Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(AveM @ 2009 05 25, 23:19)
Ju lapai daug maz skiriasi nuo visu,jie labai karpyti,o pomidoras neaukstas storu kotu turi buti,jei tikrai turgelyje buvo Raudonkepuraite.

Nu sakė, kad TAIP biggrin.gif
Nufotkinsiu savaitgalį-gal padėsit atskirt, kur kurie.
Vienus tik atsimenu, nes pačiam krašte sodinau- tai Krymo (kažkokie). Aukštaūgiai sakė bus.
Atsakyti
Na meginsim ispeti ,nes as auginau juos pries kelis metus,dabar niekur negaudavau seklu.
Atsakyti
siandien vaziuosiu i soda paziureti kaip laikosi mano siltnamis, sestadieni isvaziuodama uzdariau tai mnau kad per vakar jie ten iskepe g.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 25, 23:40)
Na meginsim ispeti ,nes as auginau juos pries kelis metus,dabar niekur negaudavau seklu.

Kaune Šilainių turguje yra.Perna auginau,bet skonis neįpatingas.
Atsakyti
Na, va sakiau, kad prisigyrsiu.... Šiandien ryte ateinu į šiltnamį ir matau, vienas pomidoras guli "aukštyn papais".Parazitas kurklys pasidarbavo, kad jį kur.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 25, 18:10)
ar girdejote ka Sulija apie orus sake, truputi sia savaite atsils, treciadieni iki 27 pranese, tai tasigaus musu pomidorai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Atsigaus, jei šiltnamių vėjas nenuneš - trečiadienį ir škvalą pranašauja... blink.gif

O Delfin veislės pomidorus mano mano ne vienerius metus sodino -- patiko, derlingi, tik poaukščiai.
Atsakyti
as jau po sodo, graziai pomidorai auga, paliejau, pakalbinau ir vsio lotuliukas.gif lotuliukas.gif
palikau taidaryta siltnami, nes labai jau karsta, o ryt iki 27 pranese, tai galvoju iskeps jie man ten tai ir atidariau, o vaziuodama namo per radija girdejau, kad sianakt skvala ir krusa pranesa, tai taip nervas sueme, ai jau nebezinau, kas geriau atidarytas ar uzdarytas siltnamis.
Atsakyti
Maniškiai labai smagiai sureagavo į arklio mėšlo raugą - reiks dažniau pilt. Tik tų žiedų niekaip nenori kraut. Kiek maždaug laiko po pasėjimo jie žiedus leist pradeda? g.gif
Atsakyti
Aš jau vakar skabiau pažastis.Net nesitikėjo,kad jau prižėlę. bigsmile.gif bigsmile.gif Pradėjau ravėti ir tik žvilgt,o siaube,pilni pomidorai jau ūglių prileidę. bigsmile.gif bigsmile.gif Jau radau ir kelis pomidoriukus.
Rytoj žadu mesti laukan likųsius pomidorus,bus kaip bus.Susodinsiu šalia šiltnamio vis šiokia tokia atokaita.Nes pridygo,nebeturiu kur dėti,o išmesti gaila.Ne kokie ir likę,gėda kam ir siūlyti,tai susodinsiu ir žiūrėsiu kas bus? g.gif
Papildyta:
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 26, 15:18)
palikau taidaryta siltnami, nes labai jau karsta, o ryt iki 27 pranese, tai galvoju iskeps jie man ten tai ir atidariau, o vaziuodama namo per radija girdejau, kad sianakt skvala ir krusa pranesa, tai taip nervas sueme, ai jau nebezinau, kas geriau atidarytas ar uzdarytas siltnamis.

O mane sąžinė graužia,kad palikau uždarytus šiltnamius.Nu bet gi šaltos naktys.Čia visada taip būna,kai negyveni šalia. g.gif
Atsakyti
O mane sąžinė graužia,kad palikau uždarytus šiltnamius.Nu bet gi šaltos naktys.Čia visada taip būna,kai negyveni šalia. g.gif
[/quote]
aš irgi laikau uždarytą ir taip jau keli metai iki birželio vidurio, nes naktys pas mus per šaltos būna... O jei labai labai jau karšta, tada paprašau kaimynų, kad pašefuotų mano šiltnamį 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,sakykit mergaites gal jus zinot kodel mano pomidoru lapai pradejo riestis i virsu,kitur apacioj lapo melyna,o kitur ant lapu virsaus tokiu tasku atsirado? Ar jau kaput mano pomidorams? verysad.gif
Atsakyti
aš šiandien tarp savų irgi vieną besiriečiantį lapą mačiau ir geltonom dėmelėm lapas. sunerimau. ir taip nabagai tie mano pomidorai. Pasodinom neperseniausiai, visi prigijo ir lyg ir gražėja. Buvau dilgėlių užsiraugus dar prieš pasodindama pomidorus. Dabar jau matau, kad nuskaidrėjo tas raugas, reiks gal jau ir pomidoriukus palaistyt.
Atsakyti