Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(mamkaa @ 2009 05 25, 10:40)
eilines seklytes vazoniniu pomidoru, pirkau "zalioje stotele", kainavo apie 5 litus, toks didelis pokelis, o siemet pirkau maximoje "nojaus seklu" uz 0,69 ct,

O nat pakelio taip ir parašyta "Vazoniniai pomidorai"? g.gif
Atsakyti
Na maniskiai pomidorai jau lyg stipruma igauna,tokie zali tapo,o tai buvo isgelte.
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 05 25, 14:06)
O nat pakelio taip ir parašyta "Vazoniniai pomidorai"?  g.gif

Siemet sejau va sitokius, o jei ryt "zalioje stoteleje" leis tai nufotkinsiu, kokius pernnai sejau.
http://www.seklos.lt/index.php?id=487
tuiriu tris daigus ir tu mazu geltonu. tik mano abieju kokteiliniu, na mazu pomidoru, firma kita "nojaus seklos".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 25 gegužės 2009 - 17:35
Na va gavo siandien pomidorai gera doze dilgeliu raugalo ,gal bus gerai tongue.gif
Atsakyti
o ka dilgeles duoda pomidorams?
Atsakyti
o as savo pomidorus zuvimi pamaitinai tai dabar stiebiasi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 25, 18:29)
Siemet sejau va sitokius, o jei ryt "zalioje stoteleje" leis tai nufotkinsiu, kokius pernnai sejau.
http://www.seklos.lt/index.php?id=487
tuiriu tris daigus ir tu mazu geltonu. tik mano abieju kokteiliniu, na mazu pomidoru, firma kita "nojaus seklos".

pas mane irgi Vilma bigsmile.gif Bet jiems dar iki zydejimo ojojoi kiek truksta unsure.gif
o ir tinklapyje rasho kad derlius tik VII -VIII menesi g.gif
Atsakyti
As irgi turejau du VILMOS daigus,bet sugebejau nugalabyti ax.gif ,tai dabar neturiu.
Dilgeliu antpilas skatina pomidoru augima.
Atsakyti
gal kas auginote delfino ir agatos pomidoru rusis, ar geri? nusipirkau nes nzn kokius pirkt, taiva pirma met auginu ziuresiu kas gausis gal pirmas blynas neprisvils g.gif
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 25, 16:37)
pas mane irgi Vilma  bigsmile.gif  Bet jiems dar iki zydejimo ojojoi kiek truksta  unsure.gif
o ir tinklapyje rasho kad derlius tik VII -VIII menesi  g.gif

ziurink kasda pasesi tu tuos pomidorus, jei labai naksti tai ir derlius bus anksciau. Pernai as kelis pasejau rugpjucio pabaigoj, i didelius vazonus, tai kai ejom i gimtadienius lapkricio menm nesem vietoj geles, labai gerai atrode. Ispradziu juos su visais vazonais auginau siltnami, o po to kai buvo nebe taip silat parsitempaiu namo ant palanges.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 25, 19:00)
ziurink kasda pasesi tu tuos pomidorus, jei labai naksti tai ir derlius bus anksciau. Pernai as kelis pasejau rugpjucio pabaigoj, i didelius vazonus, tai kai ejom i gimtadienius lapkricio menm nesem vietoj geles, labai gerai atrode. Ispradziu juos su visais vazonais auginau siltnami, o po to kai buvo nebe taip silat parsitempaiu namo ant palanges.

O žiemą jie derėjo ar tik pavasarį? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 25, 18:43)
As irgi turejau du VILMOS daigus,bet sugebejau nugalabyti ax.gif ,tai dabar neturiu.
Dilgeliu antpilas skatina pomidoru augima.

mano tokie nera labai ypatingi, bet jei esi kaune - galiu viena praauginta atiduoti mirksiukas.gif
Atsakyti