Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (1 tema(31))

matyt ir man reik atiprasyt, bet vis vien grybauja, man rodo skirtingas foto. doh.gif

Tiek to jei jau Edeva patvirtino, tai pirmin laukiam sekancio ND 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 05 07, 20:34)
schmoll.gif  haltura  tongue.gif  reikia tam paciam apsvietime/toj pacioj vietoj. Geriau kur patalpoj, ku netoli lango, bet ne pries tiesioginius saules spindulius  4u.gif .

Photobucket grybauja, reik refresh padaryt, pasikei vaizdas biggrin.gif
Cia nuturalus apsvietimas, kad dar labai sviesu, kai sutems padarysiu kita mirksiukas.gif
Zoom irgi jau seniau uzskaitytas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 07 gegužės 2009 - 19:40
Sveikos merginos, 4u.gif

jungiuos ir as prie Jusu is naujo. Ziurau pradziamoksles iskeliavo pas pazengusias, susibure naujas pirmokeliu kolektyvas biggrin.gif bandysiu jau dabar ir as is naujo mokintis. Buvau anksciau cia, ir namu darbus dariau, bet turbut teks kartot kursa blush2.gif , nelabai atsimenu kas ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
O man Ich nepatinka custom, per melynas, gal nuo tos skraistes, nu bet ne balta schmoll.gif O ir vistiek man vidurine nuotrauka rodo viduj daryta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 05 07, 20:42)
O man Ich nepatinka custom, per melynas, gal nuo tos skraistes, nu bet ne balta schmoll.gif  O ir vistiek man vidurine nuotrauka rodo viduj daryta g.gif

As dariau WB balkone, tada is photobucket istryniau ir vietoj tu padariau namuose WB, bet kazkodel photobucket vis dar tas balkonines rodo, nors ju jau ten ner doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 05 07, 18:56)
Mazinant diafragma ilgeja isslaikymas. Jei nekeisi ISO, gali buti, kad su F/8 ant ISO 100 nebeislaikysi tiek ilgai fotoaparato ir vaizdas susilies. Padidinus ISO islaikymas vel siek tiek sutrumpes. Jei kyla toks klausimas reiktu pasiskaityti, kaip sie trys dalykai susije 4u.gif

tai sita dalika zinau tik nelabai supratau kam to reik doh.gif gal nuotraukose ku inziuret noresit lotuliukas.gif vis galvojau kad sudetingesni koki darba atlikt prasot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 05 07, 20:42)
O man Ich nepatinka custom, per melynas, gal nuo tos skraistes, nu bet ne balta schmoll.gif  O ir vistiek man vidurine nuotrauka rodo viduj daryta g.gif

as matau visas tris darytas kambari mirksiukas.gif
Atsakyti
ar yra kas studijuoja pirmą pamoką ir ruošia ND? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 07, 20:40)
Photobucket grybauja, reik refresh padaryt, pasikei vaizdas biggrin.gif
Cia nuturalus apsvietimas, kad dar labai sviesu, kai sutems padarysiu kita mirksiukas.gif
Zoom irgi jau seniau uzskaitytas rolleyes.gif

jau atiprasiau. blush2.gif
Atsakyti
ir aš noriu prisijungti prie naujos grupės 4u.gif tik bėda, kad šiuo metu likau tik su juostiniu, dar neišsirinkau veidrodinio skaitmeninio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 05 07, 21:01)
jau atiprasiau.  blush2.gif

Nereikia... 4u.gif As tik pasiteisinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 07, 20:58)
ar yra kas studijuoja pirmą pamoką ir ruošia ND?  g.gif  g.gif

bigsmile.gif ir tu cia atbegai bigsmile.gif
Atsakyti