Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

na man ne anyta, bet MAMA susodino pomidorus doh.gif aš gi išvežiau į naują šiltnamį, susodinau juos laikinai, kad nesikankintų loveliuos ir kad būtų galima kompaktiškai uždengti nuo šalnų.
o čia dar mažius sugalvojo tempą "pasikelt"...
Tai mama tarp kitko, kalbant telefonu, sako - ai, tavo pomidorus pasodinau vakar, neturėjau ką veikti.. mėšliuko pridėjau, lai būna jiems šilta, va palaistysiu raugintu vištų kakų "sirupu"...
nu rupūžytė rugiuos doh.gif
aš gi žuvies ruošiaus dėti, o ne mėšlo, ir laistyti ne atsiprašant srutom kokiom, o dilgėlių "arbata".. vienžo.. dabar esu giliam nusivylime.. ir apmąstyme. .ar čia taip palikt tai "neturinčiai ką veikt" mamai tą šiltnamį su visam, ar dar mėgint persodint iškuopiant tą šviežią mėšlą. g.gif
Atsakyti
o kodel tu manai kad meslas blogai, as nuiekada joi nededu (jei gauciau kur tai deciau), bet mano mamam visada sodindama pomidorus jo i duobeles deda.
Atsakyti
As irgi visada dedu ziupsneli meslo,saknim silciau,bet as dar ant meslo piliu pjuvenas,kad kvepuotu saknys.Na bet nuo laistymo vistu kaku,tai mama sustabdyk.Uztenka jau jiems padeto po saknimis meslo,o pati gali palaistyti dilgeliu paruostu viralu.
As jau paruosiau siltnami,rytoj irgi atvaziuoja motina abidvi susodinsim ir kitus daigus atiduosiu mamai,nes auginau daigus abiems.
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 08, 14:49)
turiu klausimeli ne i tema - kazin jei agurka koki lauke (daigiukais) ikishiu -numirs is karto ar jau pakankamai shilta?  g.gif  nes va agurku 3 daigiukai tai jau zydeti ruosiasi doh.gif

Lauke agurkams dar per šalta,net sėti dar ankstoka.sodink šiltnamyje kur kamputyje.
chm reiks eit pažiūrėt ką mano pomidorai veikia,buvau prieš 2 dienas wink.gif
Atsakyti
Agurkus reikia sėti kai alyvos pradeda židėti. Tai jau greitai, nes pas draugę po truputi pradeda, o jau kvepia mmmm
Atsakyti
O pas mane darze ir pernai ir siemet tas pats.Velai rudeni ismetu supuvusias cukinijas,tai jos po ziemos isdygsta ir puikiausiai auga nebijo jokiu salnu,o jei tik paseju cukinijas anksciau beveik nei viena neisdyksta(suduleja seklos)Tai siemet sakiau primetysiu agurku,pomidoru cukiniju biggrin.gif lai ziemoja,o po to isdygsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AveM: 08 gegužės 2009 - 14:38
QUOTE(Jurgadem @ 2009 05 08, 15:35)
Agurkus reikia sėti kai alyvos pradeda židėti. Tai jau greitai, nes pas draugę po truputi pradeda, o jau kvepia mmmm

kad jau kokios 5 dienos kaip zydi unsure.gif tai po keliu dienu gal ir agurkus galima? unsure.gif ar laukti birzelio ???? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 08, 15:43)
kad jau kokios 5 dienos kaip zydi  unsure.gif  tai po keliu dienu gal ir agurkus galima?  unsure.gif  ar laukti birzelio ????  blush2.gif

Na matai čia jau kaip kokiam rajone. Pas mus dar nelabai unsure.gif Šeip žemė jau šilta galima ir sėti. Aš visada pasėju anksčiau nu ir nieko sudygsta mirksiukas.gif Aš vistiek pridengiu agro plėvele nes noriu, kad greičiau užaugtų rolleyes.gif
Atsakyti
As dar agurku savo krastuose nesesiu,nes pas mus salciau nei kitur,nors irgi visada apdengiu agro plevele.Jei darzas uzuovejoje ten silta galima seti.Gal tuos agurku daigus galima butu stiklainiais apversti.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 08, 16:35)
As dar agurku savo krastuose nesesiu,nes pas mus salciau nei kitur,nors irgi visada apdengiu agro plevele.Jei darzas uzuovejoje ten silta galima seti.Gal tuos agurku daigus galima butu stiklainiais apversti.

Agurkam baisu kai pasaris šaltas ir lyja. Aš pernai anksčiau kaip visada pasėjau, bet buvo šalta tai niekas nedygo ir dar lijo. GAlvojau šakes, supuvo ten mano visos sėklos. Tai po kurio laiko vėl pasėjau. Ir ką manot, visos sudygo doh.gif reikėjo retint ir draugam dalint
Atsakyti
Cia jau mes pardejom apie agurkus,bet gal pomidorai su agurkais nesusimus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 08, 17:02)
Cia jau mes pardejom apie agurkus,bet gal pomidorai su agurkais nesusimus. biggrin.gif

beveik draugai jie lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

oi, kaip ishtasiau langa blink.gif blink.gif
trinu lauk ta draugishka pomidoru+agurku nuotrauka blush2.gif

ko gero ikishiu ryt kelis agurku daigus ir uzdengsiu, nes namie jie a teip a teip galus tuoj priduos doh.gif o pomidorams rytojui zuvies nupirkau....

Istorija kaip pirkau: prashau kokios nors pigios, neturi, siulo brangios imt uz pigios kaina nes jau visvien "ruoshiuosi ishmesti" ir ideda man zuvies tiesiai is vitrinos blink.gif blink.gif blink.gif niu, jauciuos kazkokiam potencialiam pirkejui gyvybe isgelbejus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dooovile: 08 gegužės 2009 - 16:53