Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (1 tema(31))

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 08, 23:20)
nebent dedam ir toliau cia savo foto, ir tarpusavy sau komentuojam toliau, o naujokelems zinoma i nauda fotkiu perziuros ir komentarai, kitos iseities tai as nesumastau.

drinks_cheers.gif manau butu super 4u.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 08, 23:26)
ciai siaip idedu savo blush2.gif

Man labai grazu, kolkas kitokiu komentaru nepasakysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 08, 22:39)
Man labai grazu, kolkas kitokiu komentaru nepasakysiu biggrin.gif

Va ir as noriu ismokti komentuoti foto ir nesvarbu ar ji patika man ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 08, 22:38)
bent pas mane, iki puses nuspaudi fotkinimo mygtuka ir uzzaliuoja kvadraciukas ar keli...reiskias fokusuoja -svarbu nesusidrebint mirksiukas.gif ir spaudi iki galo mirksiukas.gif - cia ukiskai bandau paaiskint ax.gif

aha,supratau. Na taip ir galvojau. Tik sunkiai gaunasi padaryti- na reiks pasipraktikuoti rolleyes.gif
Atsakyti
Imetu pora kadru is savaitgalio isvykos:
user posted image

user posted image

user posted image

Kuris rakursas geriausiai ziurisi?
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 05 08, 22:57)

kuur cia? bigsmile.gif
Atsakyti
Mazdaug 150 km nuo Hanoverio.
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 08, 23:26)
dafai kazka darom  blush2.gif  bigsmile.gif ypac kai ne vienai, ir ne dviem ta pakitusi situacija nelabai patinka blush2.gif

ciai siaip idedu savo :

as zinok is taves laukiu savaites temos, nori tu ar nenori, bet turesi sumastyt biggrin.gif tongue.gif

man grazu smile.gif , bet pati zinai ka pasakytu kitos doh.gif kaip as tos bites noreciau per visa ekrana, kad net veizolai jos matytusi cool.gif

QUOTE(RamuteS @ 2009 05 08, 23:57)
Kuris rakursas geriausiai ziurisi?

ziurejau ziurejau foto ir tikejausi, kad bus vaizdelis nuo tos virsuneles, ale kad nebuvo unsure.gif o taip tai . . . .. . na ka mastau.gif .. na nieko ypatingo kaip sakant smile.gif nepyk 4u.gif cia jau kitu komentaru ir kitomis akimis i foto ziurejimo itaka smile.gif o kad tokiose vietose gali apsilankyt, tia pavyyydziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 08, 23:04)
as zinok is taves laukiu savaites temos, nori tu ar nenori, bet turesi sumastyt  biggrin.gif  tongue.gif

man grazu  smile.gif , bet pati zinai ka pasakytu kitos  doh.gif kaip as tos bites noreciau per visa ekrana, kad net veizolai jos matytusi  cool.gif
ziurejau ziurejau foto ir tikejausi, kad bus vaizdelis nuo tos virsuneles, ale kad nebuvo  unsure.gif o taip tai  . . . .. . na ka mastau.gif  .. na nieko ypatingo kaip sakant smile.gif nepyk  4u.gif cia jau kitu komentaru ir kitomis akimis i foto ziurejimo itaka smile.gif o kad tokiose vietose gali apsilankyt, tia pavyyydziu  wub.gif

Ner ko pykt 4u.gif pati siektiek nusivyliau rezultatu grizus namo verysad.gif is virsausi viena puse buvo diziule pieva pilna siuksliu, o is kito saule labai spigino ir padege gavos nuotraukos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 08, 23:04)

man grazu  smile.gif , bet pati zinai ka pasakytu kitos  doh.gif kaip as tos bites noreciau per visa ekrana, kad net veizolai jos matytusi  cool.gif

nzn ka pasakytu -nes cia cinkelis yra -ta bite lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne taip, kaip anuose man patinkanciuose ceresnes zieduose- kur rodziau nesenai mirksiukas.gif kur sako -technika super, nu bet pati supranti... lotuliukas.gif o as nelabai blush2.gif lotuliukas.gif nes negi negalima ir siaip graziai ryskiai nufotkint g.gif zodziu, dar daug klaustuku man galvoje sukas unsure.gif
o apie veizolus lotuliukas.gif lotuliukas.gif baik, motin, dzoukus lotuliukas.gif lotuliukas.gif su PGM ir be jokiu ten adapteriu ir pirdapteriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
RamuteS - ryškumas gerulis thumbup.gif objektas fantastiškas thumbup.gif reikėjo kokio kampo įdomesnio paieškot g.gif pati žinau tą jausmą kai matau įspūdingą vaizdą, o perteikt jo nemoku verysad.gif

kažkas siūlė temą Žalia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 08, 23:11)
RamuteS - ryškumas gerulis thumbup.gif objektas fantastiškas thumbup.gif reikėjo kokio kampo įdomesnio paieškot  g.gif pati žinau tą jausmą kai matau įspūdingą vaizdą, o perteikt jo nemoku  verysad.gif

kažkas siūlė temą Žalia g.gif

Aciu uz nuomone.
Manau zalia tikrai gerai butu, kol dar gamta neisdegus nuo saules. Man dabar taip grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 08, 23:10)
nzn ka pasakytu -nes cia cinkelis yra -ta bite lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ne taip, kaip anuose man patinkanciuose ceresnes zieduose- kur rodziau nesenai mirksiukas.gif kur sako -technika super, nu bet pati supranti... lotuliukas.gif  o as nelabai blush2.gif  lotuliukas.gif  nes negi negalima ir siaip graziai ryskiai nufotkint g.gif  zodziu, dar daug klaustuku man galvoje sukas unsure.gif
o apie veizolus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif baik, motin, dzoukus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif su PGM ir be jokiu ten adapteriu ir pirdapteriu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O nenori koki pirdamepi ale macro nusipirkti?Ne karve kainuoja,o be to zinau,kad nestovetu pas tave be darbo ax.gif
Atsakyti