Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(mamkaa @ 2009 05 25, 10:12)
tikri tikri  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  net pasiziurejau kada fotkinti, tai nepatikesite, lygiai lygiai pries metus geguzes 25

blink.gif blink.gif blink.gif GERAS
Atsakyti
norėjau paklausti, kaip dažnai laistote balkoninius pomidorus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2009 05 25, 10:48)
norėjau paklausti, kaip dažnai laistote balkoninius pomidorus?  4u.gif

Įgrūdu pirštą vazonan, jei giliai jau sausoka - laistau. Labai sunku neperlaistyt, nes vis noris KAŽKĄ jiems padaryt.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 25, 09:40)
eilines seklytes vazoniniu pomidoru, pirkau "zalioje stotele", kainavo apie 5 litus, toks didelis pokelis, o siemet pirkau maximoje "nojaus seklu" uz 0,69 ct, kai akcija buvo ir manau ne ka prastesni bus, tik kad siemet zymiai veliau viska dariau, o pernai kai sodinau i siltnamy tai jau su pomidoriukais buvo. as juos ispradziu auginu vazone ant palanges, o po to pernesu i siltnami.

Nu jau praeitų metų pomidorų gausybė doh.gif
Aš irgi šiais metais tokių pasisodinau, bet apie vaisius kol kas tik pasvajoti galiu, nes net žiedų nesimato, nors stiebais jau kokių 20-25cm.
Beje, kuom tręšiate savo pomidorus?
Atsakyti
Jus purskiat pomidoru lapus!? blink.gif Man kaip keista, as kazkaip nuo senu laiku zinau, kad pomidoru lapai nemegsta dregmes... unsure.gif Na tikekimes, gal kas protingesnis paaiskins, kaip ten is tikruju...

Atsakyti
QUOTE(GiedrikeB @ 2009 05 25, 10:13)
Jus purskiat pomidoru lapus!?  blink.gif Man kaip keista, as kazkaip nuo senu laiku zinau, kad pomidoru lapai nemegsta dregmes...  unsure.gif  Na tikekimes, gal kas protingesnis paaiskins, kaip ten is tikruju...

aš kadangi nežinau galima ar negalima, tai kai jau įsisuku viską purkšti ir puršku pagret doh.gif ir nieko... dar gyvi biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
jau kaiiiip galvą skauda verysad.gif
mokiausi tortą kepti.. nu ne kepti, papuošti.. lipdžiau lipdžiau rožes iš balto šokolado.. nu nesigauna doh.gif tada išmečiau į šiukšlių dėžę kažkokio tai Calvet balto vyno butelį.. vistiek nesigauna.. tada jau Cinzano.. nu pyp.. tada išmečiau šito gi, brendžio su slyvų likeriu, butelį, to "plum".. skanus gyvatė..
nu ir rožės gavosi rolleyes.gif

atėjau paklausti - o tai laikas jau pažastukus skabyt tiems pomidorams? Maniškiai jau nori "šakotis". Ir jeigu reikia skabyt, tai kiek nuskabyt, ar kiek palikt, nuo viršaus skaičiuojant?

ačiū notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2009 05 25, 07:19)
Kaimynas tai mačiau dar į vandenį įpila Fairy indų ploviklio....

!!!

Fairy esantys chemikalai, patekę į gruntą, sudaro su grunte esančiomis medžiagomis itin sunkius, neišardomus junginius, kurie yra kancerogeniniai!

Aš tai griežtai prieš visokių fairy naudojimą buityje, nes su nuotėkomis jau padarom nemažai žalos, jo lieka ir ant indų...
O purkšti augalus ar lieti šiltnamį, daržą, kad ir naikinant kenkėjus??!
Tada geriau iš maximos pomidorų prisipirkti, mažiau nuodingi bus... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 25, 13:05)
!!!

Fairy esantys chemikalai, patekę į gruntą, sudaro su grunte esančiomis medžiagomis itin sunkius, neišardomus junginius, kurie yra kancerogeniniai!

Aš tai griežtai prieš visokių fairy naudojimą buityje, nes su nuotėkomis jau padarom nemažai žalos, jo lieka ir ant indų...
O purkšti augalus ar lieti šiltnamį, daržą, kad ir naikinant kenkėjus??!
Tada geriau iš maximos pomidorų prisipirkti, mažiau nuodingi bus...  schmoll.gif

Pilnai pritariu.
Aš tai anksti pavasarį šitnamį priliejau vandens, tai daug kurklių išplaukė, šiemet dar nei vieno pomidorčiko nenukando thumbup.gif ( oi, kad neprisigyrus čia tai dar ir nukasss....)
Atsakyti
As lapus tai skinu iki pirmos kekes,o pazastis kaip tik pamatau iskarto ir nuskinu.
Atsakyti
QUOTE(GiedrikeB @ 2009 05 25, 11:13)
Jus purskiat pomidoru lapus!?  blink.gif Man kaip keista, as kazkaip nuo senu laiku zinau, kad pomidoru lapai nemegsta dregmes...  unsure.gif  Na tikekimes, gal kas protingesnis paaiskins, kaip ten is tikruju...

Na nuo kelių kartų tikrai nepastips.. Tiesiog būna dienų.. ax.gif tarkim aš kai pamačiau, kad anie dega nuo karščio, purškiau šiltnamio stogą mistu ir pomidorus... Kažkaip renkiesi tarp "jau dega" ir "jiems nepatinka drėgmė"

Naitai, jolki palki.. Kip aš norėč taip kaip Tujen... Taip iki visiško auto doh.gif Kad ir pomidorai pofik pataptų ir tos stervos piktžolės.. Ir gėlytės..ant tortų ir kažkur apie namą.. Tik kad rytą pabudus biški bloga tebūtų. Ir biški gėda...

Skabau skabau jau, bo kiti taip šakojas, kad reik rimtai susmastyt kas yr kas.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 25, 13:53)
As lapus tai skinu iki pirmos kekes,o pazastis kaip tik pamatau iskarto ir nuskinu.

hmm, tai kad dar nėra tų kekių.. bet šeštad tai bus visi apskabyti mad.gif

QUOTE(ratuto @ 2009 05 25, 14:10)
Naitai, jolki palki.. Kip aš norėč taip kaip Tujen... Taip iki visiško auto  doh.gif Kad ir pomidorai pofik pataptų ir tos stervos piktžolės.. Ir gėlytės..ant tortų ir kažkur apie namą.. Tik kad rytą pabudus biški bloga tebūtų. Ir biški gėda...

man tai negėda.. gavos 1,5 taurės vyno ir dvi mažos mažos nopeckos brendžiuko. Ir daug pasigyrimo dėl trijų tuščių butelių rolleyes.gif Vyras nešė į konteinerį, sakė, jam gėda..
ai, nu va kam gėda kitą dieną lotuliukas.gif
Atsakyti