QUOTE(*Soleo* @ 2010 04 14, 17:51)
Kudikyste tai laikotarpis iki 1 vaiko metu? Nes kai kalbejausi su gydytoja Santariskese butent del sio skiepo, tai pasake, kad jei nepaskiepysime vaiko nuo TBC iki 1 metu tai veliau jau ir nebedaro, nes iskrenta is skiepu grafiko. Sunku man suprasti kodel iskrenta, pvz Rusijoje skiepyja bet kokio amziaus, svarbu pries tai padaryti mantu megini.
As iki siol nesu apsisprendusi del sio skiepo darymo, bet laiko dar turime. apsispresti trukdo ir forume rasti kai kuriu dalyviu pasisakymai, kurie konsultavosi su gydytojais ir jiems buvo pasakyta, kad jie skiepas nepadarytas GN, tai veliau jau geriau ir nedaryti, arba tai kad mamytems, kuriu vaikai susirgo limfodenitu, gydytojai sako, kad nuo to skiepo daugiau zalos nei naudos.
Kazkaip del visu kitu skiepu man mazdaug aisku, o TBC pats priestaringiausias. Diskusiju apie ji cia mazai, taip suprantu visos GN daro, o tik po to susimasto apie paskesniu skiepu nauda/zala.
o jus darysite dar tuos kitus? Ta prasme kas aisku? Man atrodo, kad tuberkuliozes ir hepatito gal patys reikalingiausi. Pabaigsim hepatito, ir jauciu savo vaiku daugiau neskiepysiu
Ipac tuo MMR...Atsimenu tymais, raudoniuke mano pusbrolis sirgo kai mazas, ir nieko
Jis isvis paskaiciau, kad israstas tik 1988m Ir butent po jo, rasoma, kad padaugejo autizmo atveju JAV, o kai pradejo skiepyt Anglijoj, ir ten ...Jei tiesa