Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (1 tema(31))

Tai stai ir as keliu savo darba uzduociai su diafragma. tiesa, buvau jau kazkada kelus, bet niekas nepamena turbut smile.gif

f/3.5- ISO 200
user posted image

f/5.6- ISO 400
user posted image

f/8- ISO 800
user posted image

kai ikeliau, tik tada pamaciau, kad pirma su fokusu darbeliai keliami... na, gal uzskaitysit pirma laiko wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tin-tin: 08 gegužės 2009 - 10:57
QUOTE(bonda @ 2009 05 08, 10:46)
skaitaitineju as ten mirksiukas.gif  bet neturiu ne vienos rodomos ten foto -dar nesijauciu priaugus, o ir technika ne ta cool.gif  ka ir kalbet blush2.gif man reiktu tarpines temos lotuliukas.gif

ziuriu ziuriu, kad labiausiai patinka man bonda - draugauciau biggrin.gif Ir miano mes abi nesuprantam, ir ryskumas mum svarbiausia ir aplamai nail.gif
Pirkau veidrudinuka kai dar nelabai ismaniau, todel dabar gailiuosi siek tiek, bet aj...kiek man reikia mokymuisi uzteks. Man aplamai svarbu klecka savo kokybiskai nupiskinti, pasisedelkas su draugais uzfiksuoti ir siaip idomius gyvenimo kadrus rolleyes.gif Siaip labai megstu ziureti svetimus nuotrauku albumus, tada jauciuosi super fotografe lotuliukas.gif doh.gif Ir labai gaila zmoniu kurie nemato kad vaikas nefokuse, kad viskas plaukia.....kad jokio kadravimo ir aplamai š. O jie rodo ir giriasi rolleyes.gif Is vienos puses gaila, is kitos pavydziu. Moka dziaugtis ka turi tongue.gif
Mano didziausias trukumas - centravimas fotografuojant vaikiuka ax.gif Nu bet aj...viskas keliauja i seimos albuma, nemanau kad tai jau butu didele nuodeme cool.gif Beto jei ka apkaprpyt lengviau kai veiksmas centre, ir pastumdyt yra vietos....
Jauciu nepilnaverte nes neivaldzius dar photoshopo blush2.gif unsure.gif

Merginos, o tai jus sukursit atsikira albuma, o kaip su paswordais tokiom kaip mes? rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2009 05 08, 11:50)
Rodau savo fokusus. Tik kambaryje labai tamsu, tai atleiskit už tamsias foto  ax.gif

Laukiu komentarų  blush2.gif

Puikiai smile.gif matau jau vieną potencialą biggrin.gif
Atsakyti
tintin,
as uzskaityciau diafragma rolleyes.gif Bet aplamai pati nuotrauka - nekas cool.gif
Cia savarzeles i tokia porele susukot? wub.gif fainiai labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 08, 10:55)
Tai stai ir as keliu savo darba uzduociai su diafragma. tiesa, buvau jau kazkada kelus, bet niekas nepamena turbut smile.gif

siaip tai bloga fona parinkus schmoll.gif -nelabai tu ND esme cia matos mirksiukas.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 08, 10:57)
ziuriu ziuriu, kad labiausiai patinka man bonda - draugauciau  biggrin.gif

tai draugaujam tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bonda drinks_cheers.gif

Merginos nepamirskit, kad yra bendraminciuose tema fotografu kampelis kurioje galima kalbetis apie viska, kad nebutu spamo cia, o tik naudinga info wink.gif jei aisku yra noro paplepeti ir artimiau susipazinti tongue.gif Ten jokio pasiskirstymo nera pagal lygiu, bendrauja visi..... Temele biski aprimus, bet gal jus ja atgaivinsit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 08 gegužės 2009 - 11:08
QUOTE(bonda @ 2009 05 08, 11:46)
skaitaitineju as ten mirksiukas.gif  bet neturiu ne vienos rodomos ten foto -dar nesijauciu priaugus, o ir technika ne ta cool.gif  ka ir kalbet blush2.gif man reiktu tarpines temos lotuliukas.gif

manai as daugiau turesiu ka ten rodyt hihihi.gif kai paskaiciau siandienos ju pasisnekejimus tai tik ausim pakarpiau ir neturiu ka pridurt, nes ne tas lygis dar ne tas lotuliukas.gif dirba zmones jau ten pagal uzsakymus tai kur ten mes dar biggrin.gif

