matyt ir man reik atiprasyt, bet vis vien grybauja, man rodo skirtingas foto.
Tiek to jei jau Edeva patvirtino, tai pirmin laukiam sekancio ND
QUOTE(liamuna @ 2009 05 07, 20:34)
haltura reikia tam paciam apsvietime/toj pacioj vietoj. Geriau kur patalpoj, ku netoli lango, bet ne pries tiesioginius saules spindulius .
Photobucket grybauja, reik refresh padaryt, pasikei vaizdas
Cia nuturalus apsvietimas, kad dar labai sviesu, kai sutems padarysiu kita
Zoom irgi jau seniau uzskaitytas
Sveikos merginos,
jungiuos ir as prie Jusu is naujo. Ziurau pradziamoksles iskeliavo pas pazengusias, susibure naujas pirmokeliu kolektyvas bandysiu jau dabar ir as is naujo mokintis. Buvau anksciau cia, ir namu darbus dariau, bet turbut teks kartot kursa , nelabai atsimenu kas ir kaip
jungiuos ir as prie Jusu is naujo. Ziurau pradziamoksles iskeliavo pas pazengusias, susibure naujas pirmokeliu kolektyvas bandysiu jau dabar ir as is naujo mokintis. Buvau anksciau cia, ir namu darbus dariau, bet turbut teks kartot kursa , nelabai atsimenu kas ir kaip
QUOTE(Eres @ 2009 05 07, 20:42)
O man Ich nepatinka custom, per melynas, gal nuo tos skraistes, nu bet ne balta O ir vistiek man vidurine nuotrauka rodo viduj daryta
As dariau WB balkone, tada is photobucket istryniau ir vietoj tu padariau namuose WB, bet kazkodel photobucket vis dar tas balkonines rodo, nors ju jau ten ner
QUOTE(wyshnia @ 2009 05 07, 18:56)
Mazinant diafragma ilgeja isslaikymas. Jei nekeisi ISO, gali buti, kad su F/8 ant ISO 100 nebeislaikysi tiek ilgai fotoaparato ir vaizdas susilies. Padidinus ISO islaikymas vel siek tiek sutrumpes. Jei kyla toks klausimas reiktu pasiskaityti, kaip sie trys dalykai susije
tai sita dalika zinau tik nelabai supratau kam to reik gal nuotraukose ku inziuret noresit vis galvojau kad sudetingesni koki darba atlikt prasot
QUOTE(Eres @ 2009 05 07, 20:42)
O man Ich nepatinka custom, per melynas, gal nuo tos skraistes, nu bet ne balta O ir vistiek man vidurine nuotrauka rodo viduj daryta
as matau visas tris darytas kambari
QUOTE(ich @ 2009 05 07, 20:40)
Photobucket grybauja, reik refresh padaryt, pasikei vaizdas
jau atiprasiau.
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 07, 20:58)
ar yra kas studijuoja pirmą pamoką ir ruošia ND?
ir tu cia atbegai