Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(satanele @ 2009 05 27, 19:45)
Tai apsiprekinti einat i uzsieni ,ten pigiau bigsmile.gif

Be vizos negalima,tai as tik ranka Lukasenkai pamojuojiu. bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 27, 19:48)
Be vizos negalima,tai as tik ranka Lukasenkai pamojuojiu. bigsmile.gif  biggrin.gif

o neatvaro naktimis lukasenka i shiltnami pomidoru vogtii? g.gif
Atsakyti
Aš Lietuvos beveik viduriukas. Truputi šiaurinė truputi vakarinė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 27, 19:52)
o neatvaro naktimis lukasenka i shiltnami pomidoru vogtii?  g.gif

Na jau sesti metai cia,bet dar gi niekas nebuvo uzsukes i siltnami. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 27, 18:09)
Koks grozis.Pas mane gerai jei po menesio taip atrodys.
Na bet jus man tundrai paaiskinkit,per ilga kakla informacija nedaieina.Visdelto kaip su tom virvutem.Dabar maza augala pririsat uz koto ir pakabinat,bet kai jis auga,tai gi uz tos virvutes nesikabina gi ne agurkas,tai kaip tvarkytis su ta virvute. biggrin.gif

pasiziurek atidziai i mano fotke mirksiukas.gif gal suprasi,kaip as darau tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Cia tipo kaip kasa supini aplink pomidora. g.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2009 05 27, 21:28)
pasiziurek atidziai i mano fotke  mirksiukas.gif gal suprasi,kaip as darau  tongue.gif
user posted image

Koks pas tave tvarkingas šiltnamis. Pagarba
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 27, 21:31)
Cia tipo kaip kasa supini aplink pomidora. g.gif

Nu kaip cia aiskiau paaiskint g.gif Permetu sniureli per visutini balki ir apacioj pomidoro koto ,uzkabindama uz paskutines sakeles risu bantuka biggrin.gif O paskui kaisioju pomidoro kota tarp tu 2 virveliu ,kikvienoj pusej sukryziuoama doh.gif Ko gero nieko nesupratai rolleyes.gif
Atsakyti
Mano pomidoru siemet labai liudnas vaizdas,dar nebuvo tokie mizerni nei vienus metus.Gal visdelto pakenke bloga anytos akis.Nezinau nei ko griebtis stovi susisuke vietoj jokiu augimo tempu.
Papildyta:
QUOTE(glossi @ 2009 05 27, 21:37)
Nu kaip cia aiskiau paaiskint  g.gif Permetu sniureli per visutini balki ir apacioj pomidoro koto ,uzkabindama uz paskutines sakeles risu bantuka  biggrin.gif O paskui kaisioju pomidoro kota tarp tu 2 virveliu ,kikvienoj pusej sukryziuoama  doh.gif Ko gero nieko nesupratai  rolleyes.gif

Supratau,supratau ax.gif bet mano siemet tokie liudni,kad nezinau kada dar risiu juos. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgadem @ 2009 05 27, 21:35)
Koks pas tave tvarkingas šiltnamis. Pagarba

Aciu blush2.gif Cia del tu sviesiu pjuvenu taip atrodo mirksiukas.gif
nuimkim jas- atrodys va,kaip ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 27, 21:40)
Mano pomidoru siemet labai liudnas vaizdas,dar nebuvo tokie mizerni nei vienus metus.Gal visdelto pakenke bloga anytos akis.Nezinau nei ko griebtis stovi susisuke vietoj jokiu augimo tempu.
Papildyta:

Supratau,supratau ax.gif bet mano siemet tokie liudni,kad nezinau kada dar risiu juos. verysad.gif

Is kur jie nebus tokie liudni kad silumos mazoka ,vakar pas mane siltnamyje rode40 silumos ,o siandie jau ir saltoka ,net neziurejau kiek rode bigsmile.gif
Atsakyti
Visviena grazus vaizdas. ax.gif
Atsakyti