Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Nuostabu rupuziukai,neliesk ju jie nieko tau nedarys.As darze pagavau rupuze,bet pagailo man jos nenesiau i siltnami,lai gyvena kur jai patinka. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AveM: 10 gegužės 2009 - 22:05
na ir oras blink.gif blink.gif blink.gif
palikau pomidorams pravertas shiltnamio (politileninio) angas, kad lengvas vedinimas butu, o dabar panikuoju kad nushals doh.gif blink.gif verysad.gif
vakar oru prognoze ziurejom -jokiu shalnu nezadejo schmoll.gif
o siandien apie visokias numatomas shalnas jau kalba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 08, 20:11)
Mat, vienoms patinka, kai kas ateina į talką, o kitoms....

aha, kažkaip nejauku pasidaro, kai po mano šiltnamį "kažkas" darbuojas... bet vakar jau ir apsidžiaugiau truputį. Mažiukas mano nesiliauja sirgęs, nuo rankų nelipa.. tai taip sustojo visokie sodinimai doh.gif ne veltui sakoma, kad viena pavasario diena metus maitina.
Atsakyti
Sveikutes,pas mus irgi staigiai atveso.Juokiasi vyras,sako kaip tik tu pomidorus isnesi i siltnami taip ir salnos islenda.
Atsakyti
Kaip gerai kad as dar neisnesiau ,manau dar savaitele palauksiu g.gif
Atsakyti
As irgi saviskiu dar nenorejau nesti,nes zinau,kad kai pradeda zydeti obelys praeina pacios blogiausios salnos,bet jau maniskiai pradejo laileti dezutese buvau priversta juos isnesti.Dabar pasiziurejau tokie neramus po persodinimo.Laikau du kibirus vandens siltnamyje,o kai jau pranes tas salnas iki -4,degsiu dar ir zvakes,nes siltnamis pilnas skyliu,nors kai kurias uzlopiau su mama.
Atsakyti
kai pirkau pomidorus ta ir man apie zvakes tas zmogelis sake, sako jei jau pranesa salnas, tai padegink kelias zvakes siltnami ir nieko pomidorams nenutiks, na nenusals, nieko as tam zmogeliui nesakiau, nes labai jau keista pasirode, zvakes siltnami lotuliukas.gif , bet va pasirodo tai veikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 11 gegužės 2009 - 11:41
As irgi anksciau galvojau kokia nesamone tos zvakes,bet pasirodo apsaugo nuo salnu.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 11, 12:50)
As irgi anksciau galvojau kokia nesamone tos zvakes,bet pasirodo apsaugo nuo salnu.

Tai per nakty tos žvakės turi degti?
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2009 05 11, 16:14)
Tai per nakty tos žvakės turi degti?

Nu taip,uždegi kokią 23 val ir lai dega iki ryto
Atsakyti
Zvakes reikalingos paryciais pries salnas,bet kadangi niekas nelauks triju valandu nakties,kad uzdegti zvakes,tai uzdega jas pries eidami miegoti.Kai as einu miegoti apie tris nakties tai uzdegu ir zvakes tada.
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 11, 08:10)
na ir oras  blink.gif  blink.gif  blink.gif
palikau pomidorams pravertas shiltnamio (politileninio) angas, kad lengvas vedinimas butu, o dabar panikuoju kad nushals  doh.gif  blink.gif  verysad.gif
vakar oru prognoze ziurejom -jokiu shalnu nezadejo  schmoll.gif
o siandien apie visokias numatomas shalnas jau kalba  unsure.gif

As vakar ziurejau, taigi visa si savaite su salnom g.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 05 11, 09:08)
aha, kažkaip nejauku pasidaro, kai po mano šiltnamį "kažkas" darbuojas... bet vakar jau ir apsidžiaugiau truputį. Mažiukas mano nesiliauja sirgęs, nuo rankų nelipa.. tai taip sustojo visokie sodinimai  doh.gif  ne veltui sakoma, kad viena pavasario diena metus maitina.

Nu mes kaip sergam, as jau bijau, kad ismirs ten viskas unsure.gif Sakes, vaikai nenustoja vemti, as vos laikaus, nei paeit, nei ka, vyras laisva diena paeme, nespeja lakstyt, ale ir tas jau sirguliuoja verysad.gif
Atsakyti