solo, man 2 ir trecia labai panasios
QUOTE(bonda @ 2009 05 08, 18:40)
ir man taip atrodo , bandysiu is naujo
QUOTE(fizė @ 2009 05 08, 18:34)
Geresnio fokusavimo noris
Solo, 2 ir 3 pakartok...
oho, jau buvau pamiršusi tokius tempus
ej likusios antriems metams, ką darom?? jūs dalyvaujat pas pažengusias ND? aš tai kaip ir bedarbė pasijaučiau, reikia kokį ND susigalvot ir mums ale kūrybinį
ej likusios antriems metams, ką darom?? jūs dalyvaujat pas pažengusias ND? aš tai kaip ir bedarbė pasijaučiau, reikia kokį ND susigalvot ir mums ale kūrybinį
O mums irgi galima bus dalyvaut?
nu supratau, nieks uz rankutes nepaims cia ir nepasakys, kad pasuk ta ant to uzeik ant to spausk ta... teks paciai viska issinagrinet nu ryt pradesiu, bet pas mane irgi beda, kad neturiu normalios instrukcijos lietuviu kalba
gal kas galit padeti ir zinot kur ja gauti?
Canon Powershot SX100 IS
Canon Powershot SX100 IS
QUOTE(Eres @ 2009 05 08, 19:42)
Kokere, o man zinok viskas nelabai Lyg ir fokusai atrodo ten kur reiketu, bet kodel tiek visokiu triuksmo, labai visur ryskumo truksta. Arba tai dirba 50tukas, as nelabai zinau kaip jis dirba
Tipo perdaryt?
Kad kitaip itariu neiseis
QUOTE(Kokere @ 2009 05 08, 18:58)
Tipo palaukim ka kitos pasakys
Netikiu kad kitaip neiseitu
Tarzaniuke, o per google nebandei instrukcijos ieskotis, gal bus kartais
Tarzaniuke, per dc strong, torentus ar kitas programas paieskok
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 08, 18:57)
nu supratau, nieks uz rankutes nepaims cia ir nepasakys, kad pasuk ta ant to uzeik ant to spausk ta... teks paciai viska issinagrinet nu ryt pradesiu, bet pas mane irgi beda, kad neturiu normalios instrukcijos lietuviu kalba
Canon Powershot SX100 IS
Canon Powershot SX100 IS
o angliska netiktu tau?
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 08, 18:57)
Canon Powershot SX100 IS
Canon Powershot SX100 IS
o tu nebandei per internetines parduotuves pajieskot? kad ir fotofabrike jei pardavineja tavo fotiko modeliuka
bent jau as taip susiradau savaji