Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus

QUOTE(youste @ 2009 10 17, 21:43)
Nebežinau nei ką galvoti - MB labai skeptiškai žiūri į mano nenorą skiepyti vaiką, šiandien dar pasakė :"na, bet jei susirgs, tai atsakomybė tau". Aš tą suprantu, kaip ir suprantu tai, kad atsakomybę prisiimu skiepydama vaikus.

patikek tai, yra visiskai skirtingi dalykai, kur gali pagalvoti, kad neapgalvojau, pasitikejai kompetetingu zmoniu nuomone. Ir kur ne tik tu pati, bet ir visi kiti gali kaltinti tik tave, kad del tavo sprendimo nukentejo vaikas.
Cia kai kurie raso, kad kokliusa vyresni nei metu vaikai lengvai pernesa, bet kai tavo vaikas susirges dvieju metu nusilpsta taip, kad nebeturi jegu vaikscioti, tai taip ir norisi palinketi tiems, kurie svaigsta, kad vaikui geriau susirgti kokliusu, nes tai visai nesunki liga, kad jie tai patirtu ant savo kailio.

QUOTE(bimkutele @ 2009 10 18, 14:36)
AR BENT ŽINOTE,KAD VAKCINOS NIEKADA NEBUVO TIRTOS

na jeigu anksciau dar buvo galima rasti racijos ir tikrai ziniu ieskojimo, o ne pagrindimo, kad vakcijos yra didziausias pasaulio blogis, tai po tokio issireiskimo tai tikrai galima isbraukti.
As suprantu, kad psichologiskai yra lengviau, kai zinas kas sukele viena ar kita situacija ir kaip bent jau ateityje imanoma jos isvengti (pvz su kitu vaiku), bet iki tokio lygio pasinerti i fanatizma blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 21 spalio 2009 - 15:40
QUOTE(Salvina @ 2009 10 18, 21:40)
Jeigu vis dar abejojat,pasidomėkit dar,pasiskaitykit apie pačias ligas,nuo kurių skiepijama,komplikacijų tikimybę ir apie skiepus,jų gamybos technologiją,gal tai padės jums galutinai apsispręsti.Bet jeigu labai bijote ligų ir vaikui susirgus save užgraušite,kad nepaskiepijot,geriau tada skiepykit smile.gif

Žinoma, geriau neskiepykit. Tik, neduok Dieve, kad nesusirgtų Jūsų vaikutis nuo kokio bomžo prie parduotuvės besitrinančio tuberkulioze ar kita kokia liga g.gif nesuprantu tokios logikos. Bet juk kiekvieno teisė rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgytia @ 2009 10 21, 19:29)
Žinoma, geriau neskiepykit. Tik, neduok Dieve, kad nesusirgtų Jūsų vaikutis nuo kokio bomžo prie parduotuvės besitrinančio tuberkulioze ar kita kokia liga  g.gif nesuprantu tokios logikos. Bet juk kiekvieno teisė rinktis  smile.gif

Betgi, kiek aš supratau iš mamų pasisakymų ir straipsnių Internete, tuberkuliozės skiepas negarantuoja, kad nesusirgsi doh.gif Mano pačios draugė gal metus gydėsi tuberkuliozę, nors buvo skiepyta doh.gif Ir šitoj temoj sena pažįstama rašė apie jos vaiką užpuolusią ligą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 10 21, 15:24)
Cia kai kurie raso, kad kokliusa vyresni nei metu vaikai lengvai pernesa, bet kai tavo vaikas susirges dvieju metu nusilpsta taip, kad nebeturi jegu vaikscioti, tai taip ir norisi palinketi tiems, kurie svaigsta, kad vaikui geriau susirgti kokliusu, nes tai visai nesunki liga, kad jie tai patirtu ant savo kailio.

