Na ir tempai čia . Seniau sunkiai spėjau susekti naujienas, dabar iš vis.... bet dabar ne naujienos, o naujokai, pirmi ND.
Pas pažengusias neinu, tikrai neturiu nei darbų stiprių, nei mianą darau, mėgstu vaikus, gėlytes, žolytes fotografuoti . Bandysiu su naujokėm kartoti kursą, gal ką naujo sužinosiu/išmoksiu- laikas parodys .
Reikia sugalvoti kokius kūrybinius ND kad pažengusios pradžiamokslės turėtų ką veikti. (šiandien niekas nesigalvoja, galvoj tuštuma )
QUOTE(Sadi @ 2009 05 08, 23:19)
Aš irgi norėčiau čia dalyvaut Gal savaitės temas gražinam? Kol su ND susitvarkys visi?
tiksliai , kaip mes cia per tas valakitas pamirsom visai
Kas pasiulys?
QUOTE(Sadi @ 2009 05 08, 22:19)
Gal savaitės temas gražinam? Kol su ND susitvarkys visi?
dafai kazka darom ypac kai ne vienai, ir ne dviem ta pakitusi situacija nelabai patinka
ciai siaip idedu savo dlia padierzki razgavora tarsykit beja, fotkyta tai ne siemet, o pernai -siemet zarazos bites neuzskrenda o mano mylima sakura baigia jau nuzydet
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 08, 22:20)
Pritariu Bondai, kad vistik nelabai kaip cia mes dabar zinom savo vieta , bet yra kaip yra, nieko nepadarysi. nebent dedam ir toliau cia savo foto, ir tarpusavy sau komentuojam toliau, o naujokelems zinoma i nauda fotkiu perziuros ir komentarai, kitos iseities tai as nesumastau.
kas jau cia taip isaiskino gudriai? tai kad taip ir turi but
kas jau cia taip isaiskino gudriai? tai kad taip ir turi but
Manau ir mums bus gerai- pasiziuresim labaiau patyrusiu pavyzdziu. Apatarsim,padiskutuosim apie darbus.
Ka norit-ta sakykit,susinervijau gatavai. Nu ta mano muiline niekam tikusi visai, nu visa meniu issinagrinejau-neina pakeisti ISO ir f O ir su fikusavimu nieko nesigauna
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 08, 22:27)
Ka norit-ta sakykit,susinervijau gatavai. Nu ta mano muiline niekam tikusi visai, nu visa meniu issinagrinejau-neina pakeisti ISO ir f O ir su fikusavimu nieko nesigauna
neina tai neina -turejau ir as tokia bet fokusuot vis tiek turi gautis o ir su f galima aceit bandyt pazaist -vis tiek gi yra nustatomi kokie tai rezimai -nu kaip portretas ar gamtovaizdis? ar nera pas ji tokiu funkciju? nes portrete paprastai buna nustatoma mazesne ar maziausia fotiko duodama f reiskme, o landscape didziausia cia patirtis patirtis ir ne tik
QUOTE(bonda @ 2009 05 08, 22:26)
dafai kazka darom ypac kai ne vienai, ir ne dviem ta pakitusi situacija nelabai patinka
ciai siaip idedu savo dlia padierzki razgavora tarsykit beja, fotkyta tai ne siemet, o pernai -siemet zarazos bites neuzskrenda o mano mylima sakura baigia jau nuzydet
Bonda,medum patepk savo sakura,gal tada biciu sulauksi
O apie foto,tai tos bites noretusi labaiu ryskesnes,na supranti ka noriu pasakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 08, 22:30)
neina tai neina -turejau ir as tokia bet fokusuot vis tiek turi gautis o ir su f galima aceit bandyt pazaist -vis tiek gi yra nustatomi kokie tai rezimai -nu kaip portretas ar gamtovaizdis? ar nera pas ji tokiu funkciju? nes portrete paprastai buna nustatoma mazesne ar maziausia fotiko duodama f reiskme, o landscape didziausia cia patirtis patirtis ir ne tik
aha,yra tos funkcijos. Na,bandysiu taip tada
O dar del fokusavimo norejau paklaust. Kaip jis atliekamas? Ta prasme,pasirenku viena objekta is triju, nustatau,kad butu ant ekrano zymeles ir fotkinu? Ar ir ten dar reikia kazka meniu nustatyti?
QUOTE(inesaS @ 2009 05 08, 22:31)
gal greiciau pulko sirsiu
Tai kokia savaites temuke galvojam
QUOTE(RamuteS @ 2009 05 08, 22:30)
Bonda koks ryskumas Supér. Tik as gal pabandyciau nukirpt desine, kad liktu tik sufokusuoti ziedai.
cia jau kirpta normaliai nes viduryje veiksmas vtko sakau, pernai metu kadras
QUOTE(inesaS @ 2009 05 08, 22:31)
Bonda,medum patepk savo sakura,gal tada biciu sulauksi
O apie foto,tai tos bites noretusi labaiu ryskesnes,na supranti ka noriu pasakyti
supratau supratau buvau uz haipasinus -bet jau ziaurokai atrode
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 08, 22:35)
aha,yra tos funkcijos. Na,bandysiu taip tada
O dar del fokusavimo norejau paklaust. Kaip jis atliekamas? Ta prasme,pasirenku viena objekta is triju, nustatau,kad butu ant ekrano zymeles ir fotkinu? Ar ir ten dar reikia kazka nustatyti?
O dar del fokusavimo norejau paklaust. Kaip jis atliekamas? Ta prasme,pasirenku viena objekta is triju, nustatau,kad butu ant ekrano zymeles ir fotkinu? Ar ir ten dar reikia kazka nustatyti?
Reikia taip fotkinti,kad visi trys matytusi,bet ju ryskumas skirtusi.Nelengva uzduotis
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 08, 22:35)
O dar del fokusavimo norejau paklaust. Kaip jis atliekamas? Ta prasme,pasirenku viena objekta is triju, nustatau,kad butu ant ekrano zymeles ir fotkinu? Ar ir ten dar reikia kazka meniu nustatyti?
bent pas mane, iki puses nuspaudi fotkinimo mygtuka ir uzzaliuoja kvadraciukas ar keli...reiskias fokusuoja -svarbu nesusidrebint ir spaudi iki galo - cia ukiskai bandau paaiskint