Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (1 tema(31))

Albumėlis

http://public.fotki.com/pirmaklases/
Papildyta:
Čia mano pabandymai savaitgaliniai blush2.gif

user posted image

Atsakyti
Mergaites, as biski su kvailu klausimu blush2.gif Susiruosiau daryt ND, bet ziuriu meniu,kad neina mano muilinej tuos f nustatyti unsure.gif tik kazkokios M raides prie skaiciu: 9M; 3:2; 5M ir pan. O ISO ant auto nustatytas,ir neina pakeisti.
Cia taip gali buti,ar man reik instrukcija pasinagrineti?
Atsakyti
SVEIKUTES 4u.gif
Bandau jungtis ir as y jusu gretas ax.gif Bet pirma pasakykit ka as galiu ispaust is NIKON P80. Kol kas tai nepavyksta nieko ispaust biggrin.gif Tamsa, tamsa...
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 08, 11:59)
Mergaites, as biski su kvailu klausimu  blush2.gif  Susiruosiau daryt ND, bet ziuriu meniu,kad neina mano muilinej tuos f nustatyti  unsure.gif tik kazkokios M raides prie skaiciu: 9M; 3:2; 5M ir pan. O ISO ant auto nustatytas,ir neina pakeisti.

pas mane auto ir neleidžia ISO, bet vietoj auto užstačiau ant P (ką tai reiškia nežinau) tada leidžia iso nustatinėt.

o kur tas F mano muilinių muilinėj nerandu, tai ryt skaitysiu instrukcijos knygutę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 08, 11:59)
Mergaites, as biski su kvailu klausimu  blush2.gif  Susiruosiau daryt ND, bet ziuriu meniu,kad neina mano muilinej tuos f nustatyti  unsure.gif tik kazkokios M raides prie skaiciu: 9M; 3:2; 5M ir pan. O ISO ant auto nustatytas,ir neina pakeisti.

gali but ir taip -koks fotikas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 08, 12:05)
gali but ir taip -koks fotikas? mirksiukas.gif

ax.gif

fujifilm finepix f47fd
Atsakyti
QUOTE(rasarasa @ 2009 05 08, 11:59)
SVEIKUTES 4u.gif
Bandau jungtis ir as y jusu gretas ax.gif Bet pirma pasakykit ka as galiu ispaust is NIKON P80. Kol kas tai nepavyksta nieko ispaust biggrin.gif Tamsa, tamsa...

pas tave vadinama pagerinta muiline jau -tad isspausti oj kiek gali mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 08, 12:06)

fujifilm finepix f47fd

cia nezinau -tokiuose vienuos ebuna, kituose ne -reik instrukcijoj ziuret mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 08, 13:08)
pas tave vadinama pagerinta muiline jau -tad isspausti oj kiek gali mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Bonda, mieloji, bet nuo ko pradet verysad.gif Kaip bebandyciau nieks nesigauna. Instrukcija pas mane lietuviu kalba keli puslapiai. Anglu nei bum bum doh.gif O gal koky fotika su broku nusipirkau doh.gif Jauciu reiks eit pas fotografa koky, kad bent pradzia padarytu blush2.gif
Atsakyti
o gal kas gali paaiskint kaip is 3 nuotrauku 1 galima padaryt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 05 08, 12:20)
o gal kas gali paaiskint kaip is 3 nuotrauku 1 galima padaryt? blush2.gif

gal koliažo principu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 08, 12:11)
cia nezinau -tokiuose vienuos ebuna, kituose ne -reik instrukcijoj ziuret mirksiukas.gif

doh.gif
na sakiau kad su ta muiline neverta net pradet. Ir kaip tycia neberandu instrukcijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 08, 12:23)
gal koliažo principu?  g.gif

o kas cia per velnias? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti