Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(zebrina @ 2009 05 31, 10:29)
Tai kad pas mus ju laisvai yra lotuliukas.gif jie tikrai tokie zemuciai,na neatrodo kazkuo ipatingi g.gif ..tik kotai tokie storoki ,ir jau su ziedais smile.gif

Taip jie tokie "drutais"kotais ir ankstyvi.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 31, 15:26)
Taip jie tokie "drutais"kotais ir ankstyvi.

V a katik pas mama buvau,tai ji sake anksciau juos augino,nieko ipatingo g.gif ,sake panasus i "Agata"o va ji tai man labai patiko,tai gal ir sitie patiks ax.gif skoniai gi skirtingi biggrin.gif
Atsakyti
Tai kaipmatau betalux niekas neaugina ?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
ka tik parsivadalojom is sodo smile.gif mazius uzmigo bevaziuodamas- ikishom murzina i lova blush2.gif
Pomidorai mano lyg ir puse velnio, viena susna iskasiau lauk ir ismeciau o i jo vieta idejau daiga , kuris buvo atsarginis "ant ismetimo"- tas "ant ismetimo" atrode kokius 4 sykius geriau uz ta geraji doh.gif
o siaip nuotaika niuri verysad.gif
uzmushiau 8 kurklius, reik isivaizduot kiek ten ju pas mus veisiasi - labanaktis bus visoms sodo gerybems verysad.gif jau dabar ir agurkai nuvalgyti ir svogunai ir burokeliai isguldyti verysad.gif verysad.gif
Pridejau i ju urvelius tu kiausinio lukstu su aliejum, bet kazkaip net nebesitikiu kad kas nors gero gausis....
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2009 05 31, 21:57)

turejau susidaiginus, bet ar iki shiltnamio nukeliavo tai nezinau, nes mazius visas etiketes nurakinejo doh.gif tik tolstoju su taifunu is dezutes sodinau tai zinau kurie biggrin.gif beje, man jie visai tokie neblogi atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 05 31, 21:57)

as auginu betalux,man jis ir pomidoriuka augina jau ax.gif o kaip jums jie auga?
Papildyta:
QUOTE(meduliukas @ 2009 05 31, 14:05)
Nu siandien ir Kaune, i turgaus pabaiga visi daigai papigiai buvo, surfinijos didziausios po 1,20 thumbup.gif

oho kokios kainos g.gif kuma tik sake kad skuodo turgui pomidoru daigu po 50 ct gali gaut, net kad po 20ct tai pirma kart girdziu ax.gif pasiseke toms kas pataike pirktis siuo metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 31, 22:26)
Sveikos  4u.gif
ka tik parsivadalojom is sodo smile.gif  mazius uzmigo bevaziuodamas- ikishom murzina i lova blush2.gif
Pomidorai mano lyg ir puse velnio, viena susna iskasiau lauk ir ismeciau o i jo vieta idejau daiga , kuris buvo atsarginis "ant ismetimo"- tas "ant ismetimo" atrode kokius 4 sykius geriau uz ta geraji doh.gif
o siaip nuotaika niuri  verysad.gif
uzmushiau 8 kurklius, reik isivaizduot kiek ten ju pas mus veisiasi - labanaktis bus visoms sodo gerybems  verysad.gif  jau dabar ir agurkai nuvalgyti ir svogunai ir burokeliai isguldyti  verysad.gif  verysad.gif
Pridejau i ju urvelius tu kiausinio lukstu su aliejum, bet kazkaip net nebesitikiu kad kas nors gero gausis....
Papildyta:
turejau susidaiginus, bet ar iki shiltnamio nukeliavo tai nezinau, nes mazius visas etiketes nurakinejo  doh.gif  tik tolstoju su taifunu is dezutes sodinau tai zinau kurie biggrin.gif  beje, man jie visai tokie neblogi atrodo  g.gif

Nu dėl kurklių,tai siaubas...mesi rgi visas dienas nuo ryto iki vakaro darže,tai vos bepaeinu.Dariau fotosesiją,bet aišku norint nufotkint pomidorus batareika išsikrovė.Ryt įkelsiu kitas nuotraukas prie šiltnamio.O pomidorai atsigavę,sustorėję.O pomidoriukių labai labai daug.Tad šiltesnis orelis padėjo,na ir dar žolių raugalas.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 05 31, 22:55)
,na ir dar žolių raugalas.

