Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 05 31, 23:19)
nu yra problema jie verst koju i pavirsiu nelys g.gif nu pas mane matyt nera ju daug iskasiau tik viena.kaimyne zibalo pila sako padeda.

na man tada visa darza reiktu zibale mirkyt
doh.gif
Atsakyti
Kai mano uosvis sako,pripilk dilgeliu raugo i kurmiu urvus visi iseis pas kaimyna.Sakau,jei jau taip kurmiai bijotu dilgeliu raugo ,seniai visi butu juos isnaikine.
O kurkliai,tai siaubas.O dar kai as vabalu bijau,tai nezinau ne ka daryciau.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 05 31, 12:37)
Pas jus daigai tokie pigus ? uz lita 5 pomidoru daigai  schmoll.gif

Aga mirksiukas.gif aisku yra ir po 1lt.uz daiga,bet jau tokiu metu tai dauguma atpige,nes gi turbut visi jau apsisodine,tai kur gi juos des smile.gif
Atsakyti
as jau klausiau,bet man niekas neatsake blush2.gif kiek kartu tresiat dilgelem pomidorus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 01, 07:26)
as jau klausiau,bet man niekas neatsake blush2.gif kiek kartu tresiat dilgelem pomidorus mirksiukas.gif

As neturiu dilgeliu ,tai netresiu,bet manau kad kad tokiom naturaliom trasom tresdama tikrai nepadauginsi,kad ir dazniau liedama mirksiukas.gif cia gi ne chemija..
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 06 01, 09:54)
As neturiu dilgeliu ,tai netresiu,bet manau kad kad tokiom naturaliom trasom tresdama tikrai nepadauginsi,kad ir dazniau liedama mirksiukas.gif cia gi ne chemija..

as cheminem viena karta jau patresiau.kazkaip saikingoje chemijoje nematau blogio
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 01, 09:02)
as cheminem viena karta jau patresiau.kazkaip saikingoje chemijoje nematau blogio

Žolių raugalą naudoju gan dažnai.Pas mane ten miksas ne tik dilgėlės.Dėl chemijos ,tai matau daug blogo,nes auginu vaikams.Žinau chemijos poveikį ant jų odos.Ir šiaip nuodėmė trąšas pirkti,kai gamta viską duoda.Daug darbo įdedu,tad norisi,kad būtų bent be chemikalų.Juk paskui turguje daržovės atpinga.Jeigu jau tręščiau chemiškai,tad geriau pirkčiau ten.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 01, 10:12)
Žolių raugalą naudoju gan dažnai.Pas mane ten miksas ne tik dilgėlės.Dėl chemijos ,tai matau daug blogo,nes auginu vaikams.Žinau chemijos poveikį ant jų odos.Ir šiaip nuodėmė trąšas pirkti,kai gamta viską duoda.Daug darbo įdedu,tad norisi,kad būtų bent be chemikalų.Juk paskui turguje daržovės  atpinga.Jeigu jau tręščiau chemiškai,tad geriau pirkčiau ten.

nu turgui parduodamos darzoves ir liks turgaus darzoves.kai augini ne sau tai ir tresi kaip ne sau.nemanau,kad viena karta pavaisinus chemija bus didele zala blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 01, 08:02)

Tai jei jau chemijoje nematai blogio,tai dilgelese jo tuo labiau nera lotuliukas.gif gali pilt nesaikingai mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesaikingai tai galim pilti,bet klausimas ar dilgeles nepakenks nesaikingai laistant.Na pav,gali pomidorai isaugti didziuliai lapingi,o vaisiu tureti mazai.
Gal reikia paskaityti raugalu temoje,kur blakstiena 5 uzvedusi atskira tema apie raugus.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti