Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (1 tema(31))

Padange, galima paklaust, su kokiu fotoaparatu cia fotkinta? blush2.gif
Atsakyti
Ale kiek islindusiu is pogrindzio lotuliukas.gif thumbup.gif

as pritariu BN, kad turit susidaryt kazkoki plana ir nusistatyti tvarka, nes kitaip ir pacios susipainiosit, ir mes nebespesim su jumis... geriausia kiekvienam ND atsidarykit albuma, ir ten visos susidekit - tada ir mums bus lengviau ir jums - viskas bus vienoj kruvoj smile.gif

aisku galit det ir cia, bet viena kopija dekiti ir ten - nes jei varysit tokiais tempais kaip snd, o tikrai zinau, kad varysit biggrin.gif - tai pazengusiuju ilgainiui nebesulauksit, - fiziskai neina tiek suziuret... ax.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 gegužės 2009 - 21:42
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 07, 21:41)
Padange, galima paklaust, su kokiu fotoaparatu cia fotkinta?  blush2.gif

butent sitas Nd su musmere tai su juostiniu nikonu ir kitiniu objaktivu 35-80 f4.5-5.6
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 05 07, 21:46)
butent sitas Nd su musmere tai su juostiniu nikonu ir kitiniu objaktivu 35-80 f4.5-5.6

Matau,kad bus man is ko pasimokinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 07, 21:52)
Matau,kad bus man  is ko pasimokinti thumbup.gif

daba jau kita fotika nusipirkau tik bijau sakyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 07 gegužės 2009 - 21:54
Tai nelabai suprantu, vieni uzskaito ND, kiti nea, kuriais tiket g.gif lotuliukas.gif
Gal tikrai dedam i atskirai?
O kaip mano diafragma? As skirtuma matau biggrin.gif , kuo didesnis skaiciukas, tuo daugiau psl matosi...as buitiskai paaiskinau doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 05 07, 21:46)

o galima dar viena klausima: ka tai reiskia kitinis objektyvas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 07, 22:55)
Tai nelabai suprantu, vieni uzskaito ND, kiti nea, kuriais tiket g.gif  lotuliukas.gif
O kaip mano diafragma? As skirtuma matau biggrin.gif , kuo didesnis skaiciukas, tuo daugiau psl matosi...as buitiskai paaiskinau doh.gif  smile.gif

diafragmai nesirinkit knygu - nu neina suprast, ar teisingai sufokusuota ir kaip ten kas liejas... pasiimkit vazele/vaistu buteliuka/zaisliuka ar kzk panasaus, dekit ant stalo vidury kambario ir fotkinkit - tada aiskiai matysis skirtumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 07, 21:55)
Tai nelabai suprantu, vieni uzskaito ND, kiti nea, kuriais tiket g.gif  lotuliukas.gif
O kaip mano diafragma? As skirtuma matau biggrin.gif , kuo didesnis skaiciukas, tuo daugiau psl matosi...as buitiskai paaiskinau doh.gif  smile.gif

man tai nelabai matosi riskumo zonos, reiktu perfotkint
g.gif
Atsakyti
Padange - tai pries kiek tu laiko tuos nd pasidarius? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 07, 21:56)
o galima dar viena klausima: ka tai reiskia kitinis objektyvas?  ax.gif

objaktivai parsiduoda kartu su fotiku ir buna jie tamsus ir nebrangus
bent jau man taip atrodo , jei klystu pataisykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 07, 22:55)

as tikrai neuzskaitau smile.gif nes tikrai nera ryskumo ir neaisku kokio dydzio ta ryskumo zona - keisk objekta ir viskas bus ok smile.gif

Del kitinio, Padange neklysta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 gegužės 2009 - 22:05