ipyliau ir as siandien i dilgeles kelis lashus jodo, sauja riebesnes zemes, mieliu ir cukraus smile.gif bet itariu kad reikejo shiltu vandeniu uzpilti g.gif nebuvo po ranka interneto, kad pasiziuret doh.gif
Siaip dildelem jau tris sykius liejau siemet - dilgelyna zinau netoliese tai prisirenku tiek kad vos patysiu lotuliukas.gif o kai palieju tai visos pasaulio muses susirenka lotuliukas.gif
viskas but gerai jei ne tie kurkliai verysad.gif ju kasmet vis daugiau ir daugiau verysad.gif verysad.gif na dar nebuvo niekad taip kad po 8 i diena sugauciau verysad.gif o jie neveltui kurkliai, tupi sau po zeme ir kurkia taip panasiai kaip varles....
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 06 01, 00:03)
ipyliau ir as siandien i dilgeles kelis lashus jodo, sauja riebesnes zemes, mieliu ir cukraus  smile.gif  bet itariu kad reikejo shiltu vandeniu uzpilti  g.gif  nebuvo po ranka interneto, kad pasiziuret doh.gif
Siaip dildelem jau tris sykius liejau siemet - dilgelyna zinau  netoliese tai prisirenku tiek kad vos patysiu lotuliukas.gif  o kai palieju tai visos pasaulio muses susirenka lotuliukas.gif
viskas but gerai jei ne tie kurkliai verysad.gif  ju kasmet vis daugiau ir daugiau  verysad.gif  verysad.gif  na dar nebuvo niekad taip kad po 8 i diena sugauciau  verysad.gif  o jie neveltui kurkliai, tupi sau po zeme ir kurkia taip panasiai kaip varles....

kaip juos gaudot g.gif pas mane i svogunus jau isisuko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 05 31, 23:05)

Pas mūsų pažįsatmų jų buvo,tai kažkokia chemija palaistė ir išnyko.Bet neįsivaizduoju kas tai per chemikals ir kokia jo žala.Nors žianau patys tuos pomidorus valgė g.gif .
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 01, 00:08)
Pas mūsų pažįsatmų jų buvo,tai kažkokia chemija palaistė ir išnyko.Bet neįsivaizduoju kas tai per chemikals ir kokia jo žala.Nors žianau patys tuos pomidorus valgė g.gif .

nu kol i siltnami nelenda kenciu ale kai ten isissuks g.gif g.gif kazko manau be chemijos siais laikais neissiversi su tais brudais.
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 05 31, 23:05)

kai ju yra tikrai daug tai kur tik ibedi kastuva ten ir randi verysad.gif pilnas darzas tu ju tuneliu su tipishkom skylutem pavirsiuje, va ten siandien sudejau to kiaushinio kluksto su aliejum, tikiuosi bus alkani- suvalgys ir uzvers kojas verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2009 05 31, 23:08)

o gal paklaustumet kokios unsure.gif blush2.gif
as buvau pries pora metu nusipirkus kazkokiu granuliu, bet kai paskaiciau ant pokelio kad po naudojimo pora metu pataria dirvoje maistiniu augalu neauginti tai nekilo ranka i sava darza ttu granuliu pilti schmoll.gif verysad.gif

Mes dar juodzemio truputuka uzsivezem, tai jiems brudams tas juodzemis matyt patiko, negana kad darze tunelis prie tunelio tai ir juodzemio kruvoj netiketai skyles uzmacius pakasiau ir 3 ant sykio radau verysad.gif

jei ir toliau tokiais kiekiais jie dauginsis - issipildys vyro svajone- jokio darzo, tik veja ir vaikstinejimas po mishka verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 06 01, 00:14)
kai ju yra tikrai daug tai kur tik ibedi kastuva ten ir randi  verysad.gif  pilnas darzas tu ju tuneliu su tipishkom skylutem pavirsiuje, va ten siandien sudejau to kiaushinio kluksto su aliejum, tikiuosi bus alkani- suvalgys ir uzvers kojas verysad.gif

nu yra problema jie verst koju i pavirsiu nelys g.gif nu pas mane matyt nera ju daug iskasiau tik viena.kaimyne zibalo pila sako padeda.
Atsakyti