Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (1 tema(31))

QUOTE(Medona @ 2009 05 07, 21:07)

Jei darysit sarasiuka ir mane itraukt  ax.gif  as ir niekur neiseinu. tik noreciau ir anuose ND dalyvaut. Gal leis  unsure.gif

Ir mane i sarasiuka prasom ideti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 07, 21:45)
Tai WB tiko ar nea? blush2.gif

Ich, del fokuso, tai sakyciau, isejo. Nors Inesa sake, kad antrojoje foto fokuse du daiktai, bet geriau isiziurejau ir man atrodo, kad tikrai i vidurini daikta.
O WB... g.gif Sakyciau, fotografavai saules sviesoje. Ir puodelio vienas krastas net isdeges, mano galva. O kitas - melsvame seselyje. Pabandyk padaryti tolydzioje sviesoje.
Sunku su tuo WB zinau. Man buvo sunkiausia.

Padanges fokusas tikrai geras.
Atsakyti
Turiu pasiūlymą smile.gif

Darykit kaip mes darėm - visi kartu darykit iš eilės tuos ND. Bus su kuo pasitart, matysit skirtumus mirksiukas.gif
Nes dabar toks balaganas biški - kas ką nori, tas tą daro smile.gif
Atsakyti
o gal darom taip : ND reikia daryt nuo pirmo iki penkto nes guanasi balaganas doh.gif jau susimaisiau kuri balta gerai padare kur fokusa kuri diafragma mastau.gif
Atsakyti
Niu kaip sauniai jus cia isivaziavot bigsmile.gif o ir kiek naujokeliu is karto pasijunge, na labai shaunu thumbup.gif linkiu kuo dideliausios sekmes, ir svarbiausia kantrybes. Buna, kad ir nepavyksta nei is pirmo nei is desimto karto - tai svarbiausia tik nenuleist ranku thumbup.gif

As pati irgi per abi temukes bandysiu pabegiot karsta.gif manau kol kas ir cia tikrai rasiu sau naudingos info ir pastebejimu wink.gif

QUOTE(Akimirka77 @ 2009 05 07, 18:35)
Bandysiu ir aš mokintis si jumis, nors kol kas dar visai žaliukas esu  blush2.gif

QUOTE(Pamaiva @ 2009 05 07, 21:21)

Buvau jau prisijungusi prie sios temos, bet pabėgau,

galetumet dar ir kitas pasisnekint , zinot is kurios temos wink.gif buvo tikrai norinciu nuo A pradet, tai butu pats tas smile.gif

Labai fain, kad ir jus cia atejot 4u.gif

Atsakyti
1 ND f 2, f8, f16
user posted image
user posted imageuser posted image
negailekit kritikos
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 07 gegužės 2009 - 21:20
Padange,prasom pakomentuoti savo ND.Kokie skirtumai matosi?
Atsakyti
Padange thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Dar norėjau užklausti, ar visos suprantate, ką darote 1=3 nd?
Atsakyti
Pradinukes - kazkas jau sukure albuma - gal reiktu ten visoms deti pirmuosius ND ir apsitarti - kas kur gerai/negerai?
Kitas patarimas - iskart galima uzvesti koki paprasta ND - pvz. zalia spalva; pasiimti menesi ND ir visoms daryti. Pazadu, kad ne tik as , bet ir daugiau pazengusiu vius ND paziuretu ir pakomentuotu. Taip butu lengviau ne tik techninius bet ir kurybinius igudzius tobulinti.
O ir siaip - be prieziuros/demesio nepaliksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 07, 21:28)
Padange,prasom pakomentuoti savo ND.Kokie skirtumai matosi?

ryskumo zona skiriasi blush2.gif kuo mazesnis skaiciukas F pvz 2 nuo riskumo zona mazesne kuo skaiciukas F didesnis pvz 16 tuo riskumo zona didesne ax.gif
jauciuosi kaip ker pamoka lotuliukas.gif
Papildyta:
2 ND zomas 35-50-80
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 07 gegužės 2009 - 21:34
QUOTE(Padangė @ 2009 05 07, 21:32)
ryskumo zona skiriasi  blush2.gif kuo mazesnis skaiciukas F pvz 2 nuo riskumo zona mazesne kuo skaiciukas Fdidesnis pvz 16 tuo riskumo zona didesne  ax.gif
jauciuosi kaip ker pamoka  lotuliukas.gif

Tik nesupyk,kad taip kamantineju doh.gif Tikrai zinau,kad visi ND yra reiksmingi ir viska ka jus dabar darote,veliau jums labai,labai daug pades. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, Labai nedrasiai bandysiu jungtis ir as blush2.gif Patyliukais bandziau skaityneti ankstesnes temas, bet tundra jauciausi biggrin.gif Labai tikiuosi spet su jumis.

Ar man gausis kas nors su mano power shot 5is? blush2.gif
Atsakyti