QUOTE(Salvina @ 2010 02 27, 20:09)
Tai aš mačiau,kokiomis formomis,jau rašiau,kad kai kurie sunkiomis

na,gal tos sunkesnės formos dėl to,kad liga nepasiduoda gydymui
O jūs skiepykitės jei norit,aš gink D,neagituoju nesiskiepyt,tiesiog savo vaiko aš neskiepijau nuo nieko,nes galvoju,kad aplamai iš skiepų daugiau žalos,nei naudos
As tikrai negaleciau buti rami, ypac jei susidurciau su tuberkuliuoze arciau nei statistika internete (kaip supratau dirbate darba susijusi su vaikais ligoniukais?).
Gal turite plana kaip apsaugoti vaika?
As nors ir neskiepyjau, bet jau beveik 3 savaites po gimdymo, o vis del to neapleidzia mintis ar nereiketu paskiepyti nuo TBC. Manau sveika mityba, mamos pienas, svarus butas, teisingi higienos iprociai dar ne viskas. Negaliu sukontroliuoti aibes kitu dalyku - su kokiais vaikais vaikas eis i darzeli (valstybini), veliau i mokykla. Gyvename daugiabutyje, tai nezinau kas aplinkui gyvena ir kuom serga ir t.t.
Nuo 7 metu ir taip ir taip imunitetas siek tiek igytas nuo BCZ skiepo pradeda blesti, bet kaip gyventi tuos 7 metus

. Man svento tikejimo, kad viskas bus gerai nepakanka.

Per 7 metus tuberkuliuozes epidemija tiketina bet kada, nes labai spartus augimo tempai ir niekas nesirupina ligos kontrole, taip kad nemanau kad situacija pasitaisys i geriausia puse, verciau i blogesne.