Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus

QUOTE(jurgytia @ 2009 10 21, 20:29)
Žinoma, geriau neskiepykit. Tik, neduok Dieve, kad nesusirgtų Jūsų vaikutis nuo kokio bomžo prie parduotuvės besitrinančio tuberkulioze ar kita kokia liga  g.gif nesuprantu tokios logikos. Bet juk kiekvieno teisė rinktis  smile.gif

tamsta, o Lietuvos ryto laikrascio straipsni skaitet vakar dienos apie SKIEPU zala? Matyt, kad ne. Pamenu, kai mano vaika 1 menesio skiepijo i slauniuke - pati turejau laikyti ir po to ta slauniuke net issipute nuo tu vaistu ohmy.gif mad.gif protest.gif protestuoju pries vakcinas. ir kiek dar daug zmoniu, pazistamu, draugu, kurie tiki skiepu nauda ir mano, kad tai labai geras civilizacijos isradimas. tik idomu, kodel mums, biologijos studentams, kiek pamenu niekur paskaitose nepasake, kad skiepai - zalingi, o gal as pamirsau.. unsure.gif bet kad kontraceptines tabletes moterims kenkia isbalansuodamos ju hormonu sistema, tai pasake doh.gif daugiau nei sau, nei savo vaikui (ar ir kitiems vaikams, jei turesim) neleisiu ne vienos adatos suleisti gun_smilie.gif o kai bus anukai, tai gal jau bus pasaulyje isaiskejus tiesa apie skiepus, o jei dar ne, tai gal vaikai su antrom pusem supras ju zala triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(Bruno_girl @ 2009 11 04, 14:50)
ti ir po to ta slauniuke net issipute nuo tu vaistu  ohmy.gif  mad.gif  protest.gif protestuoju pries vakcinas.

Va cia tai pagrindinis argumentas pries vakcinu zala thumbup.gif thumbup.gif
Vasara man i uzpakali leido diclofenako, pataike i nerva, guzas liko ir dabar. rolleyes.gif Tai gal man paduoti tu vaistu gamintojus i teisma, kad tokia zala padare, isivaizduokit, uzpakalis mano puse grozio prarado, mat guzas yra rolleyes.gif
O jei atmetus visa juoda humora, tai ta zala pati ir padaret vaikui, nes stebuklas man, kad vaikui menesio amziaus( bigsmile.gif ) is anksciau islike adatu baime ir jis taip tampesi, kad ji kaip apsestaji mamyte vos nulaike( bigsmile.gif ). Kadangi itempet vaiko raumeni, vakcina blogai pasiskirste ir gavosi tinimas. O bet taciau...siai dienai nera tinimo? Ir vaikas vaiksto puikiai? Tai kas kaltas del to trumpalaikio nemalonumo-ar vakcina, ar nemoksiskas tos vakcinos suleidimas?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 11 04, 15:26)
Va cia tai pagrindinis argumentas pries vakcinu zala thumbup.gif  thumbup.gif
Vasara man i uzpakali leido diclofenako, pataike i nerva, guzas liko ir dabar. rolleyes.gif Tai gal man paduoti tu vaistu gamintojus i teisma, kad tokia zala padare, isivaizduokit, uzpakalis mano puse grozio prarado, mat guzas yra rolleyes.gif
O jei atmetus visa juoda humora, tai ta zala pati ir padaret vaikui, nes stebuklas man, kad vaikui menesio amziaus( bigsmile.gif ) is anksciau islike adatu baime ir jis taip tampesi, kad ji kaip apsestaji mamyte vos nulaike( bigsmile.gif ). Kadangi itempet vaiko raumeni, vakcina blogai pasiskirste ir gavosi tinimas. O bet taciau...siai dienai nera tinimo? Ir vaikas vaiksto puikiai? Tai kas kaltas del to trumpalaikio nemalonumo-ar vakcina, ar nemoksiskas tos vakcinos suleidimas?

o kai vakcinos pagalbines medziagos pazeidzia vaiko smegenis irgi mama kalta?baikit tokias nesamones mad.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 11 04, 14:26)

as cia ne apie skiepus ir ne i tema, bet- kai 5 savaciu mano kudikiui teko is venos imti krauja del tyrimu, vaikas klyke ir raitesi taip pat, laikem keturiese....

Atsakyti
Na, vienas dalykas suleist per pora sekundziu vakciną į raumenį, kitas dalykas 5 sav kūdikiui pataikyti į veną. Nelyginkite procedūros sudėtingumo.
Atsakyti
pala, taigi tuberkuliozes skipas apsaugo kazkur tik men, taigi vaikas namie guli, kam to reikia?
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 11 12, 13:19)
pala, taigi tuberkuliozes skipas apsaugo kazkur tik men, taigi vaikas namie guli, kam to reikia?

Gal galima nuorodą į informacijos šaltinį g.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2009 11 12, 15:34)
Gal galima nuorodą į informacijos šaltinį  g.gif

zinokit net pro televizija sake, kilkuvienes laida buvo apie tuberkulioze sergancius vaikus.
Papildyta:
zianu daug atveju kai kokliusu sirgo vaikai mokykloje. paklausiau ar skiepyti, sake taip. tai koks skirtumas?
Papildyta:
nuo tuberkuliozes skiepu pati tuberkulioze isigime, nebuvo atviru formu, o dabarkas dedasi?
Atsakyti
Per kokią čia laidą ir kada buvo kalbamam apie vaikus sergančius TBC?
Atsakyti
QUOTE(jurstai @ 2009 11 12, 16:23)
Per kokią čia laidą ir kada buvo kalbamam apie vaikus sergančius TBC?

zinokit nepamenu, gal pavasari, kaip jos ten laida vadinosi? cia ir dabar? nepamenu
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 11 04, 15:26)

tai tau tiktais guzas, man visas pulinys, kuri po to salino chirurginiu budu ( su narkoze ir 4 dienos antibiotiku i vena). O zaizda gijo beveik 5 menesius. Ir dabar toksai "grazus" randas uzpakali puosia

p.s. apie kraujo emima ir panasias proceduras - dukra gime neisnesiota, kad butu lengviau ligonineje katerteris buvo ivestas i galva ( pro ten ir krauja paimdavo ir vaistus suleisdavo) ir tenais dirbancios sesutes su tuo susitvarkydavo lengvai. Grizus namo, po pirmo bandymo paimti krauja sesutei to nebeleidau daryti ( gal 15 min krapstesi), jeigu reikedavo ta darydavo pati daktare - vaikas kiek suknirksedavo ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 12 lapkričio 2009 - 15:34
QUOTE(kristule666 @ 2009 11 12, 14:18)
nuo tuberkuliozes skiepu  pati tuberkulioze isigime, nebuvo atviru formu, o dabarkas dedasi?

bigsmile.gif Čia kada nebuvo atvirų TBC formų?Gal turit galvoje tarybinius laikus, kai dispanserizacija ir gydymas buvo praktiškai priverstinis?Nors ir tuomet jų buvo....
Atsakyti