dar auginu vazone ir sau ir kaip gele prie dovanos ta dekorativi ciliuka, vienas dar like sant palanges nuo pernai, tik is po ziemos toks isvarges, veliau nufotkinsiu, jei kam idomu
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 25, 19:00)
ziurink kasda pasesi tu tuos pomidorus, jei labai naksti tai ir derlius bus anksciau. Pernai as kelis pasejau rugpjucio pabaigoj, i didelius vazonus, tai kai ejom i gimtadienius lapkricio menm nesem vietoj geles, labai gerai atrode. Ispradziu juos su visais vazonais auginau siltnami, o po to kai buvo nebe taip silat parsitempaiu namo ant palanges.
o vazonai kokio dydzio?
Na kaip cia tau papsakoti, kaip trilkitrinis stiklaisnis, tokio dydzio tas vazonas, as i ji sodinu viena arba du pomidorus ir kuo puikiausiai auga.
Turiu itarima kad tamsta vaziuojate i soda pas save pro mus, nes mes gyvenam uz kauno i jonavos puse Gal kartais i zatysiu sodus vaziuoji?
Turiu itarima kad tamsta vaziuojate i soda pas save pro mus, nes mes gyvenam uz kauno i jonavos puse Gal kartais i zatysiu sodus vaziuoji?
QUOTE(dooovile @ 2009 05 25, 19:02)
mano tokie nera labai ypatingi, bet jei esi kaune - galiu viena praauginta atiduoti
Iki Kauno man 220km.
As anksciau auginau Agata,man jie patikdavo.Dar labai derlingi budavo Raudonkepuraite,bet dabar niekur nematau toliu pomidoru seklu.
ar girdejote ka Sulija apie orus sake, truputi sia savaite atsils, treciadieni iki 27 pranese, tai tasigaus musu pomidorai
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 25, 19:06)
Na kaip cia tau papsakoti, kaip trilkitrinis stiklaisnis, tokio dydzio tas vazonas, as i ji sodinu viena arba du pomidorus ir kuo puikiausiai auga.
aha, pravaziuojam uz Zatysiu mes dar apie 10 km turbut pavaziuojam link Jonavos Teip sakant, mes biski maziau prabangiuose soduose
na, jei kaip trilitrinis -reishkia mano pomidorams gali buti anksta , mano vazonai gal 1,5 - 2 litru Ka tik pasiskambinau saviems ir uzsiprashiau 3 dideliu vazonu vel eisiu persodineti
sveikos, o sakykit, kaip su pomidoru sodinimu lauke? Turguje sake, kad jau galima, nu bet as itariu, kad dar tikrai anksti.
QUOTE(Blizge @ 2009 05 25, 19:55)
sveikos, o sakykit, kaip su pomidoru sodinimu lauke? Turguje sake, kad jau galima, nu bet as itariu, kad dar tikrai anksti.
pas mane jau kelios savaites lauke susodinti, bet tikrai nelabai kaip atrodo jie ten. Vis tikiuosi, kad susilus orams jie atsigaus.
QUOTE(senamiestizz @ 2009 05 25, 18:50)
gal kas auginote delfino ir agatos pomidoru rusis, ar geri? nusipirkau nes nzn kokius pirkt, taiva pirma met auginu ziuresiu kas gausis gal pirmas blynas neprisvils
Ir as 5 delfinus nusipirkau tai sake kad jie auksti ir derlingi,tai lauksim derliaus
Oi, ne tą pacitavau
Papildyta:
Aš nusipirkau turgelyje daigų, bet jau dabar šoltnamyje neatsikrčiau kurie ten yra
Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 05 25, 19:06)
Dar labai derlingi budavo Raudonkepuraite,bet dabar niekur nematau toliu pomidoru seklu.
Aš nusipirkau turgelyje daigų, bet jau dabar šoltnamyje neatsikrčiau kurie ten yra
QUOTE(Nome @ 2009 05 25, 21:46)
Oi, ne tą pacitavau
Papildyta:
Papildyta:
Ju lapai daug maz skiriasi nuo visu,jie labai karpyti,o pomidoras neaukstas storu kotu turi buti,jei tikrai turgelyje buvo Raudonkepuraite.
As dar i lauka nesodinau,lai bent kiek susyla naktys.Aisku is bedos jau galima sodinti ir i lauka,juk salnu nebuna pomidorai nenusals,bet jiems liudna dar nakti.