Tai stai ir as keliu savo darba uzduociai su diafragma. tiesa, buvau jau kazkada kelus, bet niekas nepamena turbut
f/3.5- ISO 200
f/5.6- ISO 400
f/8- ISO 800
kai ikeliau, tik tada pamaciau, kad pirma su fokusu darbeliai keliami... na, gal uzskaitysit pirma laiko
QUOTE(bonda @ 2009 05 08, 10:46)
skaitaitineju as ten bet neturiu ne vienos rodomos ten foto -dar nesijauciu priaugus, o ir technika ne ta ka ir kalbet man reiktu tarpines temos
ziuriu ziuriu, kad labiausiai patinka man bonda - draugauciau Ir miano mes abi nesuprantam, ir ryskumas mum svarbiausia ir aplamai
Pirkau veidrudinuka kai dar nelabai ismaniau, todel dabar gailiuosi siek tiek, bet aj...kiek man reikia mokymuisi uzteks. Man aplamai svarbu klecka savo kokybiskai nupiskinti, pasisedelkas su draugais uzfiksuoti ir siaip idomius gyvenimo kadrus Siaip labai megstu ziureti svetimus nuotrauku albumus, tada jauciuosi super fotografe Ir labai gaila zmoniu kurie nemato kad vaikas nefokuse, kad viskas plaukia.....kad jokio kadravimo ir aplamai š. O jie rodo ir giriasi Is vienos puses gaila, is kitos pavydziu. Moka dziaugtis ka turi
Mano didziausias trukumas - centravimas fotografuojant vaikiuka Nu bet aj...viskas keliauja i seimos albuma, nemanau kad tai jau butu didele nuodeme Beto jei ka apkaprpyt lengviau kai veiksmas centre, ir pastumdyt yra vietos....
Jauciu nepilnaverte nes neivaldzius dar photoshopo
Merginos, o tai jus sukursit atsikira albuma, o kaip su paswordais tokiom kaip mes?
QUOTE(Pamaiva @ 2009 05 08, 11:50)
Rodau savo fokusus. Tik kambaryje labai tamsu, tai atleiskit už tamsias foto
Laukiu komentarų
Laukiu komentarų
Puikiai matau jau vieną potencialą
tintin,
as uzskaityciau diafragma Bet aplamai pati nuotrauka - nekas
Cia savarzeles i tokia porele susukot? fainiai labai
as uzskaityciau diafragma Bet aplamai pati nuotrauka - nekas
Cia savarzeles i tokia porele susukot? fainiai labai
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 08, 10:55)
Tai stai ir as keliu savo darba uzduociai su diafragma. tiesa, buvau jau kazkada kelus, bet niekas nepamena turbut
siaip tai bloga fona parinkus -nelabai tu ND esme cia matos
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 08, 10:57)
ziuriu ziuriu, kad labiausiai patinka man bonda - draugauciau
tai draugaujam
Bonda
Merginos nepamirskit, kad yra bendraminciuose tema fotografu kampelis kurioje galima kalbetis apie viska, kad nebutu spamo cia, o tik naudinga info jei aisku yra noro paplepeti ir artimiau susipazinti Ten jokio pasiskirstymo nera pagal lygiu, bendrauja visi..... Temele biski aprimus, bet gal jus ja atgaivinsit
Merginos nepamirskit, kad yra bendraminciuose tema fotografu kampelis kurioje galima kalbetis apie viska, kad nebutu spamo cia, o tik naudinga info jei aisku yra noro paplepeti ir artimiau susipazinti Ten jokio pasiskirstymo nera pagal lygiu, bendrauja visi..... Temele biski aprimus, bet gal jus ja atgaivinsit
QUOTE(bonda @ 2009 05 08, 11:46)
skaitaitineju as ten bet neturiu ne vienos rodomos ten foto -dar nesijauciu priaugus, o ir technika ne ta ka ir kalbet man reiktu tarpines temos
manai as daugiau turesiu ka ten rodyt kai paskaiciau siandienos ju pasisnekejimus tai tik ausim pakarpiau ir neturiu ka pridurt, nes ne tas lygis dar ne tas dirba zmones jau ten pagal uzsakymus tai kur ten mes dar
Pamaiva - tu pirmune taip viska moki, o dar kuklinaisi - niu niu niu
puikumelis v.z.
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 08, 11:55)
pamenu as
tik kiek tamsoka aplinka, neina imatryt labai didelio skirtumo del fono, o jis turi smarkiai kisti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 08, 11:57)
ziuriu ziuriu, kad labiausiai patinka man bonda - draugauciau Ir miano mes abi nesuprantam, ir ryskumas mum svarbiausia ir aplamai
Mano didziausias trukumas - centravimas fotografuojant vaikiuka ...............
Merginos, o tai jus sukursit atsikira albuma, o kaip su paswordais tokiom kaip mes?
Mano didziausias trukumas - centravimas fotografuojant vaikiuka ...............
ir as i draugus tada plakuos - nes kaip ir pacios matet mano foto arba vaikas arba gamta, bet viskas turi but rysku ir aisku ir be jokio miano
pas mane del centravimo lygiai tas pat nu tingiu as kaitaliot tuos 9 fokusavimo taskus, o ir niekad nespeciau as to daryt su savo vaiku , tai kol kas viskas centre
buvo parasyti naujai sukurto albumiuko prisijungimo duomenys - praleidai turbut
O iš kur tokios varliukės?
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 08, 11:19)
manai as daugiau turesiu ka ten rodyt kai paskaiciau siandienos ju pasisnekejimus tai tik ausim pakarpiau ir neturiu ka pridurt, nes ne tas lygis dar ne tas dirba zmones jau ten pagal uzsakymus tai kur ten mes dar
tai va, kad man dar ten aukstos materijos tikrai per aukstos -ne spyrio reikia, o viso pendelio siknon
labai labai man gaila, kad va taip susisuko viskas
as ir praleidau pakartokit kas
na ka bandau antra kart jungtis prie pradedanciuju, nes nespeju kazkaip
Edeva - Olympus E420 - V
Superbaba - Canon PowerShot S5IS
Julieta - Panasonic DMC-FZ7-K
Pamaiva- Canon EOS 350D - V
*Citra*- Fujifilm finepix f47fd
solo - Panasonic Lumix FZ28
akimirka77-panasonix DMC-FX100
Navi - Olympus E-510
špoka Nikon D 90 V
liamuna- Panasonic DMC FX07
Padangė - Nikon D300
eufrozina - Nikon D50
ich - Canon EOS 450D
Tin-tin - Canon Powershot sx110 is
Nomika - Pentax K10
Edeva - Olympus E420 - V
Navi - Olympus E-510
špoka Nikon D 90 V
Padangė - Nikon D300
eufrozina - Nikon D50
ich - Canon EOS 450D
Tin-tin - Canon Powershot sx110 is
Nomika - Pentax K10
QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 08, 12:00)
QUOTE(Ninin @ 2009 05 08, 12:27)
kolekcionuoju visą kruva pas mane varlių
Rasytce, tai šitie baika namų darbai, ale va kur prasidės kūrybiniai, tai aš slėptis turėsiu
as irgi rasausi i sarasiuka, bet bijau, kad vel galiu nesuspet su jusu tempais , (magistrinis spaudzia)
Edeva - Olympus E420 - V
Navi - Olympus E-510
špoka Nikon D 90 V
Padangė - Nikon D300
eufrozina - Nikon D50