, siandien sturmuosiu ja  ax.gif

žinok tikrai galima išspaust smile.gif Čia pakankamai pagerinta muilinė smile.gif Va mano pirmi kadriukai su šiuo fotiku smile.gif
žiema
lašai
Lašai

aš kai jį rinkausi, jau galvojau apie veidrodį, bet pabijojau smile.gif o paskui atsirado proga veidrodukui smile.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 05 09, 09:22)
i tema zalia 4u.gif
spygliuotis

Man žinok jei toks didelis fragmentas, tai norisi biški platesnės ryškumo zonos, kad viršui spygliukai būtų ryškesni. Arba kirpt g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 08, 23:30)
neina tai neina -turejau ir as tokia mirksiukas.gif  bet fokusuot vis tiek turi gautis mirksiukas.gif  o ir su f galima aceit bandyt pazaist -vis tiek gi yra nustatomi kokie tai rezimai -nu kaip portretas ar gamtovaizdis? ar nera pas ji tokiu funkciju? ax.gif nes portrete paprastai buna nustatoma mazesne ar maziausia fotiko duodama f reiskme, o landscape didziausia ax.gif cia patirtis patirtis ax.gif  lotuliukas.gif ir ne tik  ax.gif

Va, butent, kad ir as galvoju, jog toki aparata reikia kaip niekad gerai pazinti. O tada daug maz galima atitaikyti, kokia programa mazdaug kokius islaikymus atitinka.
Galu gale mano pegerintoje muilineje irgi yra tokie simboliai, kaip portretas, peizazas, sniegas, gele ir pan. As su jais nefotografuoju. Bet pradzioje, kai tik mokiausi, bandziau. Bet paziurejus su tais specialiais scenarijais darytu nuotrauku EXIF, rodo konkrecius nustatymus. Tai gal verta nusirasyti ir ziurineti, taikyti? mirksiukas.gif O veliau savaime isivaziuos viskas. Aisku, tai gal ir nebus taip, kaip su galimybe nusistatyti parametrus. Bet fotografuoti net ir labai galima. 4u.gif

Savo drauges mergaite irgi ikalbineju jungtis prie Jusu. 4u.gif Jos butent toks fotikas, apie kuri dabar kalbu. Gal ji ir prisijunge jau, kol mes vakar su jos mamyte alc.gif

RamuteS, pirmoje nebent kirpti vertikaliai tuos pirmus du sujungtus smiltainius. g.gif

Valleta, patiko kaktusiukas. Patiko butent tuo, kad siaura ryskumo zona paimta ir ryski tik virsutine dalis.

Bonda, tarp tokiu graziu ziedu prapuola bitute. g.gif

Inesa, sakei, turi abu filtrus, tiek macro, tiek close-up. Gal gali patarti, koki geriau pirkti muilinei? Muilineje macro rezimas yra. Tai ar verta? Noriu tokiu nuotrauku, kad pvz., muses akis per visa kadra butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 09 gegužės 2009 - 09:13
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 09, 00:17)
zalia tai zalia - dabar zalumos nors vezimu vezk  thumbup.gif  - tai taip ir padarom gal - nuo dabar ir visos kitos savaites tema - ZALIA

thumbup.gif gerai man irgi tinka nes jau galvojau nugi kuri nors tarkit zodi as irgi ta pati kuri diafragma zinau ale kurti nemoku sad.gif kaip tik siandien isvarom i baliu i sodyba tikiuosi nusaut kazka wub.gif
Atsakyti
Tema zalia
o kur nuotraukas talpinti ax.gif
turiu keleta variantu blush2.gif mano akim neblogu lotuliukas.gif bet jusu akim ziurit tai kazin g.gif
Atsakyti