Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (1 tema(31))

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 07, 22:24)
tai kai prades dometis tai pati ir pamatys kokios kainos smile.gif

*Citra* cia jau tik nuo taves priklauso kaip tu pasirinksi  4u.gif  kaip ir minejau - buna tikrai neblogu kitiniu, gali ir pasirinkt geresni alternatyva canon, nikon firminiams, kuriu objektyvai tikrai yra nepigus. yra tikrai geru kaip tamron, sigma objektyvu - jei nemazai pigesni ir labai geru atsiliepimu. na cia daug labai svarstymu, nesiplesiu kol ko nors konkreciau jau nesusideliosi pati savyje smile.gif

aisku, na pirma reikia apsistoti ties fotoaparatu, o paskui ziuresim nuo situacijos su tais objektyvais. Nes isvis pirma reikia fotkinti ismokt biggrin.gif
Atsakyti
Bandau daryt tuos nd, kuriems sukurta albumai
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(špokulia @ 2009 05 08, 00:15)

Manau gerai, ateis labiau patyrusios, pakomentuos geriau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 07 gegužės 2009 - 23:24
Oho blink.gif nu cia tampai pas jus! Vargu ar spesu cia su jumis biggrin.gif
Nespejau siandien su namu darbais blush2.gif o dabar namuose ja tamsoka, ir sviesa ja nebe ta, tai jau rytoj ismesiu

Atsakyti
QUOTE(špokulia @ 2009 05 07, 23:15)

Nežinau, kaip jums tai gaunas, gal kad veidrodžiai. Bandžiau savo visaip mučyt, bet vistiek akivaizdaus ryškumo skirtumo nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 05 08, 00:25)
Nežinau, kaip jums tai gaunas, gal kad veidrodžiai. Bandžiau savo visaip mučyt, bet vistiek akivaizdaus ryškumo skirtumo nematau  schmoll.gif

su muiline aišku tokio išplaukusio fono neišgausi kaip su veidrodžiu, bet galima. Mano šitie ND buvo fotografuoti su "pagerinta muiline" Canon powershot 100
http://public.fotki....ai/img3418.html
Pamėgink sustatyti daiktus didesniais atstumais ir fotografuoti kiek prazoominus.
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 07, 23:32)
su muiline aišku tokio išplaukusio fono neišgausi kaip su veidrodžiu, bet galima. Mano šitie ND buvo fotografuoti su "pagerinta muiline" Canon powershot 100
Pamėgink sustatyti daiktus didesniais atstumais ir fotografuoti kiek prazoominus.

O galima ir zoom'inti? tiesiog maniau tikslas yra išmokti zoominti nesukinėjant fotiko, o tik keičiant fokuso taškus.
Atsakyti

O galima ir zoom'inti? tiesiog maniau tikslas yra išmokti zoominti nesukinėjant fotiko, nezoominant, o tik keičiant fokuso taškus.
Atsakyti

Aš maniau, kad čia tikslas yra išmokti fokusuoti nezoominant ir nesukinėjant fotiko, tiesiog keičiant fokuso tašką...
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 05 07, 19:21)
sveikos, lieku ir aš kartoti kurso  biggrin.gif kas čia dar liko?? gal vistik mums reiktų kažkokio ND, nes nesėdėsim gi visiškai be darbo?? ar norit pačios fokusuot iš naujo ir WB daryt? biggrin.gif

kazka reik sumastyt su senbuvem, kaip suprantu ne viena jauciuosi keistai cia g.gif gal rimtai dedam nd kazkur dar ir mokomes toliau su temo, kiek pavyks.
ir merginos, kas gali sarasiuka padaryt? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 08 gegužės 2009 - 07:10
QUOTE(solo @ 2009 05 08, 06:30)
Aš maniau, kad čia tikslas yra išmokti fokusuoti nezoominant ir nesukinėjant fotiko, tiesiog keičiant fokuso tašką...

Jei visos butu su veidrodiniais tada jo-be jokiu zoomu.Su muiline tikrai nelengva tai padaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 05 08, 07:30)

4ND reik išmokti fokusuoti į skirtingus objektus ir į tuos, kuriuos tikrai nori mirksiukas.gif Jei tau nepavyksta statiškai, biškiuką pakeisk. Bandyk, bandyk, ir bandyk! Fokusavimas pagrindinis dalykas nuotraukose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 08 gegužės 2009 - 07:24