Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

as tai su vienu spagatu apsuku ir tiek o virsui prie balkio pririsu. Sitaip risu ir agurkus, tik jiems palei zeme dedu skersini ir sniura pririsu ten ir po to suku, nes man kazkaip pririsus prie pacio augalo kartais netycia issirauna blush2.gif

AveM nepergyvenkit del pomidoru, parauginkit dilgeliu ir palaistykit arba karves meslo, manieji po issodinimo i siltnami ir stovejo vargani, o pirktiniai is turgaus isvis gyvi lavonai, po tokiu vaisiu jie man puikiai sukuto, praeita sav nebuvau namie o kai gryzau grazu ziuret, snd ravejaus tai jau Betalux pomidoriuka augina viena ax.gif anyta sake savuosius tai stimuliatoriumi vaisino, tai jos vargseliai ir puikiai sukuto, juodzaliai pasidare tad va nepergyvenkit, gal derlius ir bus truputi veliau bet manau viskas bus ok thumbup.gif

tik va ziuriu mano papriku lapai sukas g.gif kas galetu joms but?
Atsakyti
Dekui nuraminai.Ir meslo ir dilgeliu visko turiu,tai jau reikes vaisinti juos,nes turbut kaip sako negave saldainiu blogai auga.
Atsakyti
ar pas jus diena kai lauke silta pomidoru sakos nebuna kazkokios paleipe g.gif i vakara ar ryta lyg stipresnes.as pirmus metus auginu pomidorus gal baime juos numarint man jau paranoja kelia.kartais kaip beprote jauciuos ateinu paglostau paciupineju augaliuka blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
As taip pat su dilgelem palaisciau ,tai ir man atrodo kad jiems patiko lotuliukas.gif
as taip pat su jais kaip su vaikais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 27 gegužės 2009 - 21:09
QUOTE(satanele @ 2009 05 27, 23:08)
As taip pat su dilgelem palaisciau ,tai ir man atrodo kad jiems patiko lotuliukas.gif
as taip pat su jais kaip su vaikais biggrin.gif

doh.gif tai gerai,o tai maniau,kad jau man visai g.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 05 27, 22:06)
ar pas jus diena kai lauke silta pomidoru sakos nebuna kazkokios paleipe g.gif i vakara ar ryta lyg stipresnes.as pirmus metus auginu pomidorus gal baime juos numarint man jau paranoja kelia.kartais kaip beprote jauciuos ateinu paglostau paciupineju augaliuka blush2.gif  blush2.gif

buna buna,nuo karscio paleipsta ax.gif ir susisuka kartais virsutiniai lapeliai,bet po nakties atsigauna rolleyes.gif Uztai ir reikia mulciuoti,kad taip stipriai neikaistu zeme ir neisdziutu.Nes kai labai isdziuna,o po to uzpili daug vandens ir jei dar jis saltas- tai pomidorcikams buna stresas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 05 27, 22:06)
ar pas jus diena kai lauke silta pomidoru sakos nebuna kazkokios paleipe g.gif i vakara ar ryta lyg stipresnes.as pirmus metus auginu pomidorus gal baime juos numarint man jau paranoja kelia.kartais kaip beprote jauciuos ateinu paglostau paciupineju augaliuka blush2.gif  blush2.gif

jei nesenai persodinti tai gali taip but kad per diena pavysta kol prigis gerai
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2009 05 27, 23:13)
buna buna,nuo karscio paleipsta  ax.gif ir susisuka kartais virsutiniai lapeliai,bet po nakties atsigauna  rolleyes.gif Uztai ir reikia mulciuoti,kad taip stipriai neikaistu zeme ir neisdziutu.Nes kai labai isdziuna,o po to uzpili daug vandens ir jei dar jis saltas- tai pomidorcikams buna stresas  doh.gif

kai as gulejau ligoninej su vaiku vyras visa siltnami palaiste su zarna.nu gryzus pomidorai pavarge buvo,bet cia neaisku ar nuo salto vandens ar nuo neseno persodinimo.
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2009 05 27, 21:28)
pasiziurek atidziai i mano fotke  mirksiukas.gif gal suprasi,kaip as darau  tongue.gif
user posted image

eina sau blink.gif blink.gif blink.gif
nu ir vaizdelis blink.gif blink.gif blink.gif

isivarysiu sau depresija i tokius tobulai tvarkingus shiltnamius beziuredama doh.gif

(o cia pjuvenos kokios nors spec uzpiltos ar visiskai 'belenkokios"? jos kazkoki geri shalia tobulo vaizdo duoda? gal piktzoles stabdo, ar dirvozemio dregme saugo?)
Atsakyti
Dabar atrodo graziai,bet kai as megstu aplink pomidorus supurenti zeme ,o tai kaip ta mulcia purenti ,nebent jo storas sluoksnis , g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 05 27, 21:53)
Dabar atrodo graziai,bet kai as megstu aplink pomidorus supurenti zeme ,o tai kaip ta mulcia purenti ,nebent jo storas sluoksnis , g.gif

Po mulču purenti nereikia, nes žemė po juo drėgna ir nesukietėjusi būna. Pernai mulčiavimu pas mane tik šilauogės džiaugėsi (turėjo storą spyglių sluoksnį), nei perdžiūvo kaip visas daržas, nei piktžolėm apžėlė, šiemet prisiskaičiau apie mulčiavimą ir visus daržus ir šiltnamį šienu išklojau biggrin.gif
Atsakyti
Skaiciau,kad mulciaus storis turi buti 8-18 cm,ir tada nereikia nei purenti nei raveti.
Susisuka ir maniskiams galva per diena,pirma buvau issigandusi,bet po nakties is ryto buvo normalus,tai ir nekreipiau demesio.As tai laistau kambario temperaturos vandeniu.
Atsakyti