Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus

QUOTE(Juodaplaukė @ 2010 11 12, 12:35)
Reikia ne skiepu bijoti ir ne ant skiepu visas ligas nurasyneti,o keisti gyvenimo buda,maista,daugiau buti gryname ore ( tik kur toki gauti,kai aplink viskasuztersta),ismesti kompiuterius prie kuriu pacios kiaura diena sedim ir skaitom visokius straipsnius,musu vaikai sedi ir zaidzia zaidimus ,mob telefonus,mikrobangines,tada ir pacios ir musu vaikai bus sveikesni smile.gif

drinks_cheers.gif
Aš saviškius skiepijau ir skiepinsiu. Galiu suprasti, kad skiepai gali turėti šalutinį poveikį kaip ir VISI be išimties medikamentai. Tačiau nenoriu, kad mano vaikai susirgus kažkuria iš šių ligų liktų neįgalūs arba jiems tektų gyventi su liekamaisiais reiškiniais... o taip ir bus, nes pasaulyje dabar masiškai atsisakoma skiepų - vadinasi praeis eilė metų ir grįš ligos nuo kurių dabar skiepijama ir nereikia tikėtis kad bus kitaip...
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2010 11 12, 12:35)
Beabejo butu labai lengva visas letines ligas-astma,cukrini diabeta ir t.t nurasyti ant skiepu smile.gif Reikia ne skiepu bijoti ir ne ant skiepu visas ligas nurasyneti,o keisti gyvenimo buda,maista,daugiau buti gryname ore ( tik kur toki gauti,kai aplink viskasuztersta),ismesti kompiuterius prie kuriu pacios kiaura diena sedim ir skaitom visokius straipsnius,musu vaikai sedi ir zaidzia zaidimus ,mob telefonus,mikrobangines,tada ir pacios ir musu vaikai bus sveikesni smile.gif

doh.gif ne nu jau kaip parasot, tai nesinori ir visos temos skaityti doh.gif Norit pasakyti, kad temperatura, klykimas, nemigos issaukimas po skiepo yra teigiama reakcija ir visu tuo reikia dziaugtis. Visa diena dirbu prie kompo ir daug bendrauju mob.telefonu - jauciuosi normaliai sveika, bet stai vaiko saluti skiepo poveiki ir po geru metu dar jauciam. Aciu siuolaikiniai medicinai ir partizaniskam mediku tylejimui. Kodel tik puse lupu, kalbant su mediku kaip tos pacios istaigos darbuotojai, jie prasitaria, kad patys siais laikais vaiku neskiepytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2010 11 12, 13:55)
doh.gif ne nu jau kaip parasot, tai nesinori ir visos temos skaityti  doh.gif Norit pasakyti, kad temperatura, klykimas, nemigos issaukimas po skiepo yra teigiama reakcija ir visu tuo reikia dziaugtis. Visa diena dirbu prie kompo ir daug bendrauju mob.telefonu - jauciuosi normaliai sveika, bet stai vaiko saluti skiepo poveiki ir po geru metu dar jauciam. Aciu siuolaikiniai medicinai ir partizaniskam mediku tylejimui. Kodel tik puse lupu, kalbant su mediku kaip tos pacios istaigos darbuotojai, jie prasitaria, kad patys siais laikais vaiku neskiepytu  g.gif

norit pasakyti kad inkstu ar sirdies nepakankamumas po persirgto gripo yra geriau negu temperatura ir klyksmasnakti? Gal jei maziau sedetumet prie kompiuterio ir kalbetumet telefonu nestumo metu,jusu vaikas ne taip jautriai reaguotu i skiepus smile.gif Jei jau taip domites skiepu zala,tai vertetu pasidometi ir nuolatinio sedejimo prie kompiuterio ir nuolatinio kalbejimo telefonu zala,ir neuzbegti uz akiu cia nesigirti kad jauciates sveika smile.gif
paziurekite i gerbiamaja Sviesioji,susidaro ispudys kad ji tik ir daro kad sedi internete narso narso googlina,kad tik rasto koki straipsniuka apie skiepu zala ir ideti i visus imanomus forumus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplaukė: 12 lapkričio 2010 - 13:22
QUOTE(Juodaplaukė @ 2010 11 12, 14:09)
norit pasakyti kad inkstu ar sirdies nepakankamumas po persirgto gripo yra geriau negu temperatura ir klyksmasnakti? Gal jei maziau sedetumet prie kompiuterio ir kalbetumet telefonu nestumo metu,jusu vaikas ne taip jautriai reaguotu i skiepus smile.gif Jei jau taip domites skiepu zala,tai vertetu pasidometi ir nuolatinio sedejimo prie kompiuterio ir nuolatinio kalbejimo telefonu zala,ir neuzbegti uz akiu cia nesigirti kad jauciates sveika smile.gif
paziurekite i gerbiamaja Sviesioji,susidaro ispudys kad ji tik ir daro kad sedi internete narso narso googlina,kad tik rasto koki straipsniuka apie skiepu zala ir ideti i visus imanomus forumus doh.gif

as nekalbu apie gripo vakcina. Linksma kalbeti, kad nera liudnu pasekmiu doh.gif Turetumete namuose neramu, nemieganti vaika ir kai sios bedos atsirado po tam tikru skiepu, gal kitaip pakalbetumete.
O kompa ir telefona gal palikite ramybeje, visi sedi prie ju ir dirba darba, net ir nestukes iki dekreto, benet Jus galite sau leisti nedirbti rolleyes.gif
Atsakyti

