Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

dėl laistymo... Kažkurį rytą mačiau ant pomidorų lapų lašelius, bet jiems lyg ir neturi patikti vanduo ant lapų g.gif gal dar rečiau laistyt reikia? Išvakarėse buvau palaisčiusi, bet laistau labai retai, kartą į savaitę gal ir tai jau pagalvojusi, kad gal laikas, nes po tuo šienu žemė sausa niekaip nepasidaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 27 gegužės 2009 - 22:08
As kiek zinau ,kad nemyli augalai salto vandens,geriausiai pastovejas g.gif
Atsakyti
Pas mus tipo lietus palijo,gal nors dulkiu bus maziau.Nes net siltnamis pilnas dulkiu. biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus galiu pasakyti kad gerai palijo,gal vakare nereikes laistyti schmoll.gif
Atsakyti
Pas mus irgi tipo palyta,buciau nesupratus,bet guminiu batu aulai palyti.Naktis buvo labai salta,o as palikau siltnamio langa eisiu ziureti ar dar labiau nenuliudo mano pomidorai.
Atsakyti
Ziurejau orus,tai siandiena schmoll.gif nekas
Atsakyti
Labukas,vakar lekiau i parduotuve,pirkau vaistu pomidorams,sustresavau visai,vakar nupurskiau,o buvo vat tokie mano pomidoriukai,jau liga ar ne?
user posted image
Ziuriu foto labai maza,nalabai kas matosi,idedu nuoroda,gal kas paziures ir patars dar ka daryti?
http://public.fotki....kas/pic189.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpocka: 28 gegužės 2009 - 09:09
Na kad lygtai cia dar nesimato ligos,gal nuo oro kaitos cia jiems taip lapai pasiraito.
Atsakyti
Bet jau atsirado tokios demes sunku kazkaip tiksliai nusakyti,tokia kaip ruda spalva.Nu matysim,kaip cia toliau g.gif
Atsakyti
Na kai pasiziurejau didesne nuotrauka,tai galima itarti VERTICILIOZES demes,bet tiksliai negaliu pasakyti ar tai ta liga.Gal kuri mergaite geriau supras kas yra tavo pomidorams.
Atsakyti
kaiplima laistyti daznai galima laistyti dilgelem g.gif as jau karta palaisciau.ir karta palaisciau su kalcio amonio salietra.
Atsakyti
Merginos prasom pasakyti kaip ruosiat dilgeles,kiek ju priskinat,kokio karscio vandeniu pilat,koki kieki skiedziat,kiek dienu raugiat.
Atsakyti