Albumėlis
http://public.fotki.com/pirmaklases/
Papildyta:
Čia mano pabandymai savaitgaliniai
SVEIKUTES
Bandau jungtis ir as y jusu gretas Bet pirma pasakykit ka as galiu ispaust is NIKON P80. Kol kas tai nepavyksta nieko ispaust Tamsa, tamsa...
Bandau jungtis ir as y jusu gretas Bet pirma pasakykit ka as galiu ispaust is NIKON P80. Kol kas tai nepavyksta nieko ispaust Tamsa, tamsa...
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 08, 11:59)
Mergaites, as biski su kvailu klausimu Susiruosiau daryt ND, bet ziuriu meniu,kad neina mano muilinej tuos f nustatyti tik kazkokios M raides prie skaiciu: 9M; 3:2; 5M ir pan. O ISO ant auto nustatytas,ir neina pakeisti.
Cia taip gali buti,ar man reik instrukcija pasinagrineti?
pas mane auto ir neleidžia ISO, bet vietoj auto užstačiau ant P (ką tai reiškia nežinau) tada leidžia iso nustatinėt.
o kur tas F mano muilinių muilinėj nerandu, tai ryt skaitysiu instrukcijos knygutę
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 08, 11:59)
Mergaites, as biski su kvailu klausimu Susiruosiau daryt ND, bet ziuriu meniu,kad neina mano muilinej tuos f nustatyti tik kazkokios M raides prie skaiciu: 9M; 3:2; 5M ir pan. O ISO ant auto nustatytas,ir neina pakeisti.
gali but ir taip -koks fotikas?
QUOTE(bonda @ 2009 05 08, 12:05)
gali but ir taip -koks fotikas?
fujifilm finepix f47fd
QUOTE(rasarasa @ 2009 05 08, 11:59)
SVEIKUTES
pas tave vadinama pagerinta muiline jau -tad isspausti oj kiek gali
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 08, 12:06)
cia nezinau -tokiuose vienuos ebuna, kituose ne -reik instrukcijoj ziuret
QUOTE(bonda @ 2009 05 08, 13:08)
pas tave vadinama pagerinta muiline jau -tad isspausti oj kiek gali
Bonda, mieloji, bet nuo ko pradet Kaip bebandyciau nieks nesigauna. Instrukcija pas mane lietuviu kalba keli puslapiai. Anglu nei bum bum O gal koky fotika su broku nusipirkau Jauciu reiks eit pas fotografa koky, kad bent pradzia padarytu
o gal kas gali paaiskint kaip is 3 nuotrauku 1 galima padaryt?
QUOTE(Padangė @ 2009 05 08, 12:20)
o gal kas gali paaiskint kaip is 3 nuotrauku 1 galima padaryt?
gal koliažo principu?
QUOTE(bonda @ 2009 05 08, 12:11)
cia nezinau -tokiuose vienuos ebuna, kituose ne -reik instrukcijoj ziuret
na sakiau kad su ta muiline neverta net pradet. Ir kaip tycia neberandu instrukcijos