QUOTE(merepopins @ 2009 05 08, 14:37)
Pasidžiaugsiu. Vakar mano pomidorų plantacijos į šiltnamį iškeliavo. Svarbiausia -- darbų pasidalijimas. Iš ryto, man išvažiavus į darbą, atvažiavo mano mama bei anyta ir daržus pabaigė sodinti, o vakare, kai grįžau, visos trys pomidorus susodinom. Na, kadangi mano anyta ne toks baisus variantas kaip Ave M, tai, tikiuosi, pomidorai gyvens. Tai dabar jos abi planuoja, kada čia važiuoti daržų pas mane ravėti Nors tiesą sakant, mielai apsieičiau be jų, viena pati. Tik kažin, ar pavyks...
Pomidorų tai visokių prisodinom, labai įdomu, kokie bus, ar skanūs, ar derlingi. Būtų žinojusios, kad tarp jų ir "nepadorius" pomidorus sodina (jie ir atrodo, ir vadinasi "Penis"), tai mano pagalbininkės gal būtų streikavusios.
Pomidorų tai visokių prisodinom, labai įdomu, kokie bus, ar skanūs, ar derlingi. Būtų žinojusios, kad tarp jų ir "nepadorius" pomidorus sodina (jie ir atrodo, ir vadinasi "Penis"), tai mano pagalbininkės gal būtų streikavusios.
QUOTE(naitas @ 2009 05 08, 15:04)
na man ne anyta, bet MAMA susodino pomidorus aš gi išvežiau į naują šiltnamį, susodinau juos laikinai, kad nesikankintų loveliuos ir kad būtų galima kompaktiškai uždengti nuo šalnų.
o čia dar mažius sugalvojo tempą "pasikelt"...
Tai mama tarp kitko, kalbant telefonu, sako - ai, tavo pomidorus pasodinau vakar, neturėjau ką veikti.. mėšliuko pridėjau, lai būna jiems šilta, va palaistysiu raugintu vištų kakų "sirupu"...
nu rupūžytė rugiuos
aš gi žuvies ruošiaus dėti, o ne mėšlo, ir laistyti ne atsiprašant srutom kokiom, o dilgėlių "arbata".. vienžo.. dabar esu giliam nusivylime.. ir apmąstyme. .ar čia taip palikt tai "neturinčiai ką veikt" mamai tą šiltnamį su visam, ar dar mėgint persodint iškuopiant tą šviežią mėšlą.
o čia dar mažius sugalvojo tempą "pasikelt"...
Tai mama tarp kitko, kalbant telefonu, sako - ai, tavo pomidorus pasodinau vakar, neturėjau ką veikti.. mėšliuko pridėjau, lai būna jiems šilta, va palaistysiu raugintu vištų kakų "sirupu"...
nu rupūžytė rugiuos
aš gi žuvies ruošiaus dėti, o ne mėšlo, ir laistyti ne atsiprašant srutom kokiom, o dilgėlių "arbata".. vienžo.. dabar esu giliam nusivylime.. ir apmąstyme. .ar čia taip palikt tai "neturinčiai ką veikt" mamai tą šiltnamį su visam, ar dar mėgint persodint iškuopiant tą šviežią mėšlą.
Mat, vienoms patinka, kai kas ateina į talką, o kitoms....
aš pati nežinau iš kur turiu baisią ydą - jei prie mano daržo kas nors prikiša pirštą, siuntu baisiausiai nežinau, kodėl, bet baisiai niekuo nepasitikiu, net jei tas kažkas būtų profesionalas man atrodo, kad, net jei nieko blogo nepadarys, tai bent jau augalus išgąsdins arba nuvilios jų dėmesį nuo manęs Žodžiu nieeeko nesakykit