Mes irgi nutarėm nebeskiepyti savo mažiaus, nors jis gavo visus skiepus iki 15 mėn.
- per vėlai išgirdom apie "galimą" skiepų pašalinį poveikį
Iš pradžių skiepus atidėjom neribotam laikui, bet dabar, kai pradėjau domėtis
, nusprendėm, kad visisiškai atsisakysim skiepų
Tik pradėjusi domėtis supratau, kad mūsų mažiaus bėrimai tiesiogiai buvo susiję su skiepais. Jam buvo mėnuo, kai pradėjo berti aplink genitalijas - gydytoja išrašė fuxino - visi vaiko rūbeliai, rankšluosčiai, vystiklai ir patalai buvo raudoni. Kai jau buvom beveik užgydę savo bėrimus atėjo 2-jų mėnesių skiepas - ir vėl stiprus paūmėjimas... iš šitaip po kiekvieno skiepo
ilgai gydėmės ir pagaliau išsigydėm. Bet tada atėjo 6-ių mėn skiepas - ir vėl viskas iš naujo
Kai jau pagaliau ir šį bėrimą mums pavyko įveikti, sulaukėm 11-os mėnesių skiepo
- tada ir prasidėjo "linksmybės" - pradėjo berti veidelį, iš pradžių nedaug, bet sparčiai plėtėsi ir bėrimai virto žaizdomis, kol galų gale visas veidelis buvo gyva žaizda ir kitose vietose ant kūnelio pradėjo rastis žaizdelės.
Kuom tik mūsų negydė - tepėm hormoninius tepalus, gėrėm hormoninius vaistus - niekas nepadėjo, o padėtis vis blogėjo
Ėjau iš proto, verkiau kartu su vaiku, kol pavyko išsiprašyti siuntimo pas odos gydytojus - ten - paskyrė stiprų spiritinį vaistą, kuriuo turėjau ištepti visas žaizdas - galite įsivaizduoti metukų vaiko klyksmą, kai vaidelis ištisa žaizda ir jį reikia ištepti deginančiais vaistais (Rašau ir prisiminus mane visą krečia šiurpas )
Bet, ačiū tai dermatologei, tie vaistai mus išgydė, nors dvi savaites vaikas vaikščiojo violetiniu veiduku
Tai dabar man viskas taip aiškiai susidėliojo į vietas, o visą tą laiką aš net nebūčiau galėjusi pagalvoti, kad viskas nuo skiepų, nes visada ŽINOJAU ir TIKĖJAU, kad skiepai yra TIK gerai
O gydytoja, gerai žinodama visas mūsų bėdas nė karto nepasakė, kad "jūs gal neskiepykit", ar bent jau "atidėkit skiepus"... Bet aš ant jos nepykstu, nes suprantu, kad visi gydytojai dar būdami studentais yra MOKOMI tik apie skiepų NAUDĄ, o apie ŽALĄ jiems niekas per daug nesivargina papasakoti...
Vaikutis ir dabar yra alergiškas ir pastoviai kovojam su smulkiais bėrimais...
Atleiskit, kad taip išsiplėčiau, tiesiog išliejau viską, kas gulėjo ant širdies