QUOTE(linulia40 @ 2009 06 12, 23:47)
jau pasimeciau viska paskaicius
arteja mum 6 men ir nezinau ka daryt
kazkaip daugiau girdejau apie salutini poveikki nuo skiepu skiepytu MMR
Buvau trumpam dingusi ir iš tikrųjų tos tiesos taip ir neradau. Iki šiol nežinau kas geriau - skiepyti ar ne. Protas lyg ir sako, kad farmacija tai verslas ir net didelis, tuo tarpu negaliu sutikti, kad tradicinė medicina yra š..as niekas. Taip, esu nusiteikusi prieš tabletes ir ligų gydymą tik jomis, tačiau tik tiek, kiek tai leidžia daryti sveikas protas. Stengiuosi save kontroliuoti ir neperžengti tam tikros ribos. Vienus dalykus ir eksperimentus galiu leisti sau, visai kitas dalykas yra vaikai.
Tikiu įvairiomis teorijomis ir patirtimis, randu tiesos ir Dangės, ir mamų, atsisakiusių skiepų, žodžiuose. Visa tai tik apsunkina apsisprendimą, nes klaidų ir neatsakingo pasirinkimo pasekmių niekas nenorėtų patirti. Priimti sprendimą toliau skiepyti dukrą padėjo specialių žinių neturėjimas. Nenorėdama priimti neatsakingo sprendimo, pasirinkau viduriuką, t.y. suskiepyti taip vadinamais "privalomais" skiepais ir ties čia padėti tašką.
Tiesa, pediatro paklausiau ką jis mano apie skiepus, padiskutavome apie tai ir tiek. Pasimetė jis, netgi pasisakė, kad čia taip netikėtai jo užklausiau, bet vistik į man rūpimus klausimus atsakė. Matytumėt kaip į mane žiūrėjo kabinete esančios seselės. Taip ir nesupratau ar palaikė mane kvaile, ar besidominčia asmenybe
. Beje, kaip ir numanote, jis už skiepus, ir paklausus ar jis skiepina savo vaikus, išgirdau teigiamą atsakymą. Vienintelis skiepas, kurio atžvilgiu gydytojas išreiškė aiškią abejonę buvo MMR, todėl man tai išties galvos skausmas šiuo metu. Beje, net neužfiksavau, bet gal pasakysit kada juo skiepina pagal skiepų kalendorių?
Dange, kokia būtų tavo nuomonė apie šį skiepą?
Žmogus, norintis vadovauti orkestrui, privalo atsukti miniai nugarą