Paziurekit i gerbiamaja Juodaplaukė Susidaro ispudis kad namie neturi nei kompiuterio, nei mobilaus telefono. Akmens amzius. lotuliukas.gif

QUOTE(Juodaplaukė @ 2010 06 02, 20:21)
maniskiam metai ir du menesiai,pradejo vaikscioti nuo 11 men,bet vaiksciojo puikiai,o nuo 1 m ir 2 men pradejo namie vaikscioti kaip balerina sad.gif

Jei paidometumete idemiau skiepu zala, tai suprastumete, kodel jusu vaikas pradejo vaikscioti kaip balerina. cool.gif
Beje, jei jus manot kad skiepu zala pasireiskia is karto (jusu atveju tai bronchitas) po pacio skiepo , tai labai klystate. Dazniausiai zala pasireiskia po keliu metu, kai organizmas iseikvoja savo resursus ir jau nesugeba kompensuoti.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplaukė: 12 lapkričio 2010 - 15:45
QUOTE(Perkune @ 2010 11 12, 13:42)
drinks_cheers.gif
Aš saviškius skiepijau ir skiepinsiu. Galiu suprasti, kad skiepai gali turėti šalutinį poveikį kaip ir VISI be išimties medikamentai. Tačiau nenoriu, kad mano vaikai susirgus kažkuria iš šių ligų liktų neįgalūs arba jiems tektų gyventi su liekamaisiais reiškiniais... o taip ir bus, nes pasaulyje dabar masiškai atsisakoma skiepų - vadinasi praeis eilė metų ir grįš ligos nuo kurių dabar skiepijama ir nereikia tikėtis kad bus kitaip...

Jusu vaikas JAU gyvena su liekamaisiais SKIEPU reiskiniais. doh.gif Skiepykit i sveikata ir toliau. Jusu vaikas, jusu bedos.

QUOTE(Perkune @ 2010 10 20, 15:56)
Mano pirmagimis nuo gimimo atlylinėjo fontanais. Tekdavo keisti ir drabužius, ir patalynę  doh.gif Nenoriu mamų gąsdinti, tačiau metams bėgant pasirodė, kad tai buvo pirmoji alergijos forma, vėliau atsirado bėrimai, na o dabar turime astmą. Kaip sakoma visas pavyzdinis "alergijos maršas".

http://forum_1796kot...5dbdbfb25e7785a
Перевод новой статьи Tinus Smits.

Случай 4. Bregje, 11 месяцев, страдает бронхиальной астмой, часто одышка, хронический кашель, экзема, применяют Ventolin. Постоянно плачет и хочет все время сидеть на коленях у матери. После 3 курсов потенцированной DPTP/HIB вакцины исчезла экзема и астма, восстановился сон, играет с другими детьми, намного более весёлая, постоянно смеётся; может легко оставаться спокойной, когда мать находится вне поля зрения.

Daugiau informacijos idejau i astmatiku temele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 12 lapkričio 2010 - 16:17
QUOTE(Sviesioji @ 2010 11 12, 17:16)
Jusu vaikas JAU gyvena su liekamaisiais SKIEPU reiskiniais.  doh.gif Skiepykit i sveikata ir toliau. Jusu vaikas, jusu bedos.

Daugiau informacijos idejau i astmatiku temele.

gal jums laikas apsiraminti ir baigti tersti visas!!!!! temas savo nuorodom i visokius bauginancius straipsnius? Atrodo jus neturite nieko idomesnio veikti,kaip tik iskoti internete kiaura para apie tai kokias ligas sukelia skiepai ir visom mamo irodineti kad ju vaiku ligos butent nuo skiepu. Aciu kad rupinates musu vaikais ir persate savo nuomone,bet gal raskite idomesni uzsiemima? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplaukė: 12 lapkričio 2010 - 16:29
QUOTE(Juodaplaukė @ 2010 11 12, 17:20)
gal jums laikas apsiraminti ir baigti tersti visas!!!!! temas savo nuorodom i visokius bauginancius straipsnius? Atrodo jus neturite nieko idomesnio veikti,kaip tik iskoti internete kiaura para apie tai kokias ligas sukelia skiepai ir visom mamo irodineti kad ju vaiku ligos butent nuo skiepu. Aciu kad rupinates musu vaikais ir persate savo nuomone,bet gal raskite idomesni uzsiemima? smile.gif

