O ka daryti jei cia tos demes? Cia baisi liga? Idejau ten dar viena foto.
Kaip gaila vel bus prarasti pomidorus,praeitais metais buvo tas pats,pradejo lapai raitytis,o paskui tiesiog akyse dziuti,ir nudziuvo su visais pomidorais.
QUOTE(pumpocka @ 2009 05 28, 10:20)
Kaip gaila vel bus prarasti pomidorus,praeitais metais buvo tas pats,pradejo lapai raitytis,o paskui tiesiog akyse dziuti,ir nudziuvo su visais pomidorais.
Bandykit ieti i raugai anpilai,ten labai daug apie ligas,as bandyciau dabar palaistyti su cesnako anpilu
QUOTE(pumpocka @ 2009 05 28, 11:20)
nu nezinau,bet ar nebus cia maras pasiskaitinekit apie ji.yra nemazai informacijos apie ligas,bet va nuotrauku tai nera
Imu galvot, kad reiks pomidorus balkone mulčiuot Vazonuose. Nes dar vakar buvo drėgnoki, o šiandien vėlyvą rytą žiūriu vieno lapai apgeibę net. Pripyliau vandens - vėl viskas gerai. Eisiu dilgėlių lapų mulčiavimui ieškot...
sveikutes na dilgeles tikrai nebloga trasa.gal kas galit pasakyt kas mano pomidoriuka apipuole ziedukai nugelto ir vysta,ir pats pomidoras lapukai gelsta bijau kad visus pomidorus neapipultu.na tiesa ten kur tas pomidoriukas gelsta tarp jo yra paseti ridikeliai ir salotos,gal nuo ju?
QUOTE(AveM @ 2009 05 28, 11:02)
Pas mane dilgeliu ieskoti nereikia,jos visus kampus apaugusios.
Pas mane sudėtingiau vidury miesto
Aš tai prie pomidorų (balkoninukų) susėjau bazilikus - kol kas nesipyksta. Man skonine prasme derinys geras - viskas vienoje vietoje
Kiek žinau pagal sejomainą tai po salotų negalima pomidorų sodint nes jos naudoja tas pačias maistines medžiagas, o ridisiukai labai gerai.
Papildyta:
o gal tu ta vieta labiau palaistai
pas mane auga su ridisiukais tai viskas gerai
Papildyta:
QUOTE(pjehaxxx @ 2009 05 28, 11:28)
sveikutes na dilgeles tikrai nebloga trasa.gal kas galit pasakyt kas mano pomidoriuka apipuole ziedukai nugelto ir vysta,ir pats pomidoras lapukai gelsta bijau kad visus pomidorus neapipultu.na tiesa ten kur tas pomidoriukas gelsta tarp jo yra paseti ridikeliai ir salotos,gal nuo ju?
o gal tu ta vieta labiau palaistai
pas mane auga su ridisiukais tai viskas gerai
QUOTE(AveM @ 2009 05 28, 10:20)
Merginos prasom pasakyti kaip ruosiat dilgeles,kiek ju priskinat,kokio karscio vandeniu pilat,koki kieki skiedziat,kiek dienu raugiat.
aš į didelę bačką kiek radau, tiek primečiau dilgėlių, užpyliau vandeniu, kai pradėjo dvokt, pradėjau tuo vandeniu laisyt.. vis randu dilgelę, įmetu.. vandens užpilu.. sakyt, kad kiaurą vasarą laisčiau tuo - būt melas. gal 3 kart paliejau...
Paskaiciau apie verticilioze, niekuo negydoma pasirodo, radau kelis lapukus parudusius ir nusigandau taip pat, negi visas darbas perniek bus Nupurksiu su pienu, gal pades, grybine liga, gal kiek pienas sustabdys O gal su kalio permanganatu palieti Siaip, kol namie buvo, tris kart lieti, ir seklos mirkytos