Bet jei as juos visus susirietusius nuskinsiu,kitur vienas stiebas paliks. Bet gal teisingai sakai,gal buvo per karsta,nebuvau padariusi skersvejo,vakare vaziuosiu i parduotuve,tai paklausiu kas gali buti mano pomidorams.Taip butu gaila jei numirtu,pati issiauginau,jau tokie dideli grazus.Nu reik laukti vakaro
Va ka perskaiciau.Lapai susukti isilgai,palei pagrindine gysla susisuka i vamzdeli,tai veisles ypatybe arbastaigus temperaturos pakilimas,kai oro dregme yra maza.
Jei lapai susisuka i zieda,virsutiniai lapai ziedu susisuka i virsu,tai azoto trasu perteklius ir didele grunto dregme,tokiu atveju i dirva iterpti pjuvenu.
Jei lapai susisuka i zieda,virsutiniai lapai ziedu susisuka i virsu,tai azoto trasu perteklius ir didele grunto dregme,tokiu atveju i dirva iterpti pjuvenu.
pagal pirma aprasyma man tiktu Dabar nebezinau ar bevaziuoti i zalia stotele?
Mano japoninis triufelyyyyyyyyyyyyyyyyyyysssssssssssss
valio valio valio ))))
Na ir kokių Jūs čia grožybių prifotkinot..... ŠAUNUOLĖS
Koks grozis.Pas mane gerai jei po menesio taip atrodys.
Na bet jus man tundrai paaiskinkit,per ilga kakla informacija nedaieina.Visdelto kaip su tom virvutem.Dabar maza augala pririsat uz koto ir pakabinat,bet kai jis auga,tai gi uz tos virvutes nesikabina gi ne agurkas,tai kaip tvarkytis su ta virvute.
Na bet jus man tundrai paaiskinkit,per ilga kakla informacija nedaieina.Visdelto kaip su tom virvutem.Dabar maza augala pririsat uz koto ir pakabinat,bet kai jis auga,tai gi uz tos virvutes nesikabina gi ne agurkas,tai kaip tvarkytis su ta virvute.
QUOTE(AveM @ 2009 05 27, 18:09)
Koks grozis.Pas mane gerai jei po menesio taip atrodys.
Apvinioji pati. Aš ne prie augalo rišdavau, bet prie kuoliuko. Principas toks pat : jau pradžioje rišant pora kartu apsuku, o paskui kai paauga tai tik viršuje apsuki
jei aukštaūgiai pomidorai tai ir pagaliukų aukštų reikia, o aš tokius metrinius sukišu ir toliau jau su šniūru vynioju. Esu kažkada bandžius ir ant pomidoro rišt, bet šniūras atsipalaiduoja ir išsivartalioja visi, prie pagaliukų pririšant man stabiliau.