Jusu postas neatspindi temos esmes ir tersia SIA TEMA !!!!! spam.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 12 lapkričio 2010 - 16:30
QUOTE(Juodaplaukė @ 2010 11 12, 17:20)

As sutinku su Sviesioji apie skiepu zala 100%!!!Duok dieve kad butu daugiau tokiu mamu kurios skelbtu tiesa!!!
Atsakyti
sveikutes, daznai paskaitinėju temą, esmę ta , kad esu iš tų, kurios mėtosi dėl nepakankamos info. kaip kuri mama čia yra rašiusi- kad pyksta iš dalies, kad tiek nuomonių dėl skiepų, ir kaip neprofesionaliam žmogui susigaudyti???

mums liko 3 sav. iki 2mėn-ir reiks pasiryžt skiepyt ar ne. hepat atsisakėm, tik tbc gavom skiepą. naujag sesutė atėjo į namus pirmą sav -, na ir pradėjo...iš ties baisu kai ji kalba- ech neskiepysit nuo difterijos, nuo tų mirtin ligų? nematėt šeimų šalimais, jų vaikai gydomi ne šiaip ligoninėj, bet reanimacijoj. difterito metu išaugusi plėvė skersai gerklų yra tokia stora, kad vos skalpeliu įmanoma nupjaut. na tikrai baisu kai pasiklausai. jei sirgs, kaltins visi tik MANE, pas mane giminėj palaikančių nėr - noriu paklaust, ar sutiktumėt eit vienos prieš srovę giminėj ir prisimt visą kaltę: kas jeigu vaikis sirgs... unsure.gif
kita vertus, sutinku kad skiepai - tai ne vitaminu dozė, jie pilni nuodingų suded dalių. bet vat kaip žinot kad tikrai kūdikis nesirgs? aš pvz esu tokia, kad visur einu-nuo pirmos sav į prekyb centrus su kūdikiu naujagimiu neturiu sąlygų kad namiškiai man duoną pieną iš pardos nešiotų. taigi visur su mažium kartu. pastebėjau, kad natūralistai sodybas turi vienkiemius, da-nai pareiškia kas saugo vaikus, viena pvz mama pasakė kad iki 3-6mėn vaiko neimdavo į pard. na,m aš tokių sąlygų neturiu.

kita vertus, naujagimių seselei atSAKIAU, kad mano vyresn vaikis, 5m.vistiek sirgo kokliušu, nors buvo kūdikyst skipeytas. seselė argumentavo tai džiaukis kad tokio amžiaus. plius, džiaukis kad komplikacijų nebuvo, nes skie;pai apsaugo būtent nuo baisių komplik, ne kiek nuo pačios ligos. džiaukis, nes sirgo ne kūdikystėj, o vėliau, lengvesne forma, be šalut reiškinių. na ir ką galėjau jai atsakyt? tikrai trūko žinių paargumentuot.

kita vertus, ji taip pat man neatsakė, ko į skiepus dedama šlamšto tiek, tik ji viliasi vis kad kasmet skiepai vis tobulesni daromi.

ar yra abejojančių kaip aš...et, sunku apsispręst, nervas siutas ima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 14 lapkričio 2010 - 13:29
http://www.ulac.lt/

Patariu nueiti i Užkrečiamųjų ligų valdymas/ Ataskaitos ir pasiziureti, kiek registruota difterijos ir kitu ligu.

Ka noriu pasakyti - kad nera taip paprasta tom ligom uzsikresti. Jusu patirtis su kokliusu iskalbinga- skiepijot, o sirgot vis tiek. Kad skiepai apsaugo nuo komplikaciju yra tiesiog teiginys, niekuo nepagristas, jokiais tyrimais.

Kadangi yra skiepas, tai Jus ir zinot, kokia tai baisi liga vajei vajei. Hepatitas A ir Hepatitas C irgi labai baisios ligos, skiepu nera, tai ka dabar daryt, nemiegot naktimis, bijot iseit i gatve paliest rankena viesoj vietoj, kad neuzsikrest? Siulau paprastinti poziuri- jei susirgsit, tai gydysites, ir difterija yra isgydoma. Ar Jums nepakanka to zinoti?

Is visu ligu nuo kuriu skiepijama kalendoriuje, man baisiausia yra stablige. Skiepijimo galimybe svarstysiu kai mergyte paaugs. Nagrineju skiepa kur difterija + stablige, kur suaugusiems siulo. Bet is esmes- mums skiepai jau seniai isgarave, suaugusieji nesivakcinuoja, ir nera tos stabliges epidemijos. Kaip suprantu, pavojus menkas, tieiog visi pavojai ir gresmes yra labai farmacininku ispusti.
Atsakyti