Rodau savo fokusus. Tik kambaryje labai tamsu, tai atleiskit už tamsias foto  ax.gif

Pamaiva - tu pirmune 4u.gif taip viska moki, o dar kuklinaisi - niu niu niu biggrin.gif

puikumelis v.z. thumbup.gif

QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 08, 11:55)

pamenu as wink.gif

tik kiek tamsoka aplinka, neina imatryt labai didelio skirtumo del fono, o jis turi smarkiai kisti smile.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 08, 11:57)
ziuriu ziuriu, kad labiausiai patinka man bonda - draugauciau  biggrin.gif Ir miano mes abi nesuprantam, ir ryskumas mum svarbiausia ir aplamai nail.gif

Mano didziausias trukumas - centravimas fotografuojant vaikiuka  ...............

Merginos, o tai jus sukursit atsikira albuma, o kaip su paswordais tokiom kaip mes?

ir as i draugus tada plakuos - nes kaip ir pacios matet mano foto arba vaikas arba gamta, bet viskas turi but rysku ir aisku ir be jokio miano biggrin.gif

pas mane del centravimo lygiai tas pat doh.gif nu tingiu as kaitaliot tuos 9 fokusavimo taskus, o ir niekad nespeciau as to daryt su savo vaiku biggrin.gif , tai kol kas viskas centre

buvo parasyti naujai sukurto albumiuko prisijungimo duomenys - praleidai turbut wink.gif
Atsakyti

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O iš kur tokios varliukės? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 08, 11:19)
manai as daugiau turesiu ka ten rodyt hihihi.gif kai paskaiciau siandienos ju pasisnekejimus tai tik ausim pakarpiau ir neturiu ka pridurt, nes ne tas lygis dar ne tas  lotuliukas.gif dirba zmones jau ten pagal uzsakymus tai kur ten mes dar biggrin.gif

buvo parasyti naujai sukurto albumiuko prisijungimo duomenys - praleidai turbut wink.gif

tai va, kad man dar ten aukstos materijos blush2.gif tikrai per aukstos -ne spyrio reikia, o viso pendelio siknon blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
labai labai man gaila, kad va taip susisuko viskas verysad.gif verysad.gif verysad.gif

as ir praleidau blush2.gif pakartokit kas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 08 gegužės 2009 - 11:30
na ka bandau antra kart jungtis prie pradedanciuju, nes nespeju kazkaip ax.gif

Edeva - Olympus E420 - V
Superbaba - Canon PowerShot S5IS
Julieta - Panasonic DMC-FZ7-K
Pamaiva- Canon EOS 350D - V
*Citra*- Fujifilm finepix f47fd
solo - Panasonic Lumix FZ28
akimirka77-panasonix DMC-FX100
Navi - Olympus E-510
špoka Nikon D 90 V
liamuna- Panasonic DMC FX07
Padangė - Nikon D300
eufrozina - Nikon D50
ich - Canon EOS 450D
Tin-tin - Canon Powershot sx110 is
Nomika - Pentax K10
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 08, 12:00)
Puikiai smile.gif  matau jau vieną potencialą  biggrin.gif

blush2.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 05 08, 12:27)
O iš kur tokios varliukės?  blush2.gif

kolekcionuoju tongue.gif visą kruva pas mane varlių biggrin.gif

Rasytce, tai šitie baika namų darbai, ale va kur prasidės kūrybiniai, tai aš slėptis turėsiu cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
as irgi rasausi i sarasiuka, bet bijau, kad vel galiu nesuspet su jusu tempais doh.gif , (magistrinis spaudzia)

Edeva - Olympus E420 - V
Superbaba - Canon PowerShot S5IS
Julieta - Panasonic DMC-FZ7-K
Pamaiva- Canon EOS 350D - V
*Citra*- Fujifilm finepix f47fd
solo - Panasonic Lumix FZ28
akimirka77-panasonix DMC-FX100
Navi - Olympus E-510
špoka Nikon D 90 V
liamuna- Panasonic DMC FX07
Padangė - Nikon D300
eufrozina - Nikon D50