Bet juk kokliušu gali susirgti ir dviejų metų skiepytas mažylis. O vaikai skirtingi, ligas irgi perneša skirtingai. Vienas gali visai nesunkiai tuo kokliušu prasirgti, o kitas gal baisu kaip siaubingai sirgs.

QUOTE(youste @ 2009 10 21, 20:38)
Betgi, kiek aš supratau iš mamų pasisakymų ir straipsnių Internete, tuberkuliozės skiepas negarantuoja, kad nesusirgsi doh.gif Mano pačios draugė gal metus gydėsi tuberkuliozę, nors buvo skiepyta doh.gif Ir šitoj temoj sena pažįstama rašė apie jos vaiką užpuolusią ligą verysad.gif

Joks skiepas negarantuoja 100proc, kad paskiepytas vaikas nesusirgs tomis ligomis, nuo kurių skiepytas. Tik kai kurios ligos praktiškai išnykę arba sergamumas jomis toks mažas, kad visai nekeista, jog vaikas tomis ligomis ir nesusirgs. Tik vat tuberkuliozė ne tarp tų ligų, deja. Bet ir vėl. Juk daugumoje Europos šalių nuo tuberkuliozės neskiepijama. Tai jeigu šeima iš tokios šalies su neskiepytu vaiku vyksta į LT, tai kaip tuomet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 10 22, 02:19)
Bet juk kokliušu gali susirgti ir dviejų metų skiepytas mažylis. O vaikai skirtingi, ligas irgi perneša skirtingai. Vienas gali visai nesunkiai tuo kokliušu prasirgti, o kitas gal baisu kaip siaubingai sirgs.

drinks_cheers.gif
O tbc skiepas vienas iš tų,kurio efektyvumas mažiausias
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 10 18, 12:16)
Cia apie vakcinose esancius kenksimngas medziagas
Kadangi gamybos metu yra vartojami neomicinas, streptomicinas, polimiksinas ir formaldehidas, vakcinoje gali būti aptinkami šių medžiagų pėdsakai. Todėl asmenims, jautriems šioms medžiagoms, rekomenduojama šią vakciną vartoti atsargiai.

Oij skaiciau ir juokiaus doh.gif
Kaip zinoti ar kudikis nealergiskas ir nejautrus sitom medziagom???
Ir kazin kaip galima vakcina vartoti atsargiai bigsmile.gif arba vartoji arba ne..
Atsakyti
man iškilo toks klausimas,gydome ligas vaistais,žolelėmis,o kaip gydyti pažeista centrinę nervų sistemą,kurią pažeidžia vakcinose esančios cheminės medžiagos g.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2009 10 25, 01:14)
man iškilo toks klausimas,gydome ligas vaistais,žolelėmis,o kaip gydyti pažeista centrinę nervų sistemą,kurią pažeidžia vakcinose esančios cheminės medžiagos g.gif

Homeopatija nepagelbėtų? g.gif
Atsakyti
mamukai kreipiuosi i jus pagalbos. kadangi mum jau nebedaug liko laiko pilvelyje gyvent ir ant nosies gimdymas tai ir apie skiepus pradejau dometis. su vyru nusprendem kad jokiu skiepu ent jau kolkas savo mazajam neleisim daryt. tik va dabar atsirado kaip ir kitas rupestis. gal kuri galit parekomenduot kaune vaiku pediatre kuri pati nelabai pritaria skiepu politikai. ir palankiau vertina vaiku NEvakcijavima? buciau labai dekinga. jei galit parasykit i az
Atsakyti
Labas rytas,

Syrit intenete- "Lietuvos ryte"-pirmam puslapi, radau stai toki straipsni:

http://www.lrytas.lt...6...pgaulė.htm
Atsakyti
QUOTE(vilte777 @ 2009 11 03, 08:59)
Labas rytas,

Syrit intenete- "Lietuvos ryte"-pirmam puslapi, radau stai toki straipsni:

http://www.lrytas.lt...6...pgaulė.htm

AČIŪ aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milduks @ 2009 11 03, 12:39)