Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus

4u.gif kviečiu prisijungti prie grupės Facebook'e "NUKENTĖJĘ NUO SKIEPŲ".
Tegu dar platesnė auditorija sužino apie tai, ką teko išgyventi.

Atsakyti
http://www.homosanit..._neuzkreciantis
Atsakyti
taigi, aciu Dievui, kad susiprotejau, ir neskiepijau vaiko is viso, na gimdymo namuose ikale nuo hepatito be mano zinios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2010 02 01, 10:43)

Straipsnio autorius net neisdriso pasirasyti po juo, nenurodyta naudota medziaga ir pan., jei tai vertimas, nenurodytas saltinis is kur versta.
Atsakyti
QUOTE(Ebonie @ 2010 02 02, 16:25)
Straipsnio autorius net neisdriso pasirasyti po juo, nenurodyta naudota medziaga ir pan., jei tai vertimas, nenurodytas saltinis is kur versta.

na gal jam blogai baigtusi uz tokius straipsnius, o gal siaip kas..
as linkusi tiketi
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2010 02 02, 14:19)
taigi, aciu Dievui, kad susiprotejau, ir neskiepijau vaiko is viso, na gimdymo namuose ikale nuo hepatito be mano zinios doh.gif

Būčiau auditą užsiundžiusi doh.gif
Atsakyti
oba, taip galima?o ka tas auditas? i mane taip toje ligo nineje ziurejo, kad lekiau savo noru namo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2010 02 02, 14:19)

Pasirašydama, kad sutinkate su vaikučio priežiūra ir gydymu, nepridėjote prierašo "skiepų atsisakau", va ir paskiepyjo... Būtina įspėti apie tai, kad skiepų nenorite.
Atsakyti
QUOTE(Ateik @ 2010 02 14, 20:20)
Pasirašydama, kad sutinkate su vaikučio priežiūra ir gydymu, nepridėjote prierašo "skiepų atsisakau", va ir paskiepyjo... Būtina įspėti apie tai, kad skiepų nenorite.

Bet nuo tbc neskiepijo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ateik @ 2010 02 14, 19:20)

Skiepas nėra priežiūra ir gydymas. Prieš skiepijant turi atsiklaust. Jei paskiepija be mamo žinios iš kart galima rašyt skundą tos ligoninės audito komisijai ir t.t.
Atsakyti
Gal ir pasikartosiu, bet stai koki straipsni radau, rase profesorius onkoimunologas, manau yra racijos jo zodziuose

Вакцинация детей -
путь к онкозаболеваниям
http://www.antirak-c...tid=36&page=218
Atsakyti
QUOTE(*Soleo* @ 2010 02 20, 15:02)
Gal ir pasikartosiu, bet stai koki straipsni radau, rase profesorius onkoimunologas, manau yra racijos jo zodziuose
Вакцинация детей -
путь к онкозаболеваниям
http://www.antirak-c...tid=36&page=218

Manau,kad yra tiesos,kad skiepai ir onkologija susiję dalykai,nes onkologinės ligos išsivysto esant nusilpusiam imunitetui arba kitaip sakant kai blogai dirba imuninė sistema,o skiepai kaip tik ją ir išbalansuoja unsure.gif ,neskaitant to,kad ir su pačia vakcina į organizmą įvedama kancerogeniškai veikiančių cheminių medžiagų,nors ir minimalūs kiekiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salvina: 24 vasario 2010 